Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona-z-krakowa

Beskidy Bieszczady poczatek sierpnia, ktos chetny?

Polecane posty

Gość ona-z-krakowa

mam 23 lata ,szukam bratniej duszy na wypad w gory, bo moi znajomi nie chca/ nie moga pojechac, a ja tak bardzo chce! :) albo moze moglabym do kogos kto sie wybiera dolaczyc? piszcie prosze :)

Gość mam podobny problem ale
juz wczoraj o to pytalas. jak zamienisz gory na morze to ja moge :D

Cie zabrac bo cos ucielo.

Gość vbgt5445
a może być Krynica? ja mam 21/22 lata ale nie wiem czy jestem /bede Twoja bratnia dusza...mało kto mnie lubi

Gość ona-z-krakowa
ale masz na mysli siedzenie w Krynicy? ja wole po gorkach pochodzic, spac w schronisku :)

Gość ona-z-krakowa
a nad morze tez bym bardzo chciala:) a skad jestes? i przede wszystkim ile masz lat;)?

Gość vbgt5445
ewh... a moze ktos pojedzie ze mną na woodstock?:D

duzo o 7 wiecej niz Ty. Moge kogos zabrac aby miec z kim zamienic kilka slow. Dwoje znajomych ktorzy mieli ze mna jechac wycofala sie w ostatniej chwili. Jestem z poludnia ale ja moge tylko nad morze. W gory mozna jechac we wrzesniu a nad morze juz nie. Dla jasnosci jestem facetem. Nie jestem zainteresowany niczym wiecej niz wyjazdem tzn. nie bede Ci animowal wolnego czasu; wysluchiwal jak Ci zle bo na tym forum glownie takie osoby; chodzil z Toba na zakupy czy imprezy; pilnowal abys sie nie utopila i ogolnie nianczyl ;) . Moge zaoferowac przejazd tam i z powrotem,towarzystwo w normalnych granicach czyli tak abysmy sie nie czuli jak pustelnicy a jednoczesnie nie mieli siebie dosc przed powrotem. NIe bede caly czas narzekal na swoja niedole bo jestem raczej wesoly. Planuje jechac na ok. tydzien. Jestem zupelnie normalny w co moze ciezko uwierzyc wkoncu tez tu jestem :D Jesli chcesz cos wiedziec to pytaj.

Gość ona-z-krakowa
Nie jestem zainteresowany niczym wiecej niz wyjazdem tzn. nie bede Ci animowal wolnego czasu; wysluchiwal jak Ci zle bo na tym forum glownie takie osoby; chodzil z Toba na zakupy czy imprezy; pilnowal abys sie nie utopila i ogolnie nianczyl kurde ale kozi bobek :o nie jade z takim egoistą :O PEWNIE bym cie wkurzyła w aucie to byś mnie na polnej drodze zostawił

Gość ona-z-krakowa
u gory podszyw :D ale takie niezainteresowanie druga osoba nie wrozy udanego wyjazdu:/ zreszta raczej szukam kogos w moim wieku , latwiej sie dogadac itp :) ale dziekuje za propozycje

Gość policjantt.......
nie boisz sie ze trafisz na jakiegos zboka latem różne rzeczy sie dzieją...........

Gość łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja proponowałam ale mnnie odrzuciłaś bo chcesz śmigać po gorach

Gość ona-z-krakowa
wiem boje sie, dlatego chcialabym taka osobe wczesniej poznac spotkac sie itp z drugiej strony jak nie zaryzykuje to bede w domu siedziec przez polowe sierpnia ;/

Gość ona-z-krakowa
łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, wiec dokad chcialabys jechac?

rozumiem. Lubie gdy jest jasnosc. Jade odpoczac poczytac porozmyslac w spokoju a nie opiekowac sie kims wiec lepiej od razu wiedziec niz sie pozniej meczyc. Na Twoim miejscu tez bym wolal kogos mlodszego bo w Twoim wieku to imprezy od rana do rana a to nie dla mnie. Juz mi sie znudzilo imprezowanie teraz lubie spokoj :D Zycze powodzenia w szukaniu i wyjazdu w gory skoro wolisz gory. Jak do konca wrzesnia nie znajdziesz to mozesz jeszcze raz przemyslec moja "oferte" w przypadku braku zainteresowania :D we wrzesniu moge jechac w gory.Dla jasnosci w gorach nie interesuja mnie jazdy wyciagiem i chodzenie po deptakach. W gory czyli doslownie w gory a nie np. na krupowki wiec mile widziane jesli nie placzasz po przejsciu kilometra ze Cie nogi bola :D

Gość łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
no mówiłam krynica...albo nie wiem morze mazury to też fajne ale jesli pogoda bedzie jak teraz to ja nei wiem ...siedzieć w deszcxzu na plazy ?

Przepraszam jeśli jestem oschły albo niemiły, ale mam ostre zapalenie stuleji i niedlugo mi ją beda usuwać dlatego bywam taki przykry. Ale potem bedzie juz dobrze i bede wdychać morskie powietrze i dochodzić do siebie , ale jak mówię nie bede w stanie nikogo niańczyć. NIejestem też zbokiem gdyż z racji wymienionej wyżej przyczyny mój członek będzie sie regenorował.

Gość ona-z-krakowa
oczywiscie ze nie chodzi mi o krupowki itp to dziecinada, gory to chodzenie z plecakiem i spanie pod namiotem i nie ma ze boli;) ja wakacje mam juz zaplanowane tzn 2polowe sierpnia i wrzesien ,natomiast teraz wylecial mi wyjazd z przyjaciolka dlatego nie mam co z soba zrobic i szukam kogos chetnego na jakis wypad :)

wspolczuja podszywie i wierza ze napisales to z autopsji :D ona - no ten namiot to moze juz nie dla mnie bo wygodny sie zrobilem na starosc i zapomnialem jak to jest spac w namiocie :D ale gdyby mi ktos narzekal ciagle ze go nogi bola a pojechal w gory to wykonczylby mnie psychicznie. Taki urlop to juz wole sam chodzic. Zycze znalezienia kogos o podobnych zainteresowaniach i bez odchylen psychicznych o co w tym miejscu moze byc ciezko :D Powodzenia.

Gość brzydze sie facetami z naplete
poki cfo t o sam najwiecej narzekasz 30 letni zgredzie

Gość po co mamy dalej
jak bylo w gorach ?

Gość gość
a co najlepiej zobaczyć w Beskidach? tzn. gdzie się ulokować?

Gość gość
w Beskidach jest wiele atrakcyjnych miejscowości, ja mogę polecić Ustroń, niedawno tam byłam, znalazłam sobie, fajny, ekskluzywny nocleg w http://www.sielanka.ustron.pl/

Gość gość
nadal szukam, wasze propozycje w szczeólnosci są drogie - nie ma nic cos w rozsądniejszej cenie?? nadal suzkam :(