Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

życiowi przegrańcy zmuszeni do picia przed komputerem...

Polecane posty

Gość pij niedziel pij
widac, ze sie niezle najebales:D

Gość obrazona na caly swiat
nie koniecznie!! jestem domatorka..wole picie przed kompem niz wloczenie sie co chwila po knajpkach zdrowko!

niedziel 👄 vodka, życiowy przegraniec zgłasza swoją obecność :classic_cool: :(

jak Ci minał dzień ? co tam popijasz po drugiej stronie monitora ?

sacze harnasia i z każdą puszką moje nadzieje na wygranie darmowego piwka maleją:O

ja otworzę wojaka, jak tylko spać pojdą starzy. Kiedy otwieram i degustuje się piwem muszę wokoł mieć ciszę, spokój i ciemność.

niedziel, jade jutro rano na grzyby jak nie będzie padać, mam nadzieję, że coś znajdę, a nawet jesli nie to i tak pohasam sobie po lesie i odstresuje. Lubisz kanie smażone ?

cholera, tak mi dzisiaj brakuje ogniska, ludzi, zajebistej muzyki, darcia ryja i picia łonie natury :(

ja rok temu znalazłam takie ogromne kanie, na wprost domu jakiegoś rosły, jak można było ich nie zerwać :O uwielbiam smażone kanie :)

przy domach jak rosną to sie podobno nie zbiera, nie wiem, ja się na grzybach nie znam i rok temu ryzykowałem jedząc te kanie, ale wtedy czytając w necie o nich wyczytałem że są jakieś czerwieniejące rosną właśnie przy domach, przy śmietnikach i zawierają jakieś toksyny czasami i można się usrać

o kurde nie wiedziałam o tym :D usrać ? ups, no to już wszystko rozumiem :D

tak, własnie miałam i przez ten cały szum, ze ludzie mylą kanie z muchomorami (co jest dla mnie niezrozumiałe, bo przecież te sromotniki są całkiem inne ) myślalam, ze zjadłam muchomora, bo mi coś przewracało jelitami :D

ale co tam, są tak smaczne, że w tym roku, pomimo przykrych wspomnień też pozbieram i zjem :classic_cool: :D

niedziel, co więcej, gdy mnie złapało buszowałam własnie między drzewami w lesie :D :O wiesz, ja jestem hardcore :classic_cool:

na szczęście miałam chusteczki w pogotowiu, z liściem to bym raczej nie eksperymentowała, nigdy nie wiadomo w którym momencie Twoj palec zamiast na liściu znajdzie się w tyłku :O