Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla urlopowiczka...

singiel na urlopie

Polecane posty

czy ktoras z was byla juz samotnie na jakiejs wycieczce za granica? mozecie napisac cos o swoich doswiadczeniach. :)

Gość ja byłam, ale w polsce
aktualnie szukam kogoś na wrześniowy urlop, bo troszkę się boję sama wyjechać za granicę :)

milo, ze sie odezwalas. ja szukam w sobie odwagi zeby samej poleciec i ciekawi mnie opinia od dziewczyn kotre gdzies po swiecie same podrozowaly. jak to jest. moj swiat sie pare dni temu wywalil do gory nogami i nie chcialabym rezygnowac z mozliwosci urlopu. moze pomoze mi to spojrzec na zycie inaczej. wracajac do tematu..... strasznie sie boje leciec samej. ze bedzie mi nudno, ze bede tylko ja jedna samotna.....

mnóstwo kobiet spotykałam za granica, które same wybrały się na wczasy:) na moje pytanie czy się nie bały, odpowiadały "a niby czego?" na takim wyjeździe na pewno zawrzesz nowe znajomości, więc nie bedziesz czuć się samotna radzę tylko nie "zwiedzać" ciemnych zaułków i podejrzanych, dziwnych miejsc

zwiedzac to ja raczej nie bede chciala. moze tylko gdzies na zakupy a tak hotel lub plaza. i wlasnie to mnie troche martwi. samej caly czas na plazy. do tej pory towarzyszyl mi moj ex :( chyba jestem beznadziejna, ze nie umie decyzji podjac. a uwazalam sie za odwazna.... glupia baba ze mnie

a potem centrum poszukiwan ludzi zaginionych bedzie apelowalo kto widzial taka a taka.pracuje we francji.polki sa zaczepiane na kazdym kroku przez arabow itp.samemu w taka podroz to prawie jak rosyjska ruletka.

nie koniecznie blondynka.poprostu uroda polek jest inna.inna cera,rysy.odrazu rzuca sie w oczy ze to ktos inny.mam przyklady.widzialem na wlasne oczy.a pracuje we fr.5 lat.

co do krajów arabskich, to najlepszym sposobem jest nieprzyznawanie się do samotnego wyjazdu... ja bedąc z koleżanką zostałyśmy zaczepione przez miejscowych, wypytywali z kim przyjechaliśmy, to powiedziałyśmy że nasi mężowie są w hotelu i właśnie do nich wracamy, nachalni panowie odpuścili...

mysle ze hiszpania , kanary. napewno nie turcja i tym podobne. tam juz bylam. mi nie chodzi o to ze bede gdzies zaczepiana, raczej o samopoczucie i spedzanie czasu. a przede wszystkim motywacje do wyjazdu. znam wiele mezczyzn ktorzy samotnie wyruszali na wakacje, ale to wiadomo sa mezczyzni. im jakos wypada isc samemu na dyskoteke czy do pabu. a ja jako kobieta czuje sie juz takimi sytuacjami zarzenowana.

ja też się wybieram na kanary, ale końcem września dopiero... do tego czasu może znajdę wśród znajomych jakiegoś towarzysza :o

jesli chodzi o urode polek, cos w tym jest. sama mieszkam za granica i faktycznie od razu po twarzy, ewentualnie po ubiorze poznac ze to polka :)

ja byłam, ale w polsce jesli nie znajdziesz towarzysza polecisz sama ? moge zapytac ile masz lat :) ?

"z twojego opisu wynika ze jedziesz w jednym celu.puby,dyskoteki itp." a co? może ma jechac na zbieranie truskawek i promocję różańca?

no właśnie nie wiem :( sama raczej nie :( mam 28 lat co do "wyjść" na imprezki, to najlepiej zapoznać się z innymi urlopowiczami i będziecie sobie razem chodzić

Gość poznanianka bez wybranka
ja szukam towarzyszki ale na koniec pazdziernika/poczatek listopada. w tym czasie to chyba kanary wchodza w gre.

Gość sama dama
ja bylam kilka lat temu sama w Tunezji, moze nie wszystko bylo takie super, bo jednak troche towarzystwa brakowalo, ale poznalam kilka osob z tego samego turnusu, korzystalam z wycieczek a wieczorem bawilam sie na imprezach hotelowych. Co do natretow to jesli dziewczyna nie pozwoli takiemu na 'natrectwa' to nie widze problemu.

jesli chodzi o uby i dyskoteki to sie mylisz. nie na tym na moj urlop polegac. napisalam to tylko jako przedstawienie sytuacji jak to u mezczyzn wyglada a nie jako plan mojego odpoczynku.

sama dama czyli warto bylo samej leciec :)

rozwodka :) :) :) :) :) :) :)

sorry rozwodka niechcialem Cie urazic ale wnerwia mnie taka gadka.bo sam zajmuje sie poszukiwaniem zaginionych osob we fr-Polakow.wystarczy popatrzec np statystyki.polska 2tys.gwaltow rocznie.francja 25tys.jest duze ryzyko dla kobiet samńtnie podr.

Gość sama dama
warto czyba tak, bo przeciez bycie samej nie powinno rzutowac na urlop i spedzanie wolnego czasu

Gość wczasowicz.-
a dlaczego nie pojedziewsz na wczasy dla singli? na takiej wycieczce poznasz tylko ludzi samotnych jak Ty.

a które biura podróży organizują takie wakacje dla singli ? wie ktoś ?

wczasowicz rozwazalam juz taka mozliwosc faktycznie wybor jest olbzymi. a moze mi ktos z was powiedziec jacy ludzie jezdza na wczasy dla singli. nie zrozumcie mnie zle ale takie uropy kojarza mi sie z ludzmi ktorzy sa strasznie niesmiali lub nieudacznikami. bo kazdy inny odwazny czlowiek lecialby sam i nie zadawal by takich glupich pytan na forum jak ja.....

chyba mam spaczone spojrzenie na swiat...