Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Irytują mnie ludzie bez poczucia humoru.

Polecane posty

czekałam tydz na telefon ale juz dałam sobie siana i od pon szukam nowej :classic_cool:

Jest msza w kosciele.Podczas mszy odbywa sie spowiedz. Nagle do kosciola wpada narabany facet i sie drze: -Ludzie!Zapraszam was wszystkich na impreze! Z konfesjonalu wychyla sie zdziwiony ksiadz.Facet na niego patrzy i sie drze: -A ty jak sie wysrasz to tez przyjdz!

to ja wam powiem: Przychodzi murzyn do szkoły wieczorowej i wpisali mu nieobecność

nie oglądam zazwyczaj kabaretów, ot, raz na ruski rok, ale ten jest ok

Maź budzi żonę w nocy - Kochanie, Kochanie obudź się - mam dla Ciebie pigułkę na ból głowy. - Ale misiu, mnie przecież nie boli głowa... - Haa! Mam Cię...

Gość czy to nie oblesne jest
sorry metaxa ale jak widze xm to nie czytam dalej nicka :D

Małżeństwo udaje się na wycieczkę do zoo. Stają przed klatką goryla, a że pani była niczego sobie, goryl znacznie się ożywił. Para to zauważyła i mąż podpowiada żonie żeby gorylowi pokazała cycek. Kobieta się rozglądnęła, a ze nikogo nie było to zrobiła co mąż podpowiedział. Goryl zaczyna biegać po klatce, a mąż podpowiada zonie żeby teraz pokazała gorylowi wypięty tyłek. Żona się wypina, a goryl szaleje ze klatka ledwie się trzyma. Wtedy maż łapie zonę i wrzuca ja do klatki krzycząc: "teraz mu wytłumacz ze cie głowa boli"

co do poczucia humoru to mnie tez irytują ludzie którzy go nie maja ale jeszcze bardziej mnie denerwuje jak ktoś ogląda kabaret i nie ma nic w nim śmiesznego zupełnie i ktoś zrywa boki :O :classic_cool: to dopiero żałosny widok 🖐️

Gość pokaż mi swoją rzepichę
Nie jedna z was zatęskni jeszcze dziś wieczorem za czymś sztywnym na dłużej niż 5 min :classic_cool:

Wchodzi babcia do autobusu i pyta kierowcy: - Dzień dobry synku, może masz ochotę na orzeszka? Kierowca się zdziwił wziął orzeszki i podziękował babci. Na drugi dzień to samo, w trzecim dniu to samo. Wreszcie kierowca nie wytrzymał i pyta: - Babciu, a czemu wy nie jecie takich dobrych orzeszków. Na to babcia: - Oj synku to nie te lata, i zębów brak. - A skąd macie babciu takie pyszne orzeszki? - pyta kierowca - Z Tofifee - odpowiada babcia.

Gość czy to nie oblesne jest
o fuuuu :O hahahhaha :D