Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsciekladaklaak

ona odbiera mi chlopaka !

Polecane posty

Gość wsciekladaklaak

przyjaciolka mojego chlopaka.. napoczatku jak sie poznalismy miala chlopaka, od paru miesiecy juz nie moj jest na kazde jej zawolanie na kazdego sms , mam tego juz dosyc

Gość ewelyyyyyneczka213
dlugo jestescie razem ??

Gość wsciekladaklaak
7 miesiecy

Gość ewelyyyyyneczka213
a po ile macie lat ?

Nie cierpie jej do samego początku ale dopoki miała chlopaka to przymykalam na to oko. Ale teraz to jest już wkurzajace, lezymi i nagle sms ze jej sie nudzi i ma ochote na spacer.

Gość darisarenka
heheh wiem co czujesz. mam tak samo. i postanowiłam że rzuce chłopaka . nie zalezy mi na chooycu który nie umie być mężczyzną. Ty też rzuć. 18 lat...jeszcze spotkasz dojrzałego samca któremu nie w głowie przyjaciołeczki co za debilll wrrr nie znosze takich facetow

Dla mnie to jest poprostu gówniara, ktora skonczyla dopiero gimnazjum i lubi sie wpieprzac w czyjes zwiazki a on leci do niej z wywieszonym jezorem ;/

Gość ewelyyyyyneczka213
sluchaj jestes jego dziewczyna, wiec masz prawko glosu. mowisz jak ma byc i koniec. jesli nie to niech spier.. dziela to malolaty ;) nie trzeba sie przejmowac tylko mowic w prost co i jak ma byc :) ja jestem z zalozenia ze obojgu ma byc dobrze, wiec nie potrzeba takich ie jasnych sytuacji, jesli jest dla niego wazniejsza to chyba wiadomo co masz zrobic :)

Ich przyjazn trwa juz dwa lata, podobno jak byla w pierwszej gimnazjum a on w trzeciej to pomogl jej sie zaklimatyzowac, potem spedzali ze soba duzo czasu i tak zostalo. Akceptowalam to bo caly czas byl wobec mnie fair dopiero od 2 miesiecy kiedy zerwala ze swoim chlopakiem to wogole nie jest czuly ani troskliwy, uprawiamy seks, spedzamy razem czas ale myslamy jest gdzie indziej.

Gość Millaa Vanillaa
Szesnastoletnia gówniara i osiemnastoletnia dorosła. Oj, dzieci.

w takim razie porozmawiaj z nim o tym sczeze. Powiec mu, ze czujesz ze ucieka od ciebie. A w razie koniecznosci kaz wybierać. jak nie bedzie jednoznacznie potrafil wybrac ciebie, to znaczy ze nie jest ciebie wart, i leci na jakies małolaty ... :(

Rozmawiałam z nim, rozmowa skończyła się płaczem z mojej strony. Powiedział że porozmawiamy jak sie uspokoje i wyszedl, na drugi dzien przyszedl z roza i mnie przeprosil, spedzilismy mile popoludnie ale wieczorem wlasnie dostal tego sms ze ona sie nudzi i poszłaby na spacer, odebralam za niego i to byl ostatni raz bo ma telefon na blokade od niedawna, pytalam kogo wybiera mnie czy ja, zaczal i sie smiac i powiedzial ze mnie kocha i zadna 16 latka tego nie zmieni.

czyli nie potrafi zerwac z nią kontaktu dla Ciebie. zastanow sie czy jest tego wart. wiem, ze go kochasz, ze ejst dla ciebie wszytskim ale czasem po czasie ejdnak stwierdzamy ze podjelismy dobra decyzje

A moze on ma racje a ja tylko histeryzuje i przepsadzam ? moze facet tez powinien miec przyjaciolke, komus komu moze sie wygadac ?

Powinien o ile byłby w stanie z niej zrezygnowac dla Ciebie a nie mydlic ci oczy i robic swoje. Zresztą ty jako partnerka powinnas byc jego przyjaciółką numer 1.

No wlasnie a nie jest w stanie zrezygnowac z niej dla mnie, kazdy sms czy telefon to zrywa sie jak poparzony i leci. Ostanio mialo miedzy nam do czegos dojsc, ale zadzwonila z placzem i za 15 minut byl juz u niej, dostalam jedynie sms "kochanie przepraszam, wynagrodze Ci to jakos ;* "

Dokładnie. facet nie potrzebuje przyjaciółek, uwierz mi. Ciekawe co by było, gdyby sytuacja była odwrotna. Dla mnei jest to proste, nie potrafi z niej zrezygnować dla ciebie - niewiele dla niego znaczysz . jeżel ima wątpliwosci czy wybrac ciebie czy ją, to chyba cos jest nie tak, nie sadzisz ?

No to chyba wszystko jasne. ja to widze czarno an białym. On cie olewa dla niej, a ty nadal robisz z siebie idiotke i dajesz mu mydlic sobie oczy ! Jestes wartosciową dziewczyną, napewno znajdziesz lepszego

Tez tak sadze, ale nie jedna noc przeplakalam... przegrac z 16 latką, w dodatku ukochana osobe, byl calym moim swiatem, prawdziwy zwiazek.

On by chciał zjeśc ciasto i miec ciastko... nie ma tak... jeszcze troche tak do niej polata, polata i tyle bedziesz go widziec bo przyjdzie przeprosic bo on nie wie jak to się stało ale się w nie zakochał... on czuje się teraz jak niańka i super potrzebny a ona to wykorzystuje...on ją tak pocieszy a ona się tak wypłakuje że będą razem..! Jak mozesz tolerowac to że jesteś na 2 miejscu... Nie ma mowy o 2 miejscu! Masz wybór albo to tolerowac albo owinac sobie go wokół palca albo zostawic...;p

dziewczyno przegrasz gdy on cie dla niej zostawi. !!! teraz przegra on, bo straci kogos kto go bardzo kochał. Ta malolata moze troche sie pocieszy, ale w koncu zrozumie ze jej te znei ejst wart. Chcesz zeby rzucil cie po czasie i zeby i on i ona mieli z ciebie zwale ?! Chyba nie... Nie daj sie upokorzyc .

Masz racje ! postawilam mu ultimatum, mielismy przerwe 2 tygodniowa i napisala do mnie jego przyjaciolka obszerna wiadomosc ze nie chce psuc zwiazku bo go bardzo lubi i chce jego szczescia i to nie jej wina ze kiedys nie wyszlo, nigdy mi o tym nie mowil wiec bylam wsciekla, po 2 tygodniach wszytsko mi wyjasnił, chodzilo o pare pocalunkow kiedy ona byla w 2 klasie, niby probuje cos naprawic ale celowo mi to napisala... wtedy dal sobie spokoj na troche a przynajmniej nie latal tak do niej jak bylismy razem, wylaczony telefon itd.

Facet jest prosty w obsłudze, pare komplementów podnoszących ambicję, zero kłótni tylko bądź miła przytulaj i doceniaj, poproś o pomoc w czymś jako znawcy...uwodź go...flirtuj...bądź seksowna ;p interesuj się tym co go interesuje, podziwiaj, zaskakuj i dbaj o niego... ;p wykołuj ją z jego życia nie awanturą a sposobem ;p Zrywając zrobisz jej miejsce... a ona na nie wskoczy wątpie czy tego chcesz ;p Skoro on lubi być potrzebny zawsze możesz sama sobie jakiś dramat wymyślec...;p i wtedy gdy jest u niej pisac smski że płaczesz;p On nie jest ok. wobec ciebie wiec ja bym nie wahała się nawet lekko „zmanipulowac losem ;p Ostatecznością byłaby awantura i ultimatum ;p on ma to gdzieś co czujesz ... i nei może wybracwiec czemu też nie bawic się w tą zabawe razem z nim ;p jest jeszcze 2 opcja znajdz przyjaciela i do niegho lataj w czasie gdy on zaczyna sie do ciebie dobierac ;p (wiem jestem dziecinna, ale faceci nei sa lepsi) .... co do przegranej się nie zgodze... ona przegrywa bo ona bedzie cierpiec a oni bedą mieli dodatkowy powód by sie pocieszac...;p