Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adixxxxx

Czy wróci smutek po chłopaku..

Polecane posty

Witam.. Czy wróci do mnie smutek i żal po rozstaniu z chłopakiem?:( Tak bardzo się boje tego... Kocham go i boję się ze mnie to kiedyś dopadnie to co on przezywa teraz... Jestem dla niego wszystkim i wiem o tym... Ja mam znajomych i na razie dobrze się bawię, a on nie ma nikogo... dla mnie zostawił znajomych. Wszystko stracił, a jest facetem wartościowym... Żal mi go bo jak się spotykamy to on czasem się rozkleja i czasem mu łezka poleci... Boję się, że On myśli że się nim bawię bo sprawiam mu radość i nadzieję że wszystko się ułoży, a ja dalej się bawię. On jest inny od innych, cichy, spokojny, jak jakaś do niego pisała to przy mnie ją wyzywał... Zawsze chciał by było mi dobrze... Chciałabym do niego wrócić, ale musiałabym zrezygnować z planów związanych z koleżankami... Ostatnio mi powiedział, że manipuluje nim i on sobie na to nie pozwoli, ale widzę że go to przerasta... Boję się, że znajdzie sobie inną... Byliśmy 4 lata razem, od pół roku On cierpi... Boję się, że mu przejdzie ten smutek, a gdy ja będę chciała wrócić on powie, że zbyt długo cierpiał i nie chce przeżywać tego samego... Co o tym myślicie..

Gość slonce i deszcz.
nie baw sie nim i daj mu spokoj. nie traktuj go jak rezerwowego chlopaka :O nie zasluguje na ciebie

Gość kofekingston
Raczej ona na niego...

Gość relaks
Daj mu spokoj kobieto!! :-( mieszasz mu tylko w głowie i igrasz z jego uczuciami :-( skąd tyżes się wzięła :-(