Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka milka124

czy slusznie mam wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość milka milka124

w skrocie... kiedys szalalam za jednym facetem ,ale mnie oszukal i zostawil.. zeszlismy sie po 2 latach ..ciagla go kocham widze jak sie zmienil i jak jest zakochany,jest po rozwodzie i podnossze go na duchu..spotykamy sie od 2 mies.powiedzialam mu kiedys ze zawsze moze na mnie liczyc... no i prawie codzien u mnie jest ,stoluje sie i ostatnio..ciagle chce pozyczyc pieniadze,pozyczylam mu ,ale nie bylam zadowolona,on to zauwazyl i teraz wypomina mi,ze przeciez mowilam ze moze na mnie liczyc..a ja jestem zla i ze mu wypomne pieniadze...czy slusznie mam wyrzuty sumienia?wydaje mi sie ze na takim etapie znajomosci prosic o pozyczki to cos nie tak..a moze sie myle?mialam na mysli pocieszanie,bycie w potrzebie itp..co o tym sadzicie?

Gość milka milka124
dodam ze jego malzenstwo bylo krotkie i ze nie ja bylam powodem rozstania gdyby ktos chcial mnie obrzucic blotem

Gość milka milka124
dodam, że jest czarnoskórym Somalijczykiem i mieszka w pobliskim ośrodku dla uchodźców

Gość klątwa faraona
ja myśle ze to skonczony dupek wykorzysta cie i zostawi a ty jesteś naiwna jak 16tolatka

Gość milka milka124
podszywaczom dziekujje,prosze o dalsze komentarze

Gość milka milka124
mowi wiele o miosci,widze ze stoi za mna murem,ale skoro kiedsy nie zostawil..kto wie..a poza tym te pozyczki...czy to jest normalne?

Gość milka milka124
a ktos moze szerzej opisac swa wypowiedz..

Gość klątwa faraona
nie to nie jest normalne cieie zostawil, rozwidl sie od razu widać ze jest niestabilny emocjonalnie i potrafi sie bawić czyimiś uczuciami no i niezły aktor skoro Ty mu wierzysz uciekaj dziewczyno i to jak najszybciej

Gość lopae
Mariusz Wach poszedł w ślady takich gwiazd światowego boksu, jak: Herbie Hide, John Ruiz, David Tua, Władymir Kliczko, Odlanier Solis. 31-letni pięściarz z Krakowa w efektownym stylu wywalczył podczas gali w Uncasville (USA) tytuł międzynarodowego mistrza federacji WBC w wadze ciężkiej. To było najefektowniejsze i chyba najważniejsze zwycięstwo w karierze tego zawodnika. Rywalem Wacha był dobrze znany polskim kibicom Irlandczyk Kevin McBride, który w 2007 roku przegrał z Andrzejem Gołotą, zaś w kwietniu uległ Tomaszowi Adamkowi. Po tej ostatniej porażce zapowiedział, że kończy z boksem. Słowa nie dotrzymał i po raz trzeci oberwał od polskiego zawodnika. Pierwsza runda wyraźnie należała do Wacha, który był zawodnikiem zdecydowanie szybszym. Krakowianin punktował rywala lewym prostym i osiągnął wyraźną przewagę. W drugiej rundzie nasz zawodnik niepotrzebnie wdał się w przepychanki z wyraźnie już zmęczonym rywalem. W trzeciej inicjatywa ponownie należała do Wacha. Irlandczyk praktycznie stał już w miejscu i tylko kwestią sekund było, kiedy zostanie znokautowany. Polak powalił rywala w czwartej rundzie, wyprowadzając kombinację ciosów lewy-prawy. Tym ostatnim trafił bardzo mocno i McBride bardzo długo leżał nieprzytomny w ringu. Oczywiście natychmiast zajęli się nim lekarze. Irlandczyk został zniesiony z ringu. Dla Wacha, który nie przegrał na zawodowym ringu jeszcze żądnej walki, była to 25. wygrana i 13. przed czasem.

Gość milka milka124
ale przeciez kiedys powiedzialam ze moze na mnie liczyc... pozyczylam mu kase..on mowi ze "z laska" i ze najjpierw mowilam tak a potem jak byl w potrzebie to prawie zrobilam awanture..no i wyszlo na to ze mi bylo glupio:(

Gość kolorowa tęczowa panienka
Izba Reprezentantów Kongresu uchwaliła w piątek wieczorem (czasu lokalnego) republikański plan podniesienia limitu zadłużenia USA i redukcji deficytu. Miało to jednak tylko symboliczne znaczenie, gdyż tego samego wieczora ustawę odrzucił Senat. Autor planu, przewodniczący Izby John Boehner poprzednio dwukrotnie odraczał głosowanie nad nim mimo republikańskiej większości w Izbie Reprezentantów, bo nie chciała go poprzeć część kongresmanów tej partii związanych z prawicową Tea Party. Uważali oni, że przewidziane w ustawie cięcia wydatków nie są wystarczające. Ustawa przeszła w piątek wieczorem (czasu lokalnego) stosunkiem głosów 218 do 210. Wszyscy Demokraci głosowali przeciw. Głosowanie w Izbie nie miało praktycznego znaczenia, gdyż wcześniej Demokraci ostrzegli, że nie zatwierdzą planu w Senacie, gdzie posiadają większość. Weto zapowiedział też prezydent Obama. Tego samego wieczora, zgodnie z zapowiedzią, Senat odrzucił w głosowaniu plan Boehnera. Biały Dom i Demokraci skrytykowali Boehnera, że traci czas na głosowanie, gdy już tylko trzy dni pozostały do wtorku 2 sierpnia, kiedy to - według informacji rządu - skończą się rezerwy budżetowe na spłaty jego bieżących należności. Dozwolony ustawowo pułap długu - 14,3 bln dolarów - osiągnięto już miesiąc temu. Administracja ostrzega, że brak porozumienia przed wtorkiem w sprawie przedłużenia rządowych uprawnień do dalszego zaciągania pożyczek sprawi, iż nie wywiąże się ona z niektórych swoich zobowiązań, np. wypłat części emerytur. Oczekuje się, że rząd nie zaryzykuje niewykupienia "dojrzewających" amerykańskich obligacji skarbowych od zagranicznych wierzycieli. Zdominowany przez Demokratów Senat przygotował własny plan podniesienia limitu zadłużenia i redukcji deficytu. Jednak jego ewentualne uchwalenie będzie miało również znaczenie jedynie symboliczne - Republikanie zapowiedzieli już, że nie zatwierdzą go w Izbie Reprezentantów.

Gość klątwa faraona
no właśnie chciał wzbudzić w tobie poczucie winy żeby odwrócić uwagę od siebie dziewczyno strasznie naiwna jesteś

Gość milka milka124
klatwa---a Ty co bys zrobila na moim miejscu?

Gość klątwa faraona
pierogi :)

Gość klątwa faraona
a ile kasy mu pozyczylaś???

Gość milka milka124
nie jestesmy gowniarzami,prawi 30 na karku:)

Gość milka milka124
100 zl..dodam ze on zarabia 2x wiecej ode mnie

Gość klątwa faraona
zerwij z nim kontakt

Gość klątwa faraona
ja nie mogę co za idiota co on ma takiego w sobie że tak cię omamił?

Gość klątwa faraona
za 100 pln to można bardzo dużo pierogów zrobić. zrób kilka

Gość klątwa faraona
gotujesz mu obiadki pierzesz, pożyczasz kase a on co ći daje w zamian oprócz słow które pewnie nie są nic warte

Gość milka milka124
czasami przebieram się za delfina i kradnę jajka z kórnika .

Gość milka milka124
nie potrafie go zostawic...kocham go bardzo...wlasciwie to nic mi nie obiecywal,sama nie wiem kiedy tak w nim sie zakochalam..on po prostu wie ze u mnie moze dobrze zjesc,prac to mu nie piore ani nie sprzatam,poza tym jest cudowny..no i ten sex:P

Gość milka milka124
ach Ci podszywacze maja poczucie humoru:D

Gość milka milka124
podczas wymiany płynów jesteśmy przebrani za batmana i robina.

Gość milka milka124
wlasnie zabolalo mnie to ze on mi wypomnial iz obiecyuwalam mu wsparcie a teraz bocze sie i nie chce mu pomoc w potrzebie..jakich uzyc argumentow bym wyszla "na swoje"?