Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Daniel123 jestes cudowny!

Polecane posty

Gość chlopak taki swojski okej
jesli byl ruchany w czoko oko to jeszcze prawik? :O

Gość szczera mariolka
O nastepna kfiasta przyszla...:/ o za wysokim mniemaniu, trzeba cie troche uTEPErowac dziuniu

cwelowali go aż milo i teraz jest pederastą dlatego tak wyzywa kobiety ... tam wyżej odczep sie od Carrie to na pewno wieksza gwiazda niz prawatywa proszek do prania i inne szmaciska denne

Te mariolka, nie mam za wysokiego mniemania o sobie, poza tym nie musisz czytac mojej cudownej czcionki, czyli najprosciej mowiac - wypierdalaj. :)

przyznał że jeest gejem na tamtym topiku

Gość szczera mariolka
Masz, masz Carrie tak jak proszek a zwykle gowno jestes na kefe i tak cie traktuja,zauwazylam ze plaszczysz sie przed meskimi nickami jak zlotowka pod tramwajem a oni leja z ciebie i twej glupoty, ale w swym uwielbieniu nawet tego nie dostrzegasz:D

Mariolka, cóz za wnikliwe obserwacje wzgledem mojej osoby. Jednak musialam Cie czyms zainteresowac, skoro tak skrupulatnie obserwujesz moje egzystowanie na kafe, raczej zwyklymi gownami sie nie interesujemy w tak dobitny sposob, no chyba ze sami jestesmy takze gownem. Takze nie wiem ktora opcja jest dla Ciebie lepsza. 🖐️

Gość IMO13844
Bradszoch - pindo! Sprawdź maila. :classic_cool:

Gość IMO13844
Aha, zapomniałbym. Tamari, a Ty ładna jesteś?

Ejjjj, swietne. Nie bardzo podobna do mnie w sumie ogólnie, chociaż z tym foto co wyslalam to spore podobieństwo. Jestem pod wrażeniem. :P

Gość IMO13844
Carrie - pindo! Oczywiście, że niepodobna do Ciebie, tylko do laski ze zdjęcia, które mi wysłałaś. :classic_cool:

Gość IMO13844
CarrieBradshaw. "Moge wstawić tutaj? Podoba mi sie w chooy, chyba wydrukuje sobie nawet." Przecież rysunek należy teraz do Ciebie. :D

Daniel123 Wolałbym sobie odrąbać kutasa, niż pozwolić jakiejś lasce zrobić loda. Żadna z was choćby nie wiem jak byłą piękna i inteligentna nie dozna tego zaszczytu. Jesteście dla mnie tak prymitywne. Gdyby Bóg nie stworzył kobiety , to człowiek udomowiłby inną małpę.

Gość IMO13844
CarrieBradshaw. "Ej a poza tym, napisales, ze moge wyslac prawdziwe zdjecie, ale tamto bylo prawdziwe, tylko ze sprzed roku i w brązie." A ta nadal się upiera, że jest samicą ze zdjęcia. :classic_cool: Tamari "imo zgin i przpadnij maro nieczysta" To tak, czy nie? :P

Gość szczera mariolka
Bo jestes kurwa wszedzie wiec sie zainteresowalam, zapach twego gowna jest nie do zniesienia, jebie po nim cale kafe, az przykro tu wchodzic