Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca ktorej nie ma

nie moge znalezc pracy

Polecane posty

Gość praca ktorej nie ma

jestem po studiach ekonomicznych i za cholere nie moge znalezc normalnej pracy, wszedzie proponuja mi w granicach 1500 na start. jak mam za to przezyc.? czy tak poprostu jest? czy musze wyjechac za granice? aktualnie mieszkam w czestochowie.

ja pierdole, bierz to co jest, lepsze 1500 niz nic. Ale skoro dla ciebie 1500 to mało to jak w ogole zamierzasz zyc bez jakiejkolwiek pracy skoro nie chce ci sie ruszyc dupska i zarabiac a nie czekac i lamentowac. To ze ten kraj jest pojebany, to zadna nowosc.

Gość praca ktorej nie ma
wiem. niby tak. Ale praktycznie bez sensu jest mi isc za tyle do pracy. Po oplaceniu dojazdu, itp. juz praktycznie nic nie zostaje. Tak naprawde ledwo co na rachunki i jakiekolwiek jedzenie.

Gość hgkdhdikf
śmierdzi mi to prowokacją, trzeba było iść na zaoczne to miałabyś teraz 5 lat doświadczenia i więcej by ci proponowali i nie ściemniaj mi, że zaoczne to nie studia bo ekonomia jest na tyle prostym kierunkiem, że z powodzeniem można się wiele nauczyć na zaocznych. Sama tak zrobiłam i zaraz po obronie proponowali mi przynajmniej 2500 netto

Gość praca ktorej nie ma
wiem, teraz zaluje. wszyscy mowili, ze zaoczne to nie studia..... w ogole to ile zarabiacie?

Gość peedobeer
fakt, nawet pijaczki spod budki z piwem by sobie poradzili na ekonomii :P

No ale co przynajmniej bedziesz miała jakąś kase i miedzy czasie mozesz szukać czegoś lepszego a tak co siedzisz w miejscu i bedzie coraz gorzej :):o

Gość mdkcam
a te 5 lat doświadczenia to gdzie? na kasie czy w maku? bo nie powiesz mi ze cie przyjeli po maturze do nie wiadomo jakiej pracy. Prosta to ty jesteś, jak sie studiuje zaocznie to wszystko jest proste bo łazisz w weekendy tylko po to żeby zaliczyć

Gość hgkdhdikf
"fakt, nawet pijaczki spod budki z piwem by sobie poradzili na ekonomii " czyżbym słyszała sarkazm? :P serio mówię, materiał na ekonomi jest cholernie prosty do opanowania i nie rozumiem kto w ogóle rozgłosił, że to nie wiadomo jak trudny kierunek.

Gość bolus99999
tez sie zastanawiam ile ludzie w ogole zarabiaja. przeciez nie jest mozliwe ze zyja za 1200-1500 plnow

Gość mdkcam
peedobeer - tiaa, pijaczki spod budki też mogliby mieć willę z basenem, ciekawe dlaczego nie mają

Gość hgkdhdikf
przyjęli mnie w kadrach a później w księgowości. Trzeba było tylko pomyśleć i iść do technikum ekonomicznego zamiast do ogólniaka i teraz płakać. Nie trzeba mieć wyższego wykształcenia, żeby cie zatrudnili średnie ekonomiczne w większości przypadków wystarczy.

Gość gogowarszawa
nikt nie zna prawdy na temat zarobkow. najlepiej byloby zrobic ankiete. informacje ktore podaje gus sa z nieba wziete, a poza tym zeby sie czegos tam doszukac...-good luck

Gość gogowarszawa
ILE ZARABIACIE I GDZIE?

Gość hgkdhdikf
mdkcam - w takim razie porównaj sobie materiał na dziennych i zaocznych. Nawet godzinowo wychodzi podobnie bo idziesz w weekend na 12 godzin dziennie i na niektórych uczelniach też w piątek jeszcze a na dziennych to jednego dnia masz wykłady i ćwiczenia innego dnia tylko ćwiczenia itd. właściwie to co my mieliśmy w jeden weekend to dzienni mieli rozłożone na cały tydzień.

Gość peedobeer
a pewnie że mogliby mieć willę z basenem, ale wszystkie pieniążki przepijają, ot właśnie taka ekonomia :p

Gość .........................xxxxx
spadaj. ja nie mam nawet tyle miesiecznie.. tez skonczylam studia a wiele bym dala gdybym miala umowe o prace i 1500 na reke. ja mam umowe o dzielo i 1000 z,l na reke i zero ubezpieczenia itd. i za cholere nic innego nie ma w mojej okolicy. wez bo mam ochote przywalic komus kto tak gada. buc i snob z ciebie z przerostem ambicji