Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczucia nad rozumem...

zemsta jest... no właśnie?? jaka??

Polecane posty

temat dość obszerny. chciałabym poznać Waszą opinię na temat zemsty na kimś kto wydawał się być człowiekiem godnym zaufania a okazało się inaczej czy zemsta się opłaca?? czy lepiej dać sobie spokój?? czy macie jakieś sposoby na nią?? czekam na wspaniałą dyskusje :)

Gość dddsss
lepiej dac sobie spokoj,nie robic nic,zemsta powoduje utrate szacunku do siebie,po czasei czuje sie niesmak,lepiej usmiech na twarz i piers do przodu..najlepsza zemsta jest pokazanie tej osobie ze jestes szczesliwa to boli najbardziej

ja uważam, że zemsta może dać człowiekowi ulgę ale to w gruncie rzeczy zależy od charakteru człowieka. niekiedy w życiu kazdego z nas zdarzają się takie sytuację gdy dociera do nas prawda, że ktoś podłożył nam "świnię", krótko mówiąc zrobił coś niewybaczalnego... a jakie jest Wasze zdanie o tych, którzy dostali "kopa" od życia a teraz mszczą się na innych niewinnych ludziach??

Gość fdff
sa slabeuszami

nie mają chyba na tyle rozumu i odwagi, aby pogodzić się ze swoją porażką... a sposoby na zemstę na facecie znacie jakieś??

ok, wróćmy więc... :) nie chce wyjść na feministkę... ;)

a sposoby na zemstę na byłym partnerze lub partnerce znacie??

Gość jtatjajtmwg
nie warto jest sie mscic

słuchajcie, moja znajoma rozstała się niedawno (parę dni temu) z facetem. znali się około pół roku. niby żaden okres ale jak bardzo ona była zakochana to nie da się opisać... po rozstaniu dowiedziała się okropnych rzeczy na jego temat... z dnia na dzień go znienawidziła... ma ochotę na słodką zemstę... ja jej to stanowczo odradzam...

oprócz tego, że spotykał się z innymi to do tego opowiadał wszystkim o jej życiu świnia jedna parszywa no!!! tak mi jej szkoda, bo to naprawdę wspaniała kobieta. taka uśmiechnięta zawsze była a tu taki dupek się jej trafił!!!