Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaaaaaas

Co sądzicie o moim śpiewaniu?

Polecane posty

domyslam się:) nie ma za co. A śpiewasz sama dla siebie czy rozwijasz się w tym kierunku ?

rozwijasz w sensie na skale swiatowa:P haha gotujacy gaz chyba myslal,ze jestes autorka tego tematu :D

Gość gotujacy gaz
to oczym wy kurwa mówicie ? :D to twoj głos LL ?

Gość martaaaaaas
Ja nie wiem dlaczego niektórzy mówią, ze fałszuje. Nie śpiewam jeszcze jak gwiazda, ale raczej dopiero przede mną nauka. I zapiszę się na lekcje, może do szkoły muzycznej pójdę czu coś

Gość martaaaaaas
tak poza tym, to o co tam chodzi, mówicie o jakimś nagraniu innym czy o moim, bo już nie wiem.

gotujacy gaz poprawilas/es mi humor :D:D chodzi o to ze Lady Love ma w stopce swoje wykonanie i pochwaliłam jej,a nie tej małej autorki ;) i potem wiadomo jak się potoczyło :D

mialam kiedys swoj zespol, ale to byly stare czasy ;) spiewalam w szkole na wystepach, zaczelo sie w zasadzie od przedszkola, bralam udzial w 2 konkursach karaoke i 2 razy wygralam, teraz juz tylko na karaoke sobie podspiewuje i w domu caly czas szukam swojego repertualu :) moj mezczyzna tez spiewa i to pieknie, wiec mam kompana mielismy zamiar wybrac sie do jakiegos programu ale ja juz chyba jestem za stara :D boje sie ze nic z tego nie bedzie :P nie jestem przekonana co do swojego glosu, choc w niektorych piosenkach brzmi calkiem niezle

Gość zapisz się ale gwiazdą
to ty nie będziesz ta w ogóle to masakra jakaś :D poza tym wyglada na prowo :D

stara? daj spokój :D jak taki gienek loska poszedł i zobacz:P a z pewnością byś miała wielkie poparcie nie tylko ze wzgledu na głos :D kafeterianie by Cie wspierali jak tylko mogli :P szkoda marnowania talentu...

Gość pic na wode
O Matko ale ty jesteś bezczelna !!! komuś się nie podoba to znaczy ze ci zazdrości ? proszę Cię zejdź na ziemię !!! po pierwsze myślę że to sciema i watek zalozony dla jaja. A śpiew jak z przedszkola.

heheh jasne kafetarianie :D ;) uwielbiam spiewac przed publicznoscia nie powiem ze nie.. jeszcze sie zastanowie nad tym ;) poki co szkole moj 2gi mocny talent - rysunek, mam zamiar wziasc sie teraz za malowanie na plotnie ;) no i chce zakupic sobie zestaw do spiewu, potrzebuje mikrofonu :D

Widzę, że zawistni ludzie tu są. Ja pójdę na te zajęcia :) Może usłyszycie mnie niedługo w jakimś programie :)

no ja na pewno ;) to Ty typowa artystka jesteś, jeszcze troche i bedziemy z Ciebie dumni :D Widzialam kilka Twoich obrazków,slicznie malujesz. A sprzedajesz je? Cos mi się tam o uszy obiło :)

tak sprzedaje :) 30 euro za jeden, w Polsce 30zl.. jedna klasa w mojej szkole ma w gablocie same moje rysunki :D

Gość pic na wode
i jak sie sama wsypała srajtasśma :)

to dosyć tanio :P heh, co za zaszczyt:) a masz jakąś stronkę czy na allegro wystawiasz? Czy zostaje konsultacja drogą e-mail ? :P

wiem, mama mi mowi caly czas ze zle sie cenie :P nie wystawiam ich nigdzie, zostaje konsultacja ;) w Polsce rysuje jak jestem tam w odwiedzinach, zawsze sie troche nazbiera bo mam swoich klientow ;) a tutaj jak sie nadarzy okazja

najdrozszy portret jaki sprzedalam kosztowal 100zl, ale byl dosc spory.. no i nadodatek akt :D 2 facetow :D moj kolega z narzeczonym :D

a dałabyś radę ze zdjęcia narysować? Bo chodzi o to,ze chciałabym na święta rodzicom dać ;) i skąd jesteś jezeli mozna wiedziec ?

Gość mirelaa
O ja, Lady Love zadaje się z jakimiś zboczeńcami :O Fuuuu

no wlasnie teraz bylby problem, bo ja mieszkam w Portugalii..mozliwe jednak ze na swieta zawitam w Polsce dokladnie na slasku, tyle ze data jest wciaz ruchoma ja ogolnie rysuje tylko ze zdjecia ;) wiec z tym akurat problemu by nie bylo

to jak coś to się zgadamy :) ja mieszkam na pomorzu,ale myślę że mozna byloby wysłać?:)

Gość Oj ludzie ludzie...
Przecież to głos (nie przerobiony) Rebecci Black :D Nie widzieliście tego filmiku na kwejku?

pewnie tak, tyle ze cena w tym momencie by pewnie wzrosla, nie wiem jak jest tutaj z przesylkami, musialbym sie zorientowac :) ale do swiat jeszcze troche czasu, a na kafe zawsze mnie znajdziesz :) moj nick rzuca sie w oczy zaloze sobie specjalne konto emailowe zeby nie bylo i sie zgadamy :)

na pewno bym Cie znalazła ale jak coś to masz tutaj mój Iayla@wp.pl(tez stworzony na potrzeby kafe:D) , odezwij się jak coś :) wiem,ze przesylka by wzrosla ale to nie ma znaczenia;) jezeli na swieta bys nie wyrobila się to mozna troche pozniej bo akurat pod koniec stycznia maja rocznice slubu :)

Gość narayana
LL niby masz fajny glosik ale stekasz jakbys kupe robila