Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prikoo17

wszyscy maja mnie za geja

Polecane posty

Witam. Mam problem bo wszyscy mają mnie za geja. Otóż tak naprawdę się nim nie czuje, obrzydzaja mnie ale ciagle mam ten glos w glowie ze wszyscy maja mnie za pedala. a szacunek to dla mnie bardzo wazna sprawa, tak sie tym przejmuje ze normalnie caly czas chodze tak smutny jak by mi cala rodzine wymordowali, w dodoatku jestem niesmialy co pogarsza sytuacje. wczoraj bylismy na dyskotece, jednym slowem przezylem koszmar, normalny czlowiek to by sie chyba tam rozplakal, ale staralem sie byc silny wszyscy normalnie ze mnie szydzili tak jak bym mial napisane na czole "gej". Tylko ze ja sie nie czuje gejem, podobaja mi sie dziewczyny ale teraz boje sie wlasnie ze moze sobie wkrecam, ze niechce zaakceptowac prawdy, ale jak mam ja zaakceptowac skoro nie wyobrazam sobie.... blee... w zyciu. nie wiem juz co robic. wierze w reinkarnacje moze czas opuscic ten swiat szkoda mi tylko rodziny, zawsze mowilem ze odebranie zycia to najgorsze co moze byc ale nie chce sie juz tak psychicznie meczyc. mam dosc. szkoda mi tylko rodziny:( a i wracajac do dyskoteki potem poszlismy tam gdzies do jakiegos znajomego na domowke, bylo nas tam paru i mialem caly czas to odczucie ze sie ze mnie nasmiewaja, widzialem ich krzywe spojrzenia, ale oni mysleli ze ja niewidze. z nerwow zaczely mi sie az pojawiac drgawki w nogach, naprawde koszmar. widzieli to az nie chce myslec co teraz mowia na moj temat. mam 20 lat. prosze i dziekuje za jakas odp.

Przykre :( Na jakiej podstawie mają Cię za geja? Ubiór, zachowanie? Myślenie o śmierci jest najgorszym wyjściem, więc to odrzuć!

Gość facet2++
uważają Cię za geja? To ich problem a nie twój..

nie ubior napewno nie prowadze styl dresow tylko. cale zycie wychowany na blokach, teraz za granica przezywam dramat mlodego czlowieka. chyba o zachowanie bo nie bardzo patrze ludziom w oczy chociaz kiedys robilem to normalnie, wszystko przez ten glos nie moge funkcjonowac, nie patrze w oczy bo sobie mysle byle tylko nie pomyslal o mnie zem gej, mysle ze tutaj chodzi o twarz, wiadoma rzecza jest ze mowa ludzka to nie tylko usta, a ja ciagle smutny chodze, oczy klapniete, ciagly smutek.

A ja myślę, że sam sobie wkręciłeś. Zmień tylko swoje zachowanie, bo możesz uchodzić w towarzystwie za dziwaka, a nie geja. :)

tu trafiles, wkrecanie mnie nie opuszcza. ciagle wkrety jednym slowem zanizylem swoja saamoocene. nie wiem jak pozbyc sie tych wkretow zajebanych, zmienic zachowanie tak jak mowisz, tylko probuje od bardzo dawna i nic. ciagle wrazenie ze sie ze mnie nasmiewaja. ale lipa. do jakiego stanu ja sie dopuscilem. moje os z polski mnie poznac nie moze mowia "stary, co ten swiat z toba zrobil" masakra. do tego mysle ze waznym elementem jest konopia najgorzej jak zapale wtedy kaplica mysli juz nie opuszcza mnie w ogole.

Gość ciekawostka.gostka.,
12skizto-skąd pochodzisz?

Może zapisz się na terapię. Niestety nie wiem co w takich przypadkach należy robić, więc Ci nie pomogę. Mam nadzieje, że wszystko się u Ciebie ułoży i odrzucisz te głupie myśli

kindybalek ciekaw jestem czy w rzeczywistosci bys tak szczekal. ja mam problem, nie chcesz nie odpisuj mam w dupie twoje zalosne wypociny. kozak przez neta ech...

Co wy nie poważni w dresach chodzi polski machoo, a nie gej. Gej Polak to chodzi w spódnicy (kiltcie).

no do ciebie na wies chyba, nie bede juz odp na twoje wypowiedzi;] bo sa naprawde smieszne i nie chce mi sie proawdzic konwersacji z jakims dzieciakiem ktory jest cwany naprawde tylko przez internet bo wiesz ze tutaj nic ci sie nie stanie. do czasu. i jak piszesz ze zapraszam do mnie to pisz gdzie hehe, teraz ja zapraszam nowa huta - tutaj mieszkam zyje za braci pije a frajerstwo besztam. elo hejterze.

Priko nie jestem cwany przez internet. Naprawdę cię zapraszam do mnie do Warszawy. Jak jesteś twardzielem, to proszę bardzo. Podaj datę, jak wypadnie mi akurat ten dzień wolny to nie ma sprawy. Wiesz gdzie jest ulica Reymonta w Warszawie? NIgdy nie rzucam słów na wiatr. Chcesz przyjedź, nie chcesz nie przyjeżdżaj :O🖐️

tylko jak wytlumaczyc ten glos ktory mnie irytuje w mojej glowie. zawsze sam powraca i nie wiem jak go wyrzucic. chyba rzeczywiscie skuteczna bedzie tylko terapia. mozliwe ze uzaleznilem sie od wkrecania sobie chorych jazd...

szczerze niezazdroszcze. bez obrazy ale jak mozna bylo tak wyjsc gdzies ja pierdole sorry, ale odbilo mi sie barszczem zkomuni. masakra. powodzenia tam w zyciu. elo

wyślij mi fotę na Iayla@wp.pl ocenie Cie szczerze;) i doradze co mozna z wygladem zrobic

Uwaga to podszyw jakiś debil podszył się pode mnie. Zwróćcie uwagę na 6 literę nicka.

Gość gość
siema wszystkim prikoo mam ten sam problem doklednie wszystko to samo co napisales w glowie masakra i te glosy i jeszcze po zapaleniu trawki rozkminy stary to jest straszne Jezeli to pokonales zrobiles cos z tym wez mi pomoz bo juz niedaje rady . I odrazu sory za bledy

Gość tui
też się z tym spotykam wobec swojej osoby- tak trochę po wyglądzie również tym że wychowywałem się bez ojca. jak doszło do ataku na mnie się wkurzyłem i powiedziałem parę ostrych słów - mają się odpieprzyć i koniec. czy zależy ci na takich kolegach ?. nie namawiam tylko piszę co zrobiłem.