Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FHLD2947

Dlaczego wszystkie dziewczyny są zajęte?

Polecane posty

Gość FHLD2947
Tylko że moje hobby to w zasadzie jest powiązane z moją branżą. A co do tańczenia to raczej nigdy mi nie wychodziło :-/

Gość astin
a co najlepsze ... moi rodzice wyjechali - fakt siostra zostala - aaaaa a ja nie mam tak czesto domu wolnego.... jak znow sie ktos pojawi to.... a nie wazne

Gość astin
a sory za takie narzekanie ja to raczej z sarkazmem pisze niz pesymizmem

Gość sunflowerrrr
Autorze to otworz sie na cos innego nowego. Odkryj jakies kolejne hobby :)

Gość FHLD2947
"widze ze wszyscy sasiedzi w takim razie" No niezupełnie, ja np. jestem z północy.

Gość astin
FHLD2947 ja moge sie zapytac: czy masz tak, zeby to byl juz wkoncu byle kto ?? w sensie takim, ze jak bedzie powiedzmy jak pisales - malo bystra - to i tak z nia bedziesz, bo ona chce byc z toba ??

Gość FHLD2947
"czy masz tak, zeby to byl juz wkoncu byle kto ?? w sensie takim, ze jak bedzie powiedzmy jak pisales - malo bystra - to i tak z nia bedziesz, bo ona chce byc z toba ??" Trudne pytanie zadałeś... Z jednej strony człowiek bardzo boi się samotności, ale z drugiej strony jakaś kompatybilność niestety musi jednak być. Wydaje mi się, że to jest bardzo duże ryzyko - można zyskać ogromnie dużo, ale też i wiele stracić, jak się wiąże z kimś, kto po prostu nie pasuje. Niestety sporo takich przypadków miałem w rodzinie i widzę, jak to potem może być trudno.

Gość sunflowerrrr
To wam powiem chłopaki ze ja bym chciała mieszkac na pólnocy :)

Gość astin
FHLD2947 no i trafiles.... z jednej strony wlasnie samotnosc i syndrom "uczuciowej prostytucji - czyli jak bardzo sku**isz sie zeby byc kochanym" (możliwość do poniżenia się, zgadać się na dziwne "warunki" związku, wiążące się z strachem przed odtrąceniem i samotnościa), a z strach przedświadomościa, ze za 5 - 10 lat obudzisz sie obok kogos i dojdzie do Ciebie - ze nigdy jej nie kochałes.... heh.... wiesz, mowiles ze mialem tak jakies szczescie - owszem - ostatnia byla dziewczyna ogien - ładna i inteligentna, niesamowicie sexowa i nie ograniczona - w łóżku ogien - taki typ z ktora raczej nie bedziesz mial spokojnego zycia a zycie pelne przygod....dziewczyna pasowala mi w 100% szczesie ?? ale jakie zezowate... przed nia własnie - byle kto, byle byc szczesliwym a teraz.... jak mi wymagania tak po chamsku urozly... jak tu byc z kims innym - jak sie mialo ideal ??

Gość astin
sunflowerrrr To wam powiem chłopaki ze ja bym chciała mieszkac na pólnocy a ja bys na poludniu :P tak apropos na prawde śląski akcent działa jak brytyjski na amerykanki ??

daj spokoj ztym akcentem, bawi mnie czasami :P a tu gdzie mieszkam pelna prawdziwych slozków :P

wraz z wiekiem coraz ciężej nam spotkać na swojej drodze kogoś pasującego nam tak na maxa, ja już straciłam jakiekolwiek nadzieje :D zostanę pożarta przez dzikie węże w lesie będąc na samotnym pikniku nad wodą i otrują się moim jadem :D oj oj. facetom szybciej jest coś wyrwać, nie mięczakuj, zaraz coś zakosisz do swego rękawa ;>

Gość FHLD2947
Do sunflowerrrr: trochę w sumie jednak ta kwestia szczęścia wychodzi - szkoda, że to Ciebie nigdy nie spotkałem. Tylko czy dziewczyna z taką fajna osobowością by się mogła mną zainteresować, skoro trochę brakuje mi tej śmiałości? Do astin: a mi się właśnie wydaje, że dziewczyna nie musi być idealna - musi być po prostu mniej więcej dopasowana do faceta. A wtedy - może są ładniejsze, ostrzejsze, lepsze, ale kocha się tą, która jest, za to że jest. Tak jakoś mi się wydaje.

Gość astin
a ja zawsze mowie, ze kocha sie za wady .... owszem.... jak sie pojawi - przestaniesz myslec o tym co bylo i co miales :) i to co bedziesz mial powinno ci styknyc.. Powiem ci jednak szczerze, że dzisiaj sie już boje.... może jej tego gadac nie bede, ale gdzies w srodku załaczy mi sie porównanie... a co gorsza - jeśli to bedzie diament nieoszlifowany - przerobie ja na mogłe, zrobie klona .... to jest zbyt chwalebne myslenie jak nie masz porownania jest latwiej... tak mi sie wydaje

Gość sunflowerrrr
astin - mowisz ze miales ideal, a dbales o niego? czy dopiero sie zorientowales bo jej odejsciu ze byla idealem..? autorze - a dlaczego by nie? ja tez jestem niesmiala w pewnych sytuacjach, ale staram sie skupiac na zaletach, pozytywne myslenie i wiecej wiary w siebie :) Wiem ze latwo sie mowi a gorzej zrobic ale zeby cos zmienic na lepsze trzeba sie troszke przemoc i powalczyc ze swoimi slabosciami

Gość FHLD2947
"jak nie masz porownania jest latwiej... tak mi sie wydaje" Trudno się z tym nie zgodzić. No ja rzeczywiście porównania bym nie miał.

Gość FHLD2947
"wiem ze latwo sie mowi a gorzej zrobic ale zeby cos zmienic na lepsze trzeba sie troszke przemoc i powalczyc ze swoimi slabosciami" Wydaje mi się, że bycie w jakimś dynamicznym kontekście, np. w pracy, powoduje mimowolne otwieranie się na świat, dlatego wiem, że z nieśmiałością można i trzeba walczyć. I chyba z trudem przychodzą mi tu jakieś sukcesy. Ale problem raczej tkwi w informacji, a właściwie jej braku. Jak poznać, czy dziewczyna jest wolna, skoro często to nie są informacje szeroko rozgłaszane. Gdybym wiedział, że dziewczyna jest wolna i jest szansa na dobre dopasowanie, to spróbowałbym. Niestety takiej informacji nie ma, a prawdopodobieństwo, że tak będzie jest małe. Z resztą nawet raz dostałem taką informację (wydawało się, że z pewnego źródła), spróbowałem i skończyło się to (moim zdaniem żałosnym) niepowodzeniem, bo tak naprawdę nie była ani wolna ani zainteresowana.

Gość astin
heh... moj ideal mial chlopaka... ktory o nia nie dbal, nie docenial itp. na moja nie korzyc dzialo boskie uwielbienie... a dlaczego odeszla... trudne pytanie, oczywiscie nie jestem bez winy... ja coraz to wiecej mialem do niej pretensji.... głównie spowodowanych sytuacja w jakiej sie znalezlizmy... najwięcej bylo o czas - ja ze mamy go za malo i jest to pogonione ona - ze nie ma go dla siebie, bo przychodzi do mnie 2. rodzice, moi po tym jak sie dowiedzieli prawdę z wiellkiej sympati popadli w nienawisc, jej zaczli coraz to bardziej jechac po mnie 3. zaczęła oskarżać mnie o rzeczy, które powinna oskarżać swojego faceta. 4. facet sie naprawil, zaproponowal mieszkanie - szansa na nowy początek - dała się troche omamić (nie poleciala na mieszkanie) - bo wg mnie jej koles zrobil to idealnie i raczej jako zamknięcie jej w złotej klatce.... to dość skompilkowane relacje

kolego, ja jestem wolna, ostatnio kolega mi mówi,że widać po mnie,że brakuje mi faceta... pytam po czym ? ale nie mógł na to pytanie odpoweidzieć a szkoda. ale sama po sobie widzę,ze rozglądam się za facetami... uśmiecham, i wgl do dziewczyn bym raczej w taki sposob nie podchodzila :D głosno gadam czasem [myśle: może mnie któryś zagada?] w ogole raczej prowadzę się z babami i oceniamy przechodzących akurat obok facetow... moze ci to cos pomoze ? takie niewerbalne zachowania, ale to w moim przypadku, nie wiem jak inne panienki singielki :P

Gość FHLD2947
Do: nie mam arbuzów O-O Każda nauka jest cenna :-)

Gość astin
FHLD2947 a to dość proste.... przynajmniej mi sie tak wydaje, a dziewczyny możę to potwierdza, a możę zaprzeczą... z moich obserwacji, a obserwatore to ja jestem - no powyżej przecietnej odp. ci tak w 78% jesli dziewczyna jest zainteresoana toba, to w rozmowie zapyta sama czy kogos masz... a co do informacji czy zajeta czy nie... no to trzeba do tego dojsc podstepem oo i dobre jest: "na pewno taka świetna dziewczyna jak Ty - ma kogos " - lub cos w ten desen - koncowka nie udana mozna jeszcze - "mam nadzieje ze rozmowiajac z tobą nie narażam swoich jedynek na utrate" - rowniez cos w ten desen - komplement i informacja :P

Gość FHLD2947
Jak to wyliczyłeś, że akurat 78%? :-) W moim otoczeniu to chyba dziewczyna nie musiałaby nawet pytać, czy kogoś mam, bo jakimś dziwnym trafem wszyscy wiedzą, że nie, chociaż szczególnie tego nie rozgłaszałem. Wynika z tego co piszesz, że trzeba trochę umieć bajerować, a ja niestety trochę za szybko zdradzam się z moimi zamiarami - chyba nie potrafię ukryć emocji.

Gość astin
nie mam arbuzów O-O co do tego napisałas... ja bym sie speszyl... gromadka lasek mowi cos o mnie ... lol - choc to niemożliwe- fakt uśmiechne sie i pojde dalej ja osobiscie zawsze unikałem sytlacji ja sam ich kilka - swojego czasu niezle sie przejechalem.... laska - moze i by byla zainteresowana - jej kumple mnie wysmialy - wstyd na maksa - czulem sie jak idiota... no i sytlacje na imprezach - bawisz sie - zaczynasz z kims tanczyc, nagle jej kolezanka ciagnie ja - bo on jest taki czy taki.... a co do pytania o co twojemu koledze chodzi.... jestes zmierzła ?? rozdrażniona ?? heh - faceci sory, to brutalne, a ja brutalnie szczery jestem.... meskie towarzystwo zawsze zeknie miedzy soba - bata jej trzeba- bata w sensie.... "a wyście wszystkie sfiksowały boście dawno chłopa nie mialy" - Seksmisja

astin- haha akurat z tym batem to racja bo jeszcze inny kolega powiedział,że ch... mi brakuje. ale nie wdaję się w szczegóły :D hm, rozdrażniona ? BINGO :D jestem wredną babą bez faceta, gdybym tylko miała jakiegoś moja wredota znikłaby w oka mgnieniu :P

Gość astin
a myslisz ze ja umie ?? w cholere jestem niesmiały - bajer jak bajer - trudno to wykalibrowac- szczerze nie mam odwagi zawsze zaczać - za to jak jest okazja - hmmm alkohol tez pomaga - ale i czasami niweczy wszystko- heh co do ukrywania intencji - tez z tym mam problem zaczynam pozniej peszyc wszystkie co do bajeru, pamietam co mi panna I. mowila.. ja sie pytalem jak reaguja na mnie... "nie od spojrzenia to nie robisz efektu - ale efekt robisz jak sie ozywasz - wtedy to moja mokro" - to cytat a co do bajeru to podam ci pare rad... chociaz czy ja jestem do tego zobligowany.... 1.komplementy, ale z tym musisz trafic- jedne chca proste i nie wyszkukane, a drugie odwrotnie, a ale jest pewnien knif "nie musisz dziękować, bo to nie komplement a prawda, a za nia nie trzeba dziekowac" 2. szarmancja - przepuszanie w dzwiach, otwieranie drzwi - szczegolnie samochodu - a i najwiekszy bajer - zdejmowani i podwanie kurtki płaszczu - takie proste a takie robi wrazenie 3. cos bym wymyslil niech teraz sie dziewczyny moze do tego odniesa :P kurde, wcale ze mnie nie ma amant

Gość astin
nie mam arbuzów O-O "jestem wredną babą bez faceta, gdybym tylko miała jakiegoś moja wredota znikłaby w oka mgnieniu " jaka szkoda.... wredna baba to sama słodycz :D a cos o tym wiem heh niepokorna?? masz momenty ze bez kija nie podchodz ?? Skąd jestes :D :D :D :P

ohhhh my baby uwielbiamy jak facet się nami opiekuje, jak przepuszcza w drzwiach i takie tam :D takze robić to faceci ! :P ja wyjątkowo lubię lać facetów :D taaa w razie czego kija trzeba miec przy sobie, wsadzic go sobie gdzies głęboko w majtki albo do plecaka zeby nie przeszkadzal :P w razie mojego ataku-wyjąć :D

Gość FHLD2947
Do astin: Dzięki za porady :-) Co jak co, ale Ty to na pewno nie zginiesz :-)