Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takajednanieszczesliwa

chzba sie wwzkoncye

Polecane posty

Nie, no skąd :) Tylko tak jakos urzekla mnie twoja historia i mysle jakby zrobic, zeby było dobrze ;)

Dxziekuje Jestes bardzo sympatyczna osoba. Ile masz lat ??? Skad pochodzisz???

ok bede zagladac...Wzajemnie

Mój rocznik 77 Mam dwójke dzieci Przeżyłam kiedyś zdrade najbliższego mi czlowieka, z którym wciąż jestem (13 rok nam leci) mamy małego synka 7,5 m-ca oprócz tego mam syna z byłym mężem (16lat)

Tez troche przeszlas. Chetnie posluchalabym Twojej historii zycia. Z Decyzje zo rozwodzie z bylym mezem podjelas Ty. W przeciwienstwie do Ciebie nie potrafie wykonac zadnego ruchu. Pisze i lzy mi leca. Jestem do niczego...Ja jestem 75 rocznik, jedno dziecko syn 12 lat. Zajrzyj jeszcze tu. moze wymieniy sie mailami.

Moja historia jest długa i ciężko w nią uwierzyć :) Tak, odeszłam od męża naście lat temu, ale on za niedługo....powiesił się :( Próbował stworzyć nową rodzinę, ale mu nie wyszło i skończył ze sobą... Mimo, że już z nim nie była to bardzo to przeżyłam. 3 lata trwałam w żalobie, a na cmentarz jeżdżę wspólnie z moim obecnym do tej pory :) Stąd moja refleksja o czasie, który leczy rany...

Czy obecny maz byl glownym powodem ,ze odeszlas????Mials przynajmniej odwage odejsc, a ja jej nie mam. Wiem powiesz, ze jestem straszna egoistka. Z jednej strony boje sie samotnosci, a z drugiej strony skrzywdzic meza. Pozbawic dziecka ojca. W tych czasach trudno znalezc kogos godnego uczucia.

Jestesmy troszke do siebie podobne tez niezdecydowana, niekonsekwentna, i uwiezona tez w swoim nieszczesliwym malzenstwie.

jak bedziesz miala ochote napisz waga1975@o2.pl

Gość biedaczka ojej
jak mi ciebie zal! Nigdy nie kochałas meza-to po co za niego wychodziłaś??? A teraz go jeszcze zdradzasz i robisz z siebie cierpiętnicę, nie jestes kobieta, tylko wycieraczką i OSZUSTKĄ.A ten twój fagas przyłazi do ciebie tylko po to,zeby zamoczyc naiwniaro

Przepraszam, robie obiad, zupke małemu i pisze smy w miedzyczasie z bratową :) Tak, obecny był powodem naszego rozstania, jednakże raczej rodzice wymusili na mnie decyzję, aby któregoś wybrać. Męża lub obecnego partnera (bo nigdy za niego nie wyszłam- wolny związek ;) )

Widzisz? Mowiłam Ci o podłych ludziach. Lepiej zakończmy tu rozmowę i kontynuujmy ją prywatnie. Napiszę maila w wolnej chwili. Będziesz wiedziała, że ode mnie. Buźka! :*

Gość biedaczka ojej
podli ludzie, w przeciwienstwie do zdradzajacej i oszukujacej autorki, co za hipokryzja

Nie przezyłaś/łeś - nie zrozumiesz. Idź, powyżywaj się gdzie indziej. Daj dziewczynie spokój!

Nie znasz mnie ,wiec nie oceniaj ludzi po wpisac. Nie znasz calej mojej systuacji zyciowej.

Konczymy tutaj nasza rozmowe bo nie warto . Odpisze.:)

Gość biedaczka ojej
i co z tego ,ze cie nie znam?? Zdradzasz i kłamiesz, ale oczywiscie masz bajeczke na usprawiedliwienie samej siebie.