Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erka333333333

Dzisiaj rano córka powiedziała do mnie...:(

Polecane posty

Gość erka333333333

Dzisiaj rano 11 letnia córka powiedziała do mnie.."Nie wrzeszcza na mnie bo ci przywale..." :o Niby to tylko słowa , ale jednak niesmak pozostał po tym co usłyszałam. Tak sie zastanawiam ,czy to czasem nie jest robota jej "tatusia" który czesto potrafił kiedyś uzywac takich słow do niej .Albo tak powiedziała bo jej sie zakodowało w pamieci i też zaczyna taką taktyke i linie obrony przejmowac jak kiedyś jej ojciec, , albo nie wiem..sprawdzanie na ile moze sobie pozwolić

Gość erka333333333
Kopnęłam ją z półobrotu.

Gość dfdyte
gratuluje wychowania corki

Gość erka333333333
Za dużo ją biłam, kiedy była młodsza, teraz muszę się jej bać i mam za swoje :(:(:(

Gość erka333333333
Powiedziałam.."Prosze bardzo uderz, no wal jesli to cie dowartosciuje,"!! no ale nic sie nie odezwała tylko patrzyła cały czas sie w sciane, głupio jej było, i przeprowadzilam długa rozmowe jaki sama sobie obraz wytwarza tak się odgrazając

musi wiedzieć ze to jest złe i że tak nie wolno i zdawać sobie sprawę że jak jeszcze raz tak powie to będzie miała zakaz czegoś tam..

Gość erka333333333
spadaj podszywaczu na demną z 16:01 z tym biciem dziecka ok???fascynuje cię przemoc ze takie sobie tu jaja robisz podszywając sie za mnie ze bilam dziecko????wyjdź lepeij stąd bo za te p[omowienia podszywaczu mozesz miec problemy

Gość slyszala to, dlatego
jesli takie same slowa do niej leciały wiec nie dziwi sie ze ona tym nasiąkneła , ja sie nie dziwie Pamietam ze mnie ojciec bil w dziecinstwie a ja poza domem wszystkich tez pralam , az wreszcie w rodzenstwie tez sie wyzywalam później, tym sie nasiąka

Gość erka333333333
Nie byłam i nie jestem wrtedna, nawet nie wrzeszczalam na dziecko nigdy tylko lekko podnioslam ton glosu i ona tak nerwami zareagowała

Gość erka333333333
zastanawiam sie czy czasem z j nią do psychologa sie nie udac bo niekiedy nie panuje nad słowotokiem i nie zważa na słownictwo

może ma nieodpowiednie koleżanki które jej poradziły jak ''radzić sobie'' z rodzicami?

Gość Sąsiadka Ducha
Jak dla mnie to nie znasz swojego dziecka.Z Twojego ostatniego postu jasno wynika,że mała ma jakies problemy emocjonalne ale Ty tego nie zauważasz.jestem ciekawa czy rozmawiasz z dzieckiem,tłumaczysz co dobre a co złe. Sama jestem matką 11letniego chłopca i nigdy nie usłyszałam od niego przykrych słów.Zawsze z nim rozmawiam,zawsze wiem,kiedy stało się coś złego,że ktoś mu zrobił przykrośc czy on sam narozrabiał.Ma to poprostu wypisane na twarzy.Jest dośc nerwowym dzieckiem,bardzo mocno wszystko przeżywa i to ja muszę zachowac spokój i opanowanie gdy z nim rozmawiam i tłumaczę.Często on sam chce ze mną rozmawiać i wtedy mówi,,kobito moja choć pogadamy,,.Mojego męża to wkurza ale ja wiem,że to taka jego ,,pieszczotliwy,,zwrot-mama

Coś robisz źle- tu nie chodzi o to, że dziecko mogło coś usłyszeć i teraz paple. Jestem prawie pewna, że coś robisz źle w wychowaniu jej, a ona ma dosyć twojego zachowania, aż dzisiaj nie wytrzymała i palnęła to, ze cię walnie- bo przecież agresja to najłatwiejszy sposób. Tylko skąd ta agresja?..Przemyśl, czy czegoś nie partolisz...

Gość erka333333333
Sąsiadka Ducha jak tego nie zauwazam? przeciez sama wyczytalas to w moim poscie ostatnim z myslą aby do psychologa sie udac, wiec zauwazam że niezbyt jest emocjonalnie ustabilizowana

O Boże...ludzie, powariowaliście z tymi psychologami? Przecież córka nie sprawia aż takich problemów, pierwszy raz coś takiego powiedziała i po co od razu do psychologa? Zeby czuła się gorsza od rówieśników, którzy tam nie chodzą, pomyślała, że jest inna- gorsza i zamknęła w sobie?:O

Gość Sąsiadka Ducha
To Ty autorko powinnas się udac do psychologa a nie twoje dziecko.Jej zachowanie jest wynikiem czegoś.a czego?Gdybyś znała swoje dziecko to bys wiedziała i wiedziałabyś tez jak jej pomóc.Psycholog to ostatecznośc,wtedy,kiedy znasz problem i nie jestes wstanie sama pomóc własnemu dziecku.A ty wolisz to załatwić przez osoby trzecie.

Gość 7787665
przeeciez ewidentnie pisze ze dziecko slyszało takie teksty do siebie, wiec co wy czytac nie umiecie ?? autorka pisze ze małej ojciec tak potrafil sie odnosic do niej wiec nie dziwie sie dziecku ze teraz ona tak sie zczyna zachowywać

Gość niech klanu nie ogląda

Gość 7787665
ja gdy mialam 10 lat pierwszy raz przywaliłam ojcu dosc energicznie..a to dlatego ze sama tego doswaidzczylam na wlasnej skorze, wiec jak piszesz, twoja corka tez slyszla takie odzywaki do siebie

Gość erka333333333
ale ja nigdy tak do córki nie powiedziałam, ona ostatnio nie panuje nad słowami, jak sie rozkreci to ciezko jej stlumic złość Wten czas albo slowotoku dostaje albo kopie miśki i rzuca nimi po całym domu

Gość zalosni ludzie tutaj
kobieta prosi o pomoc, porade a wy jaja sobie z niej robicie, typowa kafeteria ehhh

Gość nellla22
bedzie jeszcze gorzej. jak córka wejdzie w wiek dojrzewania. przygotuj się psychicznie. ja to w tej chwili przechodze.mam 15 córke i nerwice .staram sie wszystkiego nie słyszec czasami , bo bym mogła nie panowac nad sobą.

Gość aaawwds
w morde sie odwinąc i pod zimny prysznic!!!!!!!

Gość 0001122
strzelic pare razy to sie opamieta