Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icowynato

poznaj wiek swojej skory twarzy,co wy na to;)

Polecane posty

Gość icowynato

znalazlam taki artykul a w nim taki oto wstep ;) jak myslicie, wiarygodny? sprobujcie same:) Poznaj wiek swojej skóry Do 20. roku życia skóra ma taki wiek biologiczny, jaki wskazuje metryka. Po dwudziestce dodaj punkty za zmarszczki, oczywiście, jeżeli występują na twarzy. Zmarszczki pomiędzy brwiami +3 Zmarszczki pod oczami +4 Opadanie górnych powiek +4 Worki pod oczami +4 Kurze łapki +4 Bruzdy od nosa w dół +3 Ciemne plamy na twarzy +5 Zmarszczki wokół ust +5 Drobne zmarszczki na ustach +4 Podwójny podbródek +4 Zmarszczki na szyi +5 Zwiotczenia owalu twarzy +5 Punktacja = 20 + suma ....... Otrzymana liczba przedstawia wiek biologiczny twojej skóry.

Gość icowynato
boicie sie:D a na serio sprawdzilam mojej mamie i wyszlo niezle, w sumie na tyle mniej ja ocenialam,wiec sie nie bojcie,dobry ten test :D

Wyszło mi 23. Hmm, w środę mam 22 urodziny. Chyba nie jest źle.

Gość mi wyszło 28
a mam 44 :-O

Gość sdsdsdssdsd
mi wyszlo 20 a mam 27, a powieki zawsze troszke mi opadaly, taka uroda

Gość emenems209
Podwójny podbródek - to to jest akurat smiechu warte bo kazda grubsza osoba czy dziecko czy dorosla je ma

Gość Monika

Jestem już osoba starszą i moja skóra nad powiekami bardzo stała się obwisła. Dzięki zabiegowi plastyki powiek nadmiar skóry z opadajacych powiek został mi usuniety i wygladam duzo młodziej. Zabieg robiłam w  bardzo fajnej klinice Galena w Bielsko Białej https://klinikagalena.pl/ i polecam