Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilkaaaa12345

POdrywa mnie facet - brzydki . czasem mi go szkoda

Polecane posty

Gość Lilkaaaa12345

nie miał od dawna kobiety i się napali na mnie. on chce mnie całować , spotykać się itd. a ja nie chce. jak mam mu to powiedzieć? bo mówię mu ciagle ,ale on nie odpuszcza jest strasznie uparty ,chce seksu.. i jeszcze chyba nie rozumie ,że ejst brzydki chwilami naprawde mi go szkoda bo raz prawie sie nie popłakał tzn miał łzy w oczach

Babcie mawiały że facet Ciut ładniejszy powinien być od diabła, dziś niewiele się zmieniło ;) Zależy co ma do zaoferowania, ładna winna być kobieta, facet powinien być zaradny. A jeśli Ci się nie podoba to mu o tym powiedz.

Gość Lilkaaaa12345
on jest starszy ode mnie sporo więc siłą rzeczy troche kobiet miał ,ale i tak podejrzewam ,że mniej niż ja facetów podrywa młode dziewczyny podobno ,ale on sobie nie uświadamia ,że jest brzydki i dlatego go nie chce żadna prawie Mam byc z nim szczera czy brutalnie zerwać z nim kontakt? bo ja czuje chwilami,że on sie we mnie zakochuje

Gość Lilkaaaa12345
on jest starszy ode mnie sporo więc siłą rzeczy troche kobiet miał ,ale i tak podejrzewam ,że mniej niż ja facetów podrywa młode dziewczyny podobno ,ale on sobie nie uświadamia ,że jest brzydki i dlatego go nie chce żadna prawie Mam byc z nim szczera czy brutalnie zerwać z nim kontakt? bo ja czuje chwilami,że on sie we mnie zakochuje

pardon, pomylilam topiki :classic_cool: moze po prostu powiedz, ze nie ma miedzy Wami tego czegos:P (chociaz nikt nie wie co to oznacza) :classic_cool:

Gość nowa prac
dawaj go ! Ja jestem zdesperowana, bo zyje tylko pracą ;( to wezmę i brzydkiego...:o

Gość ffbagrjfgbur
dziołcha,nie jestes caritas. wszystkie babki maj a TYLE WSPOLCZUCICA I SERCA dla bliznich a potem dostaja za swoje. nie ogladaj sie na niego, robco Ty sama chcesz. Niech on dalej szuka, kazdemu jest trudno. Jest duzo samotnych kobiet, niedch szuka chocby pzrez net. miej go ww nosie (bo nie napisze, ze w dupie)

Gość opdgopjdpogp
Jednak skąd się znacie jednak i utrzymujecie kontakt, więc nie kumam dziwne takie Wychodzi że jak by tamten był ladny to by nie było problemu i sam bys go błagała o sex

Gość gość
mnie podniecają starsi ,mogą być brzydcy,jestem zboczona,ładni chłopcy do mnie startują a mnie podnieca brzydal z brzuszkiem ,co robić

Gość gość
co za pustaczki każda liczy na modela

Gość gość
co za pustaczki każda liczy na modela