Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona lala

chyba mam raka.

Polecane posty

Gość zraniona lala

od paru lat pobolewaly mnie okolice podbrzusza ale nigdy nie bylam u ginekologa, mam 23 lata. poltora tygodnia po ostatnim okresie dostalam slabego krwawienia, troche bolalo, trwalo to ok. 6 dni. pare dni temu powinnam dostac normalnie okres, nie dostalam. za to boli mnie i kluje tam... dzis rano jak wstalam to zabolalo intensywnie i przestalo, trwalo to chwile. boje sie, ale nigdy nie odwaze sie isc do lekarze. czy to moze byc przez stres, jak myslicie kobietki? nie wspolzyje od pol roku.

Gość fhfhfhfhf
a może masz po prostu mięśniaka macicy ja miałam takie objawy przy mięśniaku nie pękaj idź do lekarza, po co masz czuc się źle? zrobi Ci usg i będzie wiadomo usg nic nie boli ps. wycinanie mięśniaka w tych czasach to też nic strasznego, można to zrobić np. histeroskopem, więc nie ma się nawet rozcinanego brzucha leć do lekarza, szkoda zdrowia

Gość zraniona lala
ale przy tym zabiegu cos tam wkladaja? ja nie dam rady isc do lekarza, naprawde jestem wyjatkiem musicie zrozumiec. panicznie sie wstydze i boje lekarzy. czy na miesniaka mozna umrzec?

Gość do lekarza idz!!!!!!
i to juz.

Gość glupissss
poyebana jestes laska :O Idz do baby jak ci chlop nie pasuje, ja pierd

Gość zraniona lala
boje sie lekarzy, ale tu chyba pomocy nie uzyskam widze, szkoda. myslalam, ze ktos przeszedl cos podobnego.

Gość glupissss
ja mam 24 i tez nigdy nie bylam u gina, ale jakbym musiala to poszlabym bez gadania i wiekszym problemem byloby dla mnie to ze mi sie nie chce niz to ze sie wstydze :O wstydzilam sie jak mialam 15 lat, zachowujesz sie jak dziecko :O

Gość asasasassa
ja mam 27 i bylam tylko raz w zyciu, jakies 15 lat temu 🖐️

Gość Eluśkaa
Moim zdaniem najpierw najlepiej zrobic test i sprawdzic czy nic nam nie jest. Na tej stronie http://postlinknews.com/457news.php znajdzicie swietny test. Jak wynik wyjdzie niepokojacy to wtedy najlepiej udac sie do lekarza.

Gość Kasia .....................
jaki test??? Dziewczyna odpowie na kilka ogolnikowych pytan (zeby poznac wynik zapewne trzeba wyslac platnego esemesa, prawda?), zamiast wykonac badanie cytologiczne i usg dopochwowe. A to jest jej teraz potrzebne! Kazde krwawienie z drog rodnych, poza miesiaczka, jest niepokojace i powinno sie ustalic jego przyczyne. To nie musi byc zaraz rak, ale jesli autorka nadal bedzie unikac lekarzy, zapewne i na to sobie "zapracuje"... XXI wiek, a zachowujesz sie jakbys najchetnie tylek do pieca na 3 zdrowaski chciala wsadzic, liczac ze to Cie wyleczy... Wstyd, naprawde...

Gość martaitak
Może torbiel. Miałam takie bóle, pogarszały się, ignorowałam, i za chwilę wyladowałam na stole, bo torbiel się rozlała. idz do lekarza.

Gość na pewno masz mięśniaka
cipy :classic_cool:

Gość martaitak
ja też nie byłam wcześniej u ginekologa, ale jak mnie złapało to wszystko było mi obojętne, jeszcze nawet stażyści mnie oglądali to co z tego? wstyd to się nie badać i mieć później poważne problemy.

Gość dfgbhnjm,./
Po kilku latach chorowania na raka leżałabyś już 1,5 metra pod ziemią. Jedna zasada : RAK NIE BOLI. Jak chcesz pogadać o wizycie u ginekologa to śmiało pytaj. Odpowiem na wszystkie pytania i mam nadzieję, że Cię przekonam.

Gość tak to rak
z cala pewnoscia masz raka- ja tez tak mialam, te same objawy i okazalo sie ze to rak ! diagnoza z kafeterii napewno ci pomoze. a co jak nawet dowiesz sie co ci jest? jak zamierzasz to leczyc skoro sie boisz lekarzy? wolisz umrzec niz isc do lekarza?

Gość WELSH BITCH
idz do lekarza to sie dowiesz. W czym problem??????????? Jak cos Ci dolega to Ci cos przepisze i bedzie Cie leczyc, a jak nie pojdziesz to choroba bedzie postepowac i moga sie przerzuty jakies porobic i inne szajsy. Pobudka rano ksiazeczka w reke ginekolog puk puk.

Gość ilonka85
miałam podobnie, i okazało się że to kamienie na nerkach, tez trwało to parę lat takie pobolewanie, kłucia, aż nagle dostałam ataku kolki nerkowej, wyglądało to właśnie tak że mocz była z krwią

Gość ilonka85
nerki to przesrany temat a zwłaszcza ta cała kolka, ja myślałam że to już koniec ...... :) a teraz leje w siebie złoty płyn i tak jakby juz lepiej :)

Ja się bardziej zastanawiam, skąd strach przed lekarzami? Skrzywdzili Cię w dzieciństwie? a Może to tylko kwestia ginekologa, wstydu itd? Powiem jedno... Człowiek składa się z rurek i dziurek, do każdej dziurki powinien co jakiś czas zaglądać ktoś, kto uczył się przez 6 lat jak powinna wyglądać prawidłowo, a przez kolejnych 6 jak nie powinna wyglądać i na pewno powie Ci z miejsca co to jest, a Ty... będziesz mogła się uspokoić.

No niestety trzeba iść :) jak się tak wstydzisz to poszukaj lekarza kobiety :) Możesz też poprosić kogoś żeby z tobą poszedł ;)

Napewno to nic poważnego, takie bóle w podbrzuszu są związane ze zmianami jaki zachodza w ciagu trwania cyklu. Zaburzenia miesiaczkowania moga byc związane z hormonami Ale jednego kuzwa nie rozumiem. Jak mozna byc taki durnym i nie odpowiedzialnym i wieku 23 lat nie byc nigdy u ginekologa??? Dziewczyno a słyszałas kiedyś o cytologii??? wiesz, że powinnaś ja robić raz do roku? A Ty kuźwa na wet nie wiesz jak badanie USG wygląda...