Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z oczu to z portfela

JAK FACET DOBRZE ZARABIA TO OD RAZU MU SIE WYDAJE!

Polecane posty

ze jest nie wiadomo jak piekny patrz hugh hefner np oni wszyscy myślą że my lecimy na kase i mają race :-P

jak się śpi na pieniądzach to dobrze :-)

eejejej tylko nie dziwki ale wiadomo że jak masz biednego faceta to to jest niższa klasa koleżanki będą się śmiały że pięć herbat robi z jednej torebki i zbiera węgiełki z grila na póżniej :-D a jak masz bogatego... prestidż

bo to prawda ze facet zamożniejszy jest bardziej atrakcyjny dla kobiet :) nie ma tutaj o czym gadac...

Gość robocopter masło maślane
ale dlaczego tacy od razu muszą myśleć ze są BOGAMI???

nie mówmy ze kazdy : ) rozne sa charaktery i kazdy facet inaczej do tego podchodzi, czy mu sodówka do główki uderzy czy nie to indywidualna sprawa ale gdy masz pieniądz to możesz miec bardzo wiele rzeczy : )

tak po andżelsku

Gość dsess
rzecz w tym ze w dzisiejszych czasach kazdy moze miec pieniadze . NAwet prostak kopacz polskiej ligi wiecznie przegranej polskiej reprezentacji 71 miejscie w raknkingu FIFA A wiecie dlaczego nawet głąb moze miec kase ? Bo taki jest kapitalizm .. Dlatego dla mnie pieniadze to zaden prestiż ..

Może i pieniądze to nie prestiż a dają luksus i leczą kompleksy. Na pewno pieniądze w w życiu nie przeszkadzają ( z wyjątkiem porwań dla okupu i włamań ).

Gość dsess
pieniadze leczą kompleksy ? Tego nie wiedziałem . Ja szanuje chirurgów , a nie szanuje handlarzy , Znam jednego pajaca ktory wozi towar do Niemiec ma używanego Mercedesa i sie chwali ze ludzie mu zazdroszcza . .

Gość Vero Angie
Byłam z facetem, który miał chyba ( nie wiem ile zarabiał ) dużo pieniędzy ponad przeciętną krajową tzw. dyrektor włoskiej firmy i czuł się (tak mi się wydaje) bardzo niedowartościowany, ciągle kupował ubrania (ja też wpadłam w szał zakupowy po nim, chcąc dobrze przy nim wyglądać) mówiąc przy tym, że "chce się lepiej poczuć", u faceta trochę trudniej mi jest to zrozumieć i zaakceptować, od pstryknięcia palcem mógł sobie pozwolić na kupno nowej gitary, dobrego wzmacniacza, xboxa etc. etc. mi sprawiał drogie prezenty biżuterię z W.Kruka, perfumy Calvin Klein, nowego pięknego notebooka etc. etc. mimo, że tego nie chciałam, wręcz prosiłam żeby nie kupował takich rzeczy, potem męczyłam się w głowie z czego ja mu oddam za te wszystkie prezenty. I wiecie co morał jest taki, że facet, który ma pieniądze chce mieć naiwną żonę i kochankę. Naiwna żona chce mieć spokojne życie, nawet to skromne bo o takim zawsze marzyłam będąc młodsza. I Wy wszystkie dziewczyny lecące na pieniądze, na oczy z drogiego auta etc. etc. etc. etc. przez cały czas gdy byłam z G. robiłyście z siebie kupę i tyle jesteście warte.

Gość ghgfd
dsess ma racje . Ludzie z kasą nie muszą byc fajni . Czasem sa to prostaki , buraki .