Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nananan123

Ludzie z Warszawy!!!

Polecane posty

Gość nananan123

Mam pytanie,co sie znajduje przy Alejach Jerozolimskich 16???.

Gość ptasiek nastroszony
siedziba o2 ?

Gość ptasiek nastroszony
ach tak bo to nie od tej strony.

Gość gooooooooooooooooogle
Warszawa - stolica chamstwa i drogich Jack'ow Daniels'ów, miejsce gdzie na rok przypada spotkanie 1 przystojnego mężczyzny (Takiego jak przystało na największe miasto. Stolicę). Galerie mają bananowe ceny (wyjątek Factory, uhaha ;) ). Znaleźć dobrze płatną pracę 1/5 w ciagu roku. Jedzenie o 100% droższe niż wszędzie indziej, po 16 ciągłe korki. A w wakacje pustki bo ludzie normalni tu być nie chcą i wracają do przytulnego domu. A na Alejach Jerozolimskich 16 mieści się moja siedziba WW (Wysadzę Warszawę, zbieram chętnych)

Skoro warszawa taka zła to na chuj przyjeżdżacie chłopki czerstwe?

Jestem dziewczyną. Pracuję tu i studiuję więc jestem związana z tym śmierdzącym miastem na jeszcze 2 lata. A Warszawiacy mogą się oburzać na to co piszę, bo rodząc się w tym odorze już przyzwyczaili się do jego zapachu i nie widzą różnicy.

Więc na chooj tu przyjeżdżałas chamko z wiochy?

Macaj swoje kury i pasaj świnie jak ci sie tu nie pdoba

Jestem z Włoch nie z wiochy. Wiocha to Warszawa :)

Gość blackberry998 dementuje
Warszawa - stolica chamstwa - powinny być wizy na wjazd do Wawy! przyjeżdząją wieśniaki chamy i robią nam taką opinię! i drogich Jack'ow Daniels'ów - ten trunek akurat nie jest zbytnim szpanem w naszym miescie miejsce gdzie na rok przypada spotkanie 1 przystojnego mężczyzny (Takiego jak przystało na największe miasto. Stolicę).- widuję sporo przystojnych , niestety większość zajętych albo chooyowych z obycia Galerie mają bananowe ceny (wyjątek Factory, uhaha ). - do factory to jeżdżą wieśniaki, galerie nie mają bananowych cen, wystarczy dobrze szukać Znaleźć dobrze płatną pracę 1/5 w ciagu roku. - zgadzam sie Jedzenie o 100% droższe niż wszędzie indziej - jak to możliwe?! po 16 ciągłe korki. - na moscie grota są nawet o 14 :D A w wakacje pustki bo ludzie normalni tu być nie chcą i wracają do przytulnego domu - w święta i wakacje zostaje Warszawa w Warszawie :) wiesniury wyjażdżają do swoich dziur jest cisza i spokój

hahah z włoch jestes więc pasują ci te ciapate geje nie dziwota że słowiańscy chłopcy niebieskoocy Ci nie pasują!!! won do Włoch w takim razie pewnie włoskiego nawet nie znasz tylko bella ragazza i sex ;D

I wybacz u mnie w Termoli jest raj i w każdym innym państwie jest raj w porównaniu z tym. I każdy inteligentny człowiek Ci to powie: Hiszpan, Włoch, Polak, Ukrainiec, Muzłumanin, że tutaj jest dyskryminacja i chamstwo. Zamknięty kraj jak trumna. A ludzie tutaj to duchy.

gooooooooooooooooogle Warszawa - stolica chamstwa i drogich Jack'ow Daniels'ów, miejsce gdzie na rok przypada spotkanie 1 przystojnego mężczyzny (Takiego jak przystało na największe miasto. Stolicę). Galerie mają bananowe ceny (wyjątek Factory, uhaha ). Znaleźć dobrze płatną pracę 1/5 w ciagu roku. Jedzenie o 100% droższe niż wszędzie indziej, po 16 ciągłe korki. A w wakacje pustki bo ludzie normalni tu być nie chcą i wracają do przytulnego domu. A na Alejach Jerozolimskich 16 mieści się moja siedziba WW (Wysadzę Warszawę, zbieram chętnych) Anie jedno co napisałaś nie jest prawdą, jest dokładnie odwrotnie. Autorko. Al. Jerozolimskie 16 są przy Smyku i ul. Kruczej.

Weekendy i święta charakteryzuja się pustymi ulicami bo czereśniaki jada do siebie na wykopki :) Dopiero w niedziele wieczorem zatykają sie wjazdówki do wawy bo chołota wraza z wałówką na cały tydzien. Pojechali do mamusi po żarcie i zrobic pranie bo u nas woda i "prund" za drogi :D

Z resztą zobaczcie jak Wy się zachowujecie u mnie w pracy 1 osoba na 6 zna angielski i to stolica!

to małe zapyziałe wiochy są nietolerancyje tam gdzie nie ma rozrywek są plotki , agresja itp w Warszawie jest pełno żoltych, murzynów i nie znam przypadków nietolerancji a siedze tu ćwierć wieku wiec nie piertol autorko jesli jedyne co o warszawie wiesz to jakieś ploty od koleżanki której sie udało zarobić na pks do WAWY

jak ktos do mnie przyjeźdżą to niech mówi po mojemu. ja ja jade do Niemców to tez oni do mnie po polsku mówic nie będa

widocznie w takiej jesteś pracy gdzie nie ma wymagań ...jakbyś była mądrzejsza to by cie do lepszej pracy wzieli zrresztą nie ma sensu ta dyskusja źle mówią tylko ci co zazdroszczą

Vamos Weekendy i święta charakteryzuja się pustymi ulicami bo czereśniaki jada do siebie na wykopki Dopiero w niedziele wieczorem zatykają sie wjazdówki do wawy bo chołota wraza z wałówką na cały tydzien. Pojechali do mamusi po żarcie i zrobic pranie bo u nas woda i "prund" za drogi hahah dpobre z tą wałówką :classic_cool: 🖐️

gooooooooooooooooogle Jestem dziewczyną. Pracuję tu i studiuję więc jestem związana z tym śmierdzącym miastem na jeszcze 2 lata. Proszę cię, wyjedź stąd i nigdy do Warszawy nie przyjeżdżaj. Studiuj sobie w Krakowie i tam znajdź pracę. Zastanów się nad swoim charakterem. Jaką trzeba być podłą osobą i jak nisko upaść, żeby tak się wyrażać o miejscu, które daje ci pracę i wykształcenie. Pewnie nawet nie jesteś zameldowana w Warszawie i nie płacisz tu podatków, ale korzystasz ze środków publicznych. Powinien być zakaz zatrudniania osób nie zameldowanych w województwie mazowieckim. Tacy ludzie jak ty nie mają za grosz godności. To tylko świadczy o tobie i pokazuje, jacy ludzie wyrabiają złą opinię Warszawie. Człowiek z godnością, jeśli tak nienawidzi miasta i jego mieszkańców, nie pchałby się tam na siłę, żeby jak pasożyt wyssać z niego co się da i potem zostawić. Dla mnie jesteś obrzydliwą osobą. Rzadnego wychowania, rzadnej klasy. Wyłazi ci słoma z butów :O

Moi znajomi pracują w kancelariach, są dyrektorami firm, są lektorami w szkołach, prowadzą kursy tańca, salsy, są przedstawicielami i to są młodzi ludzie mają po 30 lat! i mniej. A w Polsce jakiś polak, co on ma? Jesteście biedni i oszukiwani. + kobiety są ładne, ale kiedy raz ubiorą się dobrze na jakiś czas myślą, że są najlepsze. Moi koledzy robią sobie z nich naprawdę wielki ubaw i to jest przykre kiedy się na to patrzę. Ostatnio Polak, znajomy znajomego który ma firmę we Włoszech przeleciał jakąś w kiblu nawet nie w hotelu. Żal się przyglądać. + Macie piękne parki i pomniki.

Gość rejo
a ja myślałam,że kompleks stolicy to przeżytek poprzedniej epoki,ale to się chyba wysysa z mlekiem karmiącej,prowincjonalnej matki.żałosne i przykre,że nie dajecie sobie z tym rady.

Mogłabym nie pracować stać mnie na to, żeby tu mieszkać i się bawić. Ale chyba bym umarła bez pracy się nudząc. Pracuję w Niemiecko Amerykańskiej firmie i żenujące jest to kiedy odbywa się telekonferencja z USA a koledzy po fachu w garniturach siedza jak zakleci i nic nie rozumieja

i macie tutaj tylu bezdomnych pijaczków. Merda Merda Merda.!

ja mam ubaw na osiedlu od miesiąWymusilismy na waparku żeby na naszej osiedlowej zrobili strefe płatnego parkowania :classic_cool: A na parkingi 2/3 bryk na przyjezdnych blachach bo chamy po 5 osób mieszkania wynajmują i kazdy ma sejczenta :D I codzien 50 zł za wycieraczką :D