Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość platek gerbera

czy mezczyzna moze byc az tak niesmialy..?

Polecane posty

Gość platek gerbera

czy 30-sto letni mezczyzna moze byc az tak niesmialy,ze boi sie podejsc do dziewczyny, z ktora razem pracuja? ponoc spojrzenia mowia wiecej niz slowa, a jego spojrzenia dlugie i przenikliwa, wiec dlaczego nic nie robi?

Gość chce uwodzenia
jest czas spojrzen i czas działania. Wiec spojrzenia swoje, ale jak mu zalezy to jaki problem podesłac ci kartke z propozycja randki? nr domu, telefonu? Np do notatek. Cokolwiek. Kobieta chce czegos wiecej niz spojrzen;/ od 30 letniego faceta

Gość platek gerbera
no wlasnie ja juz podchodzilam do jefo dzialu pare razy w jakies tam sprawie i widzialam jak na mnie patrzy, raz kolezanka rozmawiala z nim o jakies dostawie to zamiast grzecznie patrzec na nia patrzyl sie w moje oczy...ahh..oblednie. w sumie nie bylismy sobie przedstawieni, slyszalam ,ze moze miec kogos...no ale widze ten wzrok inny niz innych mezczyzn. ja jestem dosc przebojowa osoba, zawsze rozgadana usmiechnieta, wiem,ze podobam sie mezczyznom...a moze podejsc i sie przedstawic,ze niby jeszcze sie nie znamy..?

dokładni tak,podejdź i się przedstaw.jeśli patrzy tak 'obłędnie' to myślę,że po prostu na ochotę na Ciebie.

Gość platek gerbera
fajna piosenka:) jak wyglada..wlasnie nie moj typ, to jest najfajniejsze;) wysoki blondyn i niebieskie oczy, takie morskie-ciemno-niebieskie. podejde i przedstawie sie, zobaczymy co dalej on zrobi, zauwazylam,ze z ludzmi nie trzyma sie za bardzo, nie przyjazni, nie wychodzi na jednego po pracy..hmm

Cześć. Może. Pytanie teraz jakie to miał doświadczenia (lęki, fobie) że jest taki nieśmiały. Ale na pocieszenie powiem Ci, że można z tego go wyleczyć, wiem, bo sam taki byłem (jak miałem 18-19 lat). Niestety jeśli Ci zależy na nim to musisz wykazać troszkę inicjatywy przy takim nieśmiałym. Tylko delikatnie, żeby się nie spłoszył.

Gość raczej kogos ma wiec uszanuj
jego zachowanie. Bywaja jednak lojalni męzczyżni.

"raczej kogos ma wiec uszanuj" To jak ma to już nie można z nim pogadać ? Nie piszemy tutaj, żeby zaciągnęła go na ubocze i zaliczyła szybki numerek ...

Gość platek gerbera
jedna znajoma powiedziala mi,ze ma kogos..a druga,ze nie. jesli kogos ma to nie bede "walczyc" czy cos w tym rodzaju...nie, nie nie..to nie w moim stylu. jednak pewna nie jestem wiec chce cos delikatnie zadzialac gdyz "cos" mnie do niego ciagnie, nie wiem,moze okaze sie,ze jak go juz poznam to nie jest zupelnie w moim typie;) no i te spojrzenia..wiem,ze to juz takie oklepane ale hmm...czy nie od spojrzen wszystko sie zaczyna? jak postanowilam tak zrobie-przy najblizszej okazji podejde i przedstawie sie,ze niby razem pracujemy a sie nie znamy,mimo,iz z innych dzialow:P rany z nastolatki juz wyroslam a tu takie problemy ;)

Gość misio_z_lasu
szukam kobiety , pomocy!!!!

Gość uihuihuihuhy7u
moze. a moze zajety i tylko tak ze spoglada

"Ale na pocieszenie powiem Ci, że można z tego go wyleczyć, wiem, bo sam taki byłem (jak miałem 18-19 lat)." Może i można nastolatka ale z 30letniego faceta nic już nie będzie. 🖐️

Gość Mekka Bomber
Oferma masz rację. Psychika 30 letniego faceta jest już na tyle mocno ukształtowana, że nie da się jej zmienić. Jak ktoś w tym wieku jest tak bardzo nieśmiały, boi się porozmawiać, ogólnie boi się kobiet to nic z niego nie będzie. Lepiej darować sobie znajomość z takim facetem. Wiem co mówię, bo sam taki jestem. ;)

Gość platek gerbera
rozmawialam dzis z kolezanka,ktora od czasu do czasu go widuje czesciej w pracy i sie znaja..wiec wspominal,ze ma dziewczyne, na facebooku ma same fotki z kumplami jakies stare sprzed 3-4lat a znia ma tylko jedno zdjecie profilowe,dziwne,ze przez te lata nie dodal zadnych... a niesmialy wcale taki nie jest..ponoc dosc ostro trzyma dyscypline i jest calkiem rozmowny, w takim razie co do mnie jest tylko jakis cichy, mysle,ze moze stara sie mnie unikaclub po prostu jest lojalny wobec swojej dziewczyny. postanowilam,ze sie tylko przedstawie bo w sumie i tak razem pracujemy ale nic wiecej nie bede robic, uszanuje jego sytuacje...

Gość prawdziwy facet z krwi i kości
oczywiście że może... poza tym facet nie rozumuje jak kobieta i nie musi wiedzieć o co jej, do cholery, chodzi