Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wsciekladaklaak

ona odbiera mi chlopaka - to juz koniec

Polecane posty

Dzisiaj się spotkalismy i wyszlam na idiotke, kazalam mu wybierac znowu zaczal zartowac i mowic to co zawsze, jak powiedzialam ze mówie powaznie to wybral ja... powiedział ze 7 miesieczny zwiazek nie popsuje 2 letniej przyjazni. :(

Gość dziwne uczucie
No to super,że przyjaźń jest ważniejsza od związku. Moze nie zależny mu na tobie ? dlatego wybrał przyjaciółkę

Gość katalonka ble ble
a może to nie jest przyjaźń? Tylko kochanie.

Gość ewqewq
olej go,widac jak mu zalezy na Tobie:O

2 latenia przyjaźn tez sie popsuje ;D nawet jak sie zakochał to sie to rozpadnie ten związek i on bedzie żałował...;p ona jest za młoda i takich miłosnych problemów i rozterek bedzie miała jeszcze wiele ;p

Gość olej go
pod żadnym pozorem teraz się do niego pierwsza nie odzywaj. Najwidoczniej nie zależało mu naprawdę na Waszym związku. Niech spada na drzewo z tą swoją przyjaciółeczką, a Ty ich ostentacyjnie olej

gdyby chłopak kazał mi wybierać między nim a przyjacielem, wybrałabym przyjaciela. tak samo, gdyby przyjaciel kazał mi wybierać między nim a chłopakiem, wybrałabym chłopaka. ludzie, którzy kochają mnie, a nie swoje uczucie do mnie, nie stawiają ultimatum.

fajter- ciekawe co bys zrobila jakby jakas malolata odbierala Ci chlopaka a on wolaby spedzac czas z nia niz z toba. Pomimo ze z nia zachowuje sie jak dzieciak a z mojej strony mogl liczyc na cos wiecej.

Gość hahahahahaha ;D
zabiera, zabiera i zabrala :D

Gość ...ot..co...
ona nie odebrala ci chlopaka. to ty probowalas odebrac mu przyjaciolke...

Gość ...ot..co...
ja sie zgadzam z chlopakiem. 7 miesiecy to naprawde niewiele i tez nie poswiecalabym przyjazni, ktora trwa zdecydowanie dluzej. poza tym, gdyby dziewczyna mu ufala to nie kazalaby wybierac. a zaufanie to podstawa w zwiazku!!!

Dobrze zrobił. A Ty udajesz wielką dorosłą chociaż jesteś tylko dwa lata starsza. Dokonał dobrego wyboru, 2 lata znaczą więcej niż marne 7 miesięcy. i co z tego że uprawiał z Tobą seks ? może woli zachowywać się jak dziecko przy niej, i wcale jej nie znasz sama mam 16 lat, i uwazałam się za osobę zmienną, potrafię pocieszyć, pomilczeć i poromawiać na poważne tematy a jak trzeba jestem dzieckiem ;) Więc nie bądź zazdrosna w kolejnym związku.

gdyby to było coś poważnego z jego strony zapewne nie pozwoliłby Ci nawet odczuć czasu, który spędzał z przyjaciółką. Widocznie byłaś dla niego zapchajdziurą więc nawet dobrze się stało, możesz poszukać kogoś lepszego.

eee tam wszyscy naskoczyliscie na autorke a ona przeciez za malo info podala, zeby ja tak ocenic jednym zdaniem 1. Moze chlopak byl "oczarowany" przyjaciolka, to bylo cos wiecej niz przyjazn, ona sie nim bawila a on latal za nia jak piesek? Autorka cos do niego poczula, ale stwierdzila, ze to nie jest zdrowy uklad, nie bedzie sie ponizac, nie chce byc "zapchaj dziura" i on musi sie okreslic. Wtedy ultimatum jest jasne. 2. opcja: Autorka jest zaborczym bluszczem z niskim poczuciem wlasnej wartosci i nie moze zniesc mysli, ze druga dziewczyna moze nawet rozmawiac z jej chlopakiem No i co? nikt z was nie wiek, ktora sytuacja jest blizsza prawdy

troche poczytalam wg mnie dobrze zrobilas stawiajac ultimatum Teraz przynajmniej masz jasna sytuacje - jemu nie zalezalo na tobie, byl z toba z braku laku. On chyba mial nadzieje, ze ta przyjaciolka go zechce...

Dzisiaj siedzac i rozmyslajac doszlam wlasnie do takiego wniosku ze ode mnie oczekiwal seksu i pocalunkow bo tego od niej nie dostawal.

szkoda rozmyślania na temat takiego gościa, żyj dalej i zapomnij o tym epizodzie.