Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sam seks to ja.

Dla wszystkich fajnych ciasteczek i tych damskich i tych męskich.

Polecane posty

Mojego autorstwa dla Was ten rym a ja wraz z nim: Mówisz do mnie bogini,bo mam mini, Mówisz do mnie słońce,bo me usta gorące. Pokręce tyłkiem rozchyle uda, moje ciało potrafi robić z Tobą cuda. Skąpe ciuszki to jest to co lubisz , w mojej słodyczy się cały gubisz. Moje usta na Twojej szyji,moje piersi na Twojej klacie,spoceni "tańczymy" na białej macie. Poproś o wiecej,a może dostaniesz,moim niewolnikiem sie staniesz. Jeżeli pytam "czy mnie chcesz?" , nie odpowiadaj - poprostu bierz!

Jeśli twojego autorstwa, to jak na poczatki niezłe. Doszlifujesz równe wersy i będzie Git. Tylko ten wers mogłabyś inaczej zakończyć, bo jakoś biała mata krzyczy "Zabrakło mi tu rymu". / Moje usta na Twojej szyi,moje piersi na Twojej klacie,spoceni "tańczymy" na białej macie /

Zamiast szyi możesz napisać: "Moje usta całują namiętnie twoje usta" i dopasuj rym rozpusta. moje piersi na Twojej klacie, 1. do nich/nas słabość macie. 2. jak ja spojrzę w oczy tacie. 3. od rozkoszy ciało wyginacie. 4. klękacie, chacie, dłońmi je badacie (miętosicie, jak byście nie widzieli cycków całe życie). gacie, zdobywacie, przegrywacie itd.

Nie jestem swierzynka w tym temacie,pisze rymy i wiersze juz od 13 roku zycia czyli 10 lat. Nie chodzilo mi o opinie konstrukcji mego rymu (ale mimo wszystko dziekuje) a o tresc. Chcialam rozruszac to lekko flagmatyczne i nudnawe kafeteryjne spoleczenstwo.

NIe piszę, wyrosłem dawno temu z tego. Chociaż kiedyś pod innym nickiem pisałem każdej chętnej Kafeteraiance na różne sposoby, że ją kocham. Topik robił furrorę, ale oczywiście pierdolnięta, zawistna i przez nikogo nie kochana Moderetta go skasowała z zazdrości :O

coś w stylu: Kocham cię Sex...(zamiast nicku imię) Kocham cię, w nocy i we dnie. Kocham twe oczy, usta i dłonie, me serce z miłości płonie. :P Takie tam 1 lub 2 zdaniowe rymiki. Dziweczynom na Kafeterii było milej.

Gość Srulinka
up

12skizo - dzieki. Jezeli chcecie moge cos jeszcze zapodac. Kindybałek - no fajne wyznawanie milosci takie romantico heh. Sanitas - nie do disco polo. Napisalam to tak naprawde kiedys mojemu bylemu .

(...) na imprezach mnie spotkacie, w męskim wc ściągam gacie i wypinam wszystkim panom moja doopę obesraną. często też za papierosy daje ciągnąć sie za włosy bardzo fajnym mym nawykiem jest kończenie wraz z połykiem. Czasem też gdy roczek zleci szukam ojca swoich dzieci...

xmetaxa (...) na imprezach mnie spotkacie, w męskim wc ściągam gacie i wypinam wszystkim panom moja doopę obesraną. często też za papierosy daje ciągnąć sie za włosy bardzo fajnym mym nawykiem jest kończenie wraz z połykiem. Czasem też gdy roczek zleci szukam ojca swoich dzieci... a oto mój mały indor: http://pokazywarka.pl/9p3k3q/ :D Dobry, płynny rym i foto w stopce :D

Córka gangstera na mnie mowili, Gdy przechodziłam obleśnie się ślinili. Mordy zapite,patologia,śmiecie, jesteście dla mnie zerem czy wy o tym wiecie? Gdy widze wasze mordy na ulicy nie smieszą mnie tak nawet sami politycy. Moja osoba to nie wasza klasa, Pozostaje wam rączkowska albo główna trasa!

Dawno temu, hen przed laty, mieszkał sobie gość bogaty. I choć lichej był urody, często mu robiono lody Gdy pomachał swym banknotem, szmat kolejkę miał za płotem wszystkie młode małolaty, wraz z owczarkiem - na dwa baty. Roochał, roochał na potęgę, wszystkie chciwe na jego pęgę. Czy mężatki czy dziewicę, przerżnął chyba całą dzielnice! i tak żyjąc w ciagłym ruchu ku*tas odpadł mu przy brzuchu. Morał tego, wręcz banalny- ograniczaj seks analny 🖐️

Gość Alfredzik
Sam seks to ja. Córka gangstera na mnie mowili, Gdy przechodziłam to się ślinili. Mordy zapite,patologia,śmiecie, jesteście zerem czy o tym wiecie? Gdy widze wasze mordy na ulicy nie smieszą mnie tak nawet politycy. Moja osoba to nie wasza klasa, Pozostaje wam ręka albo katowicka trasa!

hehe dzięki ;) na wieczór pojawia mi się zwykle taka chora wena :P

Gość ciąglepada, na na na nanana.
niexle wam dizie, dawajcie jeszcze :D