Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudyna213

szukam przyszłych mamusiek z Poznania i okolic:)

Polecane posty

hej czy są tu oczekujące ciężaróweczki z Poznania chętne na pogaduszki i może wypad na jakąś kawusie na miasto?? zapraszam do dzielenia się przeżyciami troskami i radościami związanymi z oczekiwaniem na Maleństwo:)

Gość mama w listopadzie
Sa:D

Witam witam. Ja przywitam malenstwo w grudniu. Lat 25, mieszkam w poznaniu 3 lata obecnie 20 tydzien ciazy

Witam witam. Ja przywitam malenstwo w grudniu. Lat 25, mieszkam w poznaniu 3 lata obecnie 20 tydzien ciazy

Hej ja spodziewam sie blizniat kolo pazdziernika/listopada Jestem rodowita poznanianka ale od 1,5 roku mieszkam pod Poznaniem:)

Witam witam. Mamo Babelkow ja pochodze spod Poznania a teraz na ogrodach sobie wynajmujemy mieszkanko. Ja jestem w 20 tyg jak już wspomnialam ale nie znam jeszcze plci bo się Malenstwo nie chcialo pokazac. W piatek mam wizyte wiec moze się dowiem. A wybieracie się do Plazy w przyszly weekend na ta akcje szczesliwa mama=szczesliwe dziecko??

Hej my wiemy ze spodziewamy sie dwoch chlopcow w zasadzie pierwsze podejrzenie bylo juz w 16tc, ale polowkowe potwierdzilo i kolejne tez nie pozostawilo watpliwosci:D nie nie wybieramy sie bo mam usg na kazdej wizycie w tym jedno mialam w piatek ,a kolejne mam 8 sierpnia wiec byloby dzien dwa po tym w Plazie. pomijam ze te tlumy mnie troche odstreczaja nie lubie takich akcji:)

Ja też mam usg na kazdej wizycie ale takie zwykle 2D a chcialabym takie 3lub 4D no i ma być instruktaz ukladania dziecka w chuscie a przyznam że to mnie interesuje, a przyszly tatus ma stracha że sobie nie poradzi i krzywde dziecku zrobi wiec popatrzy jak kapac malenstwo i jak się nim opiekowac;)

Witamy witamy i gratuluje coreczki. Też myslalam nad Liliana ale zdecydowalismy się. W koncu na Basie albo Kubusia- nie znamy jeszcze plcim I jak pierwsze dni macierzynstwa mijaja?

Hej dziewczyny. Ja jutro mam wizyte moze Maluch w koncu pokaze kim jest:) taka jestem ciekawa. Ale imiona już wybralismy jeśli bedzie corcia to bedzie Barbara Anna a jeśli synus to Jakub Jan. A Wasze typy?

Zapraszam mamusie z Poznania i okolic: www.mamyczas.com.pl Jesienią zaczynamy cykl wykładów na temat żywienia i opieki nad dzieckiem w pierwszym roku życia. Już wkrótce pojawi się szczegółowy program. Polecam też domowe ciasta, pyszną włoską kawę i czekoladę, a także zdrowe koktajle owocowe i sałatki.

Witam ja również jestem z okolic poznania .mam 3.5-letniego synka a drugie w drodze (1.11 ) :) ja sie pogubiłam bo koło 16 tyg powiedział chłopiec a teraz dziewczynka z czego nie był pewny bo zasłaniało nóżkami Pozdrawiam .:)