Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asmodeusz

Za malo dojzala ?

Polecane posty

Moja dziewczyna ma 17 lat i wydaje mi się, że jest nie dojżała. Spotykamy się od ok 3,5 miesiaca. Niby wszystko jest ok ale pare rzeczy jest dziwnych. Od dłuższego czasu są pocałunki, przytulanie itp. jednak np. pieszczoty piersi nie sprawiają jej przyjemnosci (denerwuje ją to i jesli to robie to ona poprostu to toleruje nie daje jej to przyjemności). Niby czasem mowimy na tematy zwiazane z seksem (często to ona zaczyna) ale zazwyczaj ona reaguje smiechem i często mówi, że jej głupio (może po prostu się krępuje). Nie umie rozmawiac ze mna na niektóre tematy, ale nie ma oporów by pisac o tym sms. Czy wg was ona się krępuje czy może jest za mało dojżała do takich rzeczy?

wstydzi sie po prostu, to tez jesteś jej pierwszym ktory tak ją obmacuje....musi byc pewniejsza siebie i dojrzeć, poki co nie jest

Gość ziajajaka
A Ty ile masz lat? 17 to jeszcze dzieciak, niby już wie o sexie ale jeszcze się krępuje, niby kusi ale jednak obawa jest. No i Ty, skoro jesteś DOJRZAŁY to powinieneś to uszanować

więc musisz przystopować trochę

Tak ja to szanuje na poczatku nie wiedzialem o co chodiz wiec ja spytalem ona powiedziala co o tym mysli wiec przystopowalem, poczekam ale ona czesto daje mi jsano do zrozumienia ze ja krece np w sms ale jak jestesmy razem to tego nie czuje np gdy jej dotykam chociazby glaszce po plecach lub brzuchu to ja to laskocze zamiat sprawiac przyjemnosc wiec nie ma mowy o czyms wiecej,mam nadieje ze troche czasu jej pomoze

Gość uihuihuihuhy7u
ja w tym wieku chodzilam ze studentem, ktorego nie lubilam ale ktory podobal mi sie fizycznie i krecil strasznie :P spotykalam sie z nim zeby go troche potarmosic. ale robic tego z nim nie chcialam (choc fizycznie-chcialam) bo czekalam na kogos wyjatkowego dla mnie

Gość uihuihuihuhy7u
to zupelnie normalne, ze dziewczyna sie wstydzi etc i nie chce jak nikogo nie miala jeszcze. zwlaszcza, ze dziewczynom nic niw wolno w naszym zaklamanym spoleczenstwie i musi sie jedna z druga zastanowic dobrze, zanim cokolwiek zrobi z facetem to normanlne, ze sie wstydzi i potem (?) wstyd to normalna spraawa (?) tak sie zastanawiam, bo ostatnio sie cofnelam w tym temacie i znow sie wstydze. chyba po prostu brak regularnosci, dluga samotnosc

Gość jestemtono
ten temat to prowo

Gość workowata_moszna
dojRZała!

Gość workowata_moszna
and załóż jej worek na głowę jak będziecie rozmawiać, może będzie łatwiej jej to przychodziło... albo piszcie smsy jak rozmawiacie na te tematy w cztery oczy...

ja mam 19 i traktuje ją na poważnie, a nie jak dziewczyne na wakace do łóżka

czasem się wlasnie zastanawiam czy tak jest przez to że ona jest taka młoda czy że ma mnie poprostu za przyjaciela (ale chyba z przyjacielem by się tak nie całowała)