Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zepsute wakacje ulewa ulewa bu

Jak Wam się udały wakacje?????

Polecane posty

Oczywiście pytam ludzi, którzy spędzali urlop w Polsce. Pogodę tego lata mamy straszną. Ja za tydzień wyjeżdżam w góry i patrzyłam na prognozę długoterminową i akurat w dniach kiedy tam będę ciągle będzie lało. A Wam się udało wstrzelić w ładną pogodę? Nie chcę siedzieć w knapach lub pokoju tak bardzo stęskniłam się za górami, że będę strasznie wściekła jeśli nie uda mi się zrobić tego co zaplanowałam. Buu myslicie, ze w sierpniu na poludniu bedzie ladniej? :(:(

mysle,ze lata juz nie bedzie w tym roku:O na wakacjach nie bylam ale i tak jestem zla bo ciagle leje chociaz dzisiaj sloneczko wyglada:)

dlatego ja wybrałam Bukowine Tatrzańską tam są baseny termalne i nawet w deszcz mozna się pokapać a spacerować po górach nie lubię więc w sumie jadę bez względu na pogodę jednak nie ukrywam,że takie upalne lato przydałoby się jak najbardziej)

Ja jestem w trakcie już od kilku tygodni nad morzem :) jest super, chociaż mało było dni dobrych do plażowania. Za to dużo spacerów a opalać sie będę wkrótce na Lanzarotte :) a na razie wdycham jod :p

wlasnie jak patrze na mapke pogodowa to w sumie nad morzem jest w miare ok. Chociaz chlodno i tak. A mnie baseny termalne nie interesuja, kocham gory, kocham szlaki, uwielbiam sie zmeczyc i czuc te satysfakcje po wejsciu na szczyt. Przesiadywanie na deptaku tez mnie nie interesuje dlatego kurcze tak mi szkoda, ze pada.

Ja byłam w Darłówku w dnich 2-9 lipca. Pogodę mielismy świetną, w pierwszy dzień tylko padało. U mnie w świętokrzyskim podobno była wtedy bardzo brzydka aura:) cieszę się, że wybraliśmy wcześniejszy termin, bo teraz to nie wiem czy nawet wykąpalibyśmy się w morzu.

No właśnie, te dni słoneczne były w czerwcu, czyli na początku mojego pobytu nad morzem, a potem to juz tylko pojedyncze dni nadawały sie na plażowanie. Na szczęscie tutaj pogoda szybko si ezmienia i nie było ani jednego dnia żeby padało ciągle, zawsze są przejaśnienia i można wyjść wtedy na miasto albo połazić po plaży :)

Gość wprost, to teraz taka
ja mam zrypane wakacje przez pracę, ale planuje jechac na wegry pogrzać, jednak tez chcialam w góry, jestem z południa i planuje bieszczady, po Beskidach chodzilam początkiem maja, bylo tak pięknie że brak słów chcialam tez jechac nad ukochane Polskie morze, no ale cóż pada, choc szczerze powiedziawszy moglabym nawet jechac na taka pogode, jednak jazda 16 h w ciuchci mi sie nie usmiecha kiedy leje, to jednak meczace mam nadzieje, ze za tydzien nie bedzie lalo i bedziesz mogla spokojnie po gorkach pochodzic :)

mialy by upaly-ciagle gdzies o tym mowiono a jak patrze to kilka dni lekko cieplychi od nastepnego piatku znowu ma lac:O

Gość chcestaduciec
ja bylam w Łebie mojej kochanej od 14-25 lipca i fakt bylo duzo pochmurnych i brzydkich dni ale bylo tez pare pogodnych ale ja sie nie nudzilam, nawet jaka padalo chodzilam na plaze nacieszyc oczy. za rok jak sie wkurze to wyjade tam do pracy sezonowej

Gość gdzie ten tfoj Macius
tez byłam w Darłówku 15-22 lipca z czego 2 dni lało:(, myslałam wtedy ze to pech, ale jak patrze na pogode jak juz wrociłam do domu, to nam sie i tak udało:)

W którym Darłówko nocowałaś? Wschodnim czy Zachodnim?

Gość gdzie ten tfoj Macius
w Zachodnim, ale odwiedzałam również wschodnie np. aquapark :)