Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy...:/

Czy mogę być w ciąży???

Polecane posty

Witam... Mam pewien problem...i Mam nadzieję, że ktoś zdoła mi pomóc... Otóż od jakiegoś czasu dziwnie się czuję...Mam zawroty głowy, mdłości... Ostatnio okres dostałam 15 lipca, a miałam dostać 8, czyli spoźnił mi się tydzień...trwał 4 dni. Tydzień później bolał mnie strasznie dół brzucha i kręgosłup tak jak na okres... ale zamiast tego wydzielała się ze mnie jakiś dziwny biały śluz.. przez dzien tak.. nie wiem co jest grane.. od tamtego czasu brzuch pobolewa mnie czasami.. i dziwne jest też to że powiększył się..:p dziwne jest to co pisze, ale ja ogólnie przy kości dziewczyna jestem, i brzuszek też mam.. ale wcześniej to wciągnąć go mogłam a teraz nie mogę bo jak wciągam to boli...:/ Wiem zapewne co doradzicie w pierwszej kolejnosci... Test zrobić... ale najpierw chciałabym z Wami porozmawiać.. czy jest możliwość że jestem w ciąży...? Mimo tego że miałam okres, tak jak napisałam wyżej...?

hm, zrób kawe ( nie rozpuszczalna) i proponuje powróżyć z fusów...bo po takim opisie objawów nawet lekarz miałby problem. ale odpwowiadajac na pytanie, jesli miałas okres to nie jestes w ciazy, ale jesli jestes w ciazy to mógł wystapic krwotok ( na poczatku sie zdarza i nie jest zwykle grozny) i ten krwotok mogłąś błednie uznac za miesiaczke.

i jak juz wiele razy pisano, na czas wystapienia i nasilenie okresu ma wpływ mase czynników, z niektórych mozesz nawet nie zdawac sobie sprawy, dlatego jednak warto wydac te 10 zł i kupic dobry tescik, a jesli czujesz ze sluz jest dziwny, albo masz bóle to zalecam kontrolna wizyte u lekarza, wazne jest tez ile masz lat, czy stosujesz antykoncepcje etc...

Antykoncepcji nie stosuję...Lat mam 20..

ale nic ze nic? ot tak sie kochacie, on konczy w tobie i jest fajnie? czemu tak? no to szanse na ciaze wzrosły...choc to troche młody wiek..ale moze to takie typowo letnie wahania...pomysl, czy jakis seks wypadł w płodne..jesli jest szansa to lec po test do apteki, 3 minuty i masz w maire pewny wynik.

jak ten luz miał biało-zólte zabarwnienie to wyglada na jakies problemy ginekologiczne, a jak był przeźroczysty to zblizała sie owulacja i ten bół był własnie bólem owulacyjnym, który moze trwac 2-3 godziny, albo nawet 3 dni...obserwuj siebie, ale test nie boli wiec warto.