Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda25mlllll

faceci: co znaczy jeśli facet nie płaci za nią na pierwszych randkach?

Polecane posty

Gość gość
22:47 Ci co chcą seksu, bawią się w randki na których płaci kobieta :) Przecież nie umówi się z nią od razu w łóżku :P

Gość gośćBogata
22:55 Chodzi o gest mężczyzny, a nie że ja nie mam kasy i mi jej szkoda. Nadal nie kumasz ? Za niego też bym mogła zapłacić, ale nie chcę pozbawiać go jaj.

Gość gość
Na szczęście jest dużo facetów, którzy płacą za kobiety i tacy skąpi zostają sami bo konkurencja bardziej się stara. Jak kobieta ma wybór: facet który płaci na pierwszym spotkaniu a facet, który tego nie robi, to chyba jasne co wybierze. Nie jesteście konkurencyjni :P

Gość gość
Już mówiłem, że i tak będziecie z facetami z brzuchem, zlopiacymi piwsko. I o jakiej konkurencji mowa? Tych kilku frajerów na 20 milionów kobiet w kraju to konkurencja? Większość facetów to normalni ludzie, a nie tacy jak ksieciowie z marzeń dwudziestu milionów rozkapryszonych polskich księżnych. Ciekawe gdzie 20 milionów księżnych znajdzie 20 milionów ideałów.

Gość gość
Przegracie z tymi facetami, którzy bardziej się starają i płacą na randce. Co wam przychodzi do głowy, że kobieta chce się najeść za darmo ? Tak jakby kobiety nie potrafiły gotować haha :) To kobieta później będzie ci gotować więc jak na początku jej zapłacisz za kawę/kolację, to i tak się opłaci. Poza tym faceci rzadziej chodzą na randki niż kobiety, a jeszcze skąpią :P

Gość gość
Laskę która chce Cie naciągnąć poznasz od razu a jeśli masz problem to zapytaj swoich znajomych co o niej sądzą. Jeśli wyglądasz jak Janusz a spotykasz się z super laska która która dwie godzi ny szykowala się na randkę i wygląda jak modelka lub prostyutka to ona potraktuje Cię z góry a rachunek zapłacony przez Ciebie w knajpie będzie rekompensata za jej czas

Gość gość
00:30 Jeśli faceci rzadziej chodzą na randki to z kim chodzą na nie kobiety?

Gość gość
He he

Gość gość
Boze uchowaj od takich facetow... nie zdarzylo mi sie zeby jakis facet na randce nie nalegal zeby zaplacic za mnie. Od zaplacenia za kawe czy drinka nikt nie zbiednieje, chodzi o gest... zreszta moj maz zaplacil na pierwszej randce za super kolacje i drinki (w nietaniej restauracji ktora sam zaproponowal) i tak bylo dluuugo jak sie spotykalismy. A teraz ja go tez nieraz zapraszam na kolacje na miescie, nieraz tez cos dobrego gotuje :) z waszym podejsciem nie wroze wam zwiazkow (to oczywiscie do tych co nie wiedza co to mily gest na pierwszym spotkaniu)

Gość gość
Ech