Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksioajiodhaf

Brzydula 30 to rozwódka??

Polecane posty

Gość BrzyduIa30
w swoim 30 letnim życiu miałam już 4 konkubentów.

Gość brzydula a usuwałaś jakąś
ciąże? I rozumiem, ze ten dwie ulice dalej to nie pracuje i nie ma chęci do pracy?

Gość weweqq32
nie jestem kobieta. porzadni ludzie mysla w tym momencie swoje jak sadze :) milej spowiedzi, szkoda ze syn nieswiadomy co jego matka opowiada na forum 🖐️

pracuje i chyba ma checi do pracy-ale nie zyje jego zyciem nie wnikam tak gleboko w jego prywatnosc,co robi,co mysli ze tak powiem -juz jest mi obojetny kiedys checi nie mial co do ciazy to sie nie wypowiem

Gość BrzyduIa30
6 razy poroniłam

Gość Adamo...
Tak myślałem bo latem każda nadmorska miejscowość tęskni życiem impreza za imprezą powinna być ale jak tych słonecznych dni w lipcu było tyle ze można policzyć na palcach jednej ręki fakt ze nawet w taką pogodę deszczową to nie bardzo jest co robić a połowa sezonu jest już za nami. Miejmy nadzieje ze sierpień będzie bardziej słoneczny i cieplejszy. Pozdrowienia dla Ciebie Brzydulko30 ze Szczecina.

Gość czyli masz na sumieniu
ludzkie życie? Bo skoro się nie wypowiesz to...hmm. A ile lat miałoby teraz to dziecko jakbyś nie zabiła?

Gość agik
30 procent tu wypowiadajacych sie powinno w tym czasie kaftan z rekawkami na plecach miec zawiazany...ehh,,az zal tych "madrych"inaczej czytac,,,Brzydulko nie czytaj odpusc...bo szkoda psuc sobie humoru...

Gość ja tam lubie Brzydulkę
a ten ko taki ciekawy widocznie sam nudne życie wiedzie i chciałby żyć czyimś. pozdrawiam Cie serdecznie Brzydulko

Gość przeciez ta kobieta nie ma zyc
siedzu tu i sie spowiada jak na spowiedzi :o nasladuje tamte psycholki, tyle ze ty jestes starsza i dziecko masz to sie szanuj :o jakim trzeba byc czlowiekiem zeby foto wstawic i sie spowiadac :o

Gość czyli masz na sumieniu
To zabiłaś czy nie? Dla zwolenników aborcji to chyba nie jest powód do wstydu.

a nie widzicie ze ona napedza te komentarze piszac o sobie wszystko :o i jeszcze sie chwali ze rodziny nie umiala zalozyc :o a teraz spadam stad bo mnie ta kobieta nie interesuje, ale swoje trzeba jej przepowiedziec bo stara a glupia

Gość ja tam lubie Brzydulkę
a Ty to śledzisz i komentujesz :o

a ja tam ludzie brzydulke🖐️ tak sama sobie pisze te komentarze,zadaje pytania i odpowiadam w przerwie miedzy sprzataniem poremoncikowym;) nudzie sie potwornie i mam rozdwojenie jazni

Gość BrzyduIa30
raz byłam zaręczona, ale mnie zostawił, zemdlałam. ocknęłam się w szpitalu i dowiedziałam się, że poroniłam. poszłam do adwokata, bo chciała ex oskarżyć o to poronienie, to dowiedziałam się że w sądzie nie mam szans

i jesli choci o rodzine-to ja mam ja i dziecko=-to juz rodzina przynajmniej dla mnie postaralam sie i ja zalozylam;)

nikt nie mowi ze sama piszesz pytania, ale jak taka malolata odpowiadasz na nie, mam nadzieje ze ktos cie rozpozna jak bedziesz szla z synkiem i ciekawe co to dziecko powie na tak glupia mamuske. zreszta o smierci ojca tez chyba ty nawijalas, jesli dobrze pamietam. musisz miec smutne zycie i brak przyjaciol skoro tu sie zwierzasz. normalni ludzie maja od tego przyjaciolke, wiesz 🖐️

Gość BrzyduIa30
tylko faceci są moimi przyjaciółmi, ale ich nie ma bez przerwy przy mnie i wtedy siedzę na cafe.

Gość BrzyduIa30
drugi raz poroniłam gdy się upiłam. dwa miesiące temu tutaj o tym pisałam. ktoś mi współczuje?

Gość Adamo...
Czepiacie się jej wszystkiego nikt nie jest święty każdy z nas robi jakieś błędy życiowe ale nie wszystko od nas samych zależy ja tam lubię brzydulkę30

wow ale ci zazdroszcze wirtualnych friendsow stara :D 🖐️

Gość Adamo...
marny podszyw wymysł coś lepszego

Gość BrzyduIa30
lubie jesc kartofle

Gość Adamo...
no i zaczęła się zabawa w idiotyczne wpisy