Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FHLD2947

Dlaczego wszystkie dziewczyny są zajęte?

Polecane posty

Gość gość
tak, tylko jak znajdzie sie porządna panna która ci bedzie odpowiadac również pod względem fizycznym ale NIESTETY nie bedzie tak wykształcona jak ty, to oczywiście rzucisz ją i dalej bedziesz sie żalił na kafe jaki ty to jestes biedny. Takie wykształciuchy co to myślą że są ósmym cudem świata własnie tacy sa i nie mów ze jest inaczej!

Gość gość
Nie chodzi mi o wykształcenie spotykałem się z dziewczynami zarówno z maturą jak i po studiach i to nie stanowiło żadnego problemu. Problem był tylko taki że dziewczyny zarówno po studiach jak i bez które wyglądały przeciętnie bardzo. sam mój znajomy mi kiedyś powiedział jak spotykałem się z jedną dziewczyną (po studiach była) że ona nie jest warta by szaleć za nią jakby jakąś księżniczką była :) Mam dobrze płatną pracę i mogę nawet sam utrzymywać dom więc nie widzę problemu żeby dziewczyna nie miałą wykształcenia. Ale okej co ja się będę kłócił z babą co wie wszystko lepiej i to jest właśnie problem z dzisiejszymi kobietami Wszystkie rozumy pozjadały. Po prostu dziewczyna wystarczy że ma normalny charakter i jest normalna a nie stara się zachowywać jak księżniczka. Bo sorry ale jak dziewczyna 140 kg mówi że ją to na rękach trzeba nosić bo jest taka delikatna to cóż pozostawiam to innym :D

Gość gość
to raczej bardzo przeciętni faceci wymagają wyglądu modelki u kobiet. A kobieta nic nie ma wymagać od nich - ani dbałości o wygląd ani pracy/zaradności.

Gość gość
Sorry ale modelki to mogą mieć wysokie wymagania ale kobiety z mocną nadwagą zaniedbane i naprawdę niespecjalne z wyglądu uważają się za księżniczki gotwać nie potrafią ciągle stawiają do tego masę rządań - to ma być tak bo ja chce. Kurczę robić z siebie niewolnika dla ani ładnej ani pracowitej dziewczyny która sądzi że jest księżniczką wybacz. Bo takie kobiety spotykam sam wiem że nie jestem księciem ale ostatnio nawet znajoma mi tłumaczyła że facet jest po to by ją utrzymywać i zabawiać a ona by lezęć i pachnieć a ma nieślubne dziecko :D No proszę wybaczcie mi to trzeba ciężko na głowę upaść a żeby śmieszniej było to spotykam całą masę podobnych kobiet które same sobą nic nie reprezentują a facetów traktują jak osła pracującego na ich kaprysy

Gość gość
"Bo sorry ale jak dziewczyna 140 kg mówi że ją to na rękach trzeba nosić bo jest taka delikatna to cóż pozostawiam to innym" x to trzeba jej było powiedzieć że chyba lustra nie ma. czy wy trochę nie przesadzacie? ja tam widzę pełno fajnych lasek dookoła i jak jakiś facet jest fajny to se jakąś fajną znajdzie. a jak nie jest to biadoli że "wszystkie zajęte".

Gość gość
no wybacz zagaduje kolezanke bo wiem że się rozstała z miesiac temu z facetem i już zareczona. Kolejna znajoma sie rozeszła bo ja facet zdradzał 3 dni już ma kogoś. czysta paranoja jak już jakaś wolna to znaczy że albo brzydka albo nieślubne dziecko. Nie powiem czasem spotkam fajną wolną dziewczynę ale okazuje się że to kobieta o zarobkach 5 tysięcy i pani doktor :D trochę za wysokie progi sam wiem. Nie wymagam od kobiet by miały wygląd modelki ale chociaż przeciętnie wyglądały i nie szukały księcia z bajki bo ja później dzieci z takich związków nie mam zamiaru utrzymywać.

Gość SMOKYS
Ja mam kiepsko .udalo mi sie zeswatac dwie udane pary a ja nie moge odnaleźć drugiej połowki

Gość gość
Autorze mam podobnie jak Ty. Jestes dobrym materialem na meza i ojczyma bo na bycie ojcem nie masz co liczyc chyba ze z 30 letnia dziewica. Kobiet do 50 jest znacznie mniej niz mezczyzn wiec wiekszosc mezczyzn albo nest sama albo zmuszona jest do spotykania sie z prostytutkami bo brak kobiet do zwiazku wymusza dielenie zie pozostalymi. Kobiety maja latwiej w zyciu i tyle.

Gość gość
Jaka znowu większość? Większość jest w związkach właśnie

Gość 420
cóż napisać wyjdź do klubu albo wyjedź gdzieś na obóz czy coś , alkohol przełamuje lody ;)

Gość gość
Autorze, odezwij się proszę. Minęło kilka lat. Mam nadzieję że nie jesteś już sam.

Gość gość
To se zbuduj z sytetycznego DNA i swojego SI będzie wszystko robić i wiedzieć zbuduj sobie komputer kwantowy ze spawarki IGBT inwertorowej olej religie obecnie każda ma swojego pana lub panowie mają swoje panie wszystko się wyrównało rynek nasycony jest i tyle jak urodzą się nowe to zaraz ktoś z ich rodzin od dziecka będzie się bawić w cygana i zapoznawać od narodzin AMEN jak u ptaków i innych gówien. Lepszy bio cyborg z materii biologicznej. Wystarczy do wora włożyć swoje DNA zmodyfikowane kryształy japońskie nalać wody i zamienić wodę w ciało dla SI biblia nauka czysta. Jak nie chcą dać to se zbuduj. Złodzieje niech idą się wieszać za nic nie płacie.