Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie mam arbuzów O-O

jak być miłą dla ludzi ?

Polecane posty

jak zmienić chamskie,olewcze i niemiłe podejście do innych ? słyszałam gdzieś,że znaleźć najpierw w sobie miłość a potem przelewać ją na innych ... hm... aha ale jak ? ciężko być miłym ...

bo pogodni, bez cienia fochów i uśmiechnięci ludzie są lepiej postrzegani i bardziej przyciągają ludzi ku sobie. ja wiem,że jestem damki gbur z piekła rodem i lepiej czułabym się będąc miłą :)

z doswiadczenia wiem ze jak jestes mila to cie wykorzystuja.trzeba byc wredna suka to bedziesz szczesliwsza.

Gość Marilen
Ja traktuje innnych tak jakbym Jezusa traktowala. Bo On powiedzial ze cokolwiek zrobicie jednemu z najmniejszych braci waszych, tak jakbyscie mnie zdobili. Jak mam jakies fochy albo gdy ktos mnie obrazi to staram sie tak odpowiedziec jakbym Jezusowi odpowiadala. Czesto to dziala, przestalam nawet obmawiac, bo nie chce Jezusa obmawiac.

ja ci juz podsunelam pomysl, o co chodzi? badz milutka to ci kurwa na leb wejda.tacy sa ludzie,taka natura.

aha ja sie zmienilam ostatnio.przestalam juz slodzic ludziom.mowie wyraznie co mi sie nie podoba i jestem bezwzgledna.od razu mam wiekszy szacunek.

Gość chrzanicie,khkhkkhkh
zajebisty temat :D

Gość sluze pomoca
bylas jestes i bedziesz nie zmienisz sie chocbys sie zesrala na rozowo

bycie przesadnie miłą nie popłaca, lepiej pozostań sobą :D