Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajkaaaaaaaaaaa

***CZY WY KOBIETY GOLICIE WŁOSY NA RĘKACH ????

Polecane posty

Gość pytajkaaaaaaaaaaa

Mam takie dziwne pytanie bo nie mam jakoś chamsko owłosionych łap ale lekkie ciemne włosy ( jestem brunetką ) a znajoma ostatnio powiedziała że teraz się goli i całe ręce nie tylko pachy ?! co wy o tym myślicie?

Nie gole i nie będę, bo mam blond włosy i ogólnie słabo owłosiona jestem.

Gość efklmjweijflzsz,lkmd
Ja mam podobne jak Ty i olewam, nie golę, jak komus nie podoba się- niech nie patrzy. Mnie nie przeszkadza w życiu, wiec po co mialabym to golic?

Gość oooooooooooooooooink
a ja nie dole ale przypalam nad gazowka.....sa krotsze i mniej sie rzucaja w oczy...golic nie gole bo odrastalyby grubsze

Lepiej nie golić bo potem już trzeba to robić . odrastają ciemniejsze , gęstsze i twardsze . po co to komu. ? zwłaszcza kobiecie .

Gość pytajkaaaaaaaaaaa
No własnie mi się to dziwne wydało:o bo przyznam się ,że pierwszy raz w życiu się z tym spotkałam :o tez się boję tego że będą potem odrastać sztywne jak u nóg :o ale szczerze powiem że jak jej słuchałam to aż mi ciary przeleciały że może ja o czymś nie wiem , nie na czasie jestem , a za 5 dni jadę nad morze więc...nie chciałm na jakąś nie wiedząca wyjść:D

Gość kakakkaa
ja golę ale już od dobrych paru lat :D jakoś tak sama z siebie zgoliłam włosy na ręce żeby zobaczyć jak będą wyglądać i tak mi zostało codziennie przejadę maszynką z przyzwyczajenia i tyle :P jakiś uciążliwe to nie jest.