Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukuyj

jak powinna ubierac sie kobieta w wieku 20-22 lata?

Polecane posty

Gość kukuyj

Czy dzinsy i podkoszulki to tez odpowiedni stroj dla dwudziestolatek czy juz bardziej powinno sie przejsc na cos eleganckiego?

Gość kukuyj
prosze o odpowiedzi

Gość adddda
myślę że powinna założyć spódnice za kolano i zrobić fioletową trwałą

Gość upssssss s
hehe najlepiej garsonka i bluzka z żabotem odrazu :O:O Ja mam 19-naście a, wyglądam na 16-naście ciągle tam mi ludzie mówią już się do tego przyzwyczaiłam a, ubieram się w housie pull&bear, stradivarius, bereshka, new yorker i jest git :)

Gość ptasiek nastroszony
ładnej subtelnej zgrabnej delikatnej Niewiaście nawet w gustownym waciaczku i błyszczących gumiaczkach ładnie

Gość kukuyj
Ja mam 20 i tez ciagle mi powtarzaja ze wygladam mlodziej;/ wlasciwie to sie zle sie z tym czuje;/ Jestem bardzo szczupla, wrecz nawet chuda chcialabym przytyc a jem w miare normalnie, na rano przewaznie dwie kromki czyli 4 polowki (kanapki) lub dwie kajzerki, obiad, i na kolacje tez 2 lub 3 i w miedzy czasie zawsze cos, jakies slodycze itp;/ Mam 160 cm wzrostu, wazylam nawet 49 ale teraz schudlam do 45, 5:( nie potrafie wrocic do tamtej wagi:( tylko ze wtedy jak tyle wazylam to bylam jeszcze dziewica:P za duzo wyslku fizycznego moze:D:D Spodnice za kolana to chyba odpadaja, wole przed:P

Gość kukuyj
czy moze jeszcze ktos sie wypowie? moze poprostu jest tutaj ktos w tym wieku i napisze jak sie ubiera?:)

Gość gość
Ja jestem 22-letnią dziewczyną i ubieram się młodzieżowo. Dżinsy, tramki, podoszulki, spódniczki mini i wgl najnowsze trendy.

Gość gość
młodzieżowo

Gość gość
ja mam 22 a ubieram sie i wygladam powaznie, zakiety, spodnice, koszule, szpilki mocny makijaz... co kto lubi.