Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaqqqqqquua

CZY TO ZDROWO PIC MIN. 5 LITROW WODY DZIENNIE????

Polecane posty

przez ostatnie 2 tyg pije po min. 5 l. wody dziennie i sie zastanawiam czy przypadkiem nie zrobie sobie krzywdy.. wiem ze to zdrowo dla nerek ale z drugiej strony probuje schudnac.. mniej jem ale i tak nie chudnę. moze ta woda nie chce ze mnie zejsc przez to ze piję jej tyle. slyszalam ze odchudzanie w pierwszej fazie to pozbycie sie z organizmu nadamiaru wody. ktos cos wie w tym temacie?

Gość czy to nie oblesne jest
rozrzedzilaby krew gdyby taka ilosc wypila w pol godziny zalezy jaka woda. jak mineralna to sie mozesz nabawic niezlych kamieni nerkowych, bo mineraly sie odloza, jak zbyt wydestylowana z mineralow to mozesz sobie wyplukac je z organizmu

Gość Garbata Biedronka
niezdrowo dla kijanek, zalęgłych w żołądku.

"mniej jem ale i tak nie chudnę. " :D jak wlewasz w siebie tyle wody to sie nie dziw , pij góra 2 litry i potem sie zważ , teraz to jestes jak bania :classic_cool:

zdecydowanie za dużo wody pijesz dzienne zapotrzebowanie to 2-3litry a jak ci się chce tak mocno pić to radziłabym zmierzyć poziom cukru we krwi

Gość czy to nie oblesne jest
to nie tylko cukier, bo by sikala wiecej niz pila. jak jest tak duze pragnienie moze byc to oznaka ze jakies toksyny sa w organizmie

Gość gość
ja pije tyle wódy :classic_cool: 🖐️

cukrzycy??? o matko to mnie przestraszyliscie teraz. myslalam ze im wiecej tym lepiej. ale widac nie.. pije mineralna sredniogazowana..

pic mi sie chce bo lubie pic wode.. ale pije umiarkowanie w ciagu dnia. gorzej wieczorem bo wieczorem staram sie nie jesc zeby nie przytyc i wtedy zaczynam oszukiwac zoladek wodą. najpierw pije zeby nieczuc glodu a tak po ok 1-2l. pije juz bo nagle bardzo mi sie zaczyna chciec pic wode.. czyli wiekszosc tych 5 litrow wypijam wieczorem.. w ciagu dnia raczej tylko do max 1,5 l ..

zmież ile pijesz i ile sikasz , odejmij pół litra na wypocenie. sprawdz czy nie puchną ci nogi. duże pragnienie to objaw cukrzycy lub innych chorób.

Gość niedobrze też jest
pić dużo na noc, więc nie pij tyle wieczorami

dzieki , na pewno nie bede pic juz po 5 l . zmniejsze do 3 litrow i zobacze moze nie bede sie zle czula bo szczerze mowiac nie czuje sie najleopiej.. no i wtedy pojde do lekarza.. kurcze przstraszyliscie mnie z tą cukrzycą,.

Gość sddsv
Fajne podejście mają w gabinecie Medica Volla. Stosują precyzyjne metody diagnostyczne i oferują wszechstronną terapię. Ćwiczenia, dieta, biorezonans...Mi się sprawdziło jak wracałem do zdrowia po poważnej operacji. Na ich stronie www.medicavolla.eu zwłaszcza polecam Avatari, czyli urządzenie do poprawy parametrów wody.