Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona lilia

Bylam prostytutka, a teraz zaczynam normalne zycie...

Polecane posty

taaaa... nigdy nie zaczniesz normalnego zycia :P nie bedziesz potrafiła trzeba miec tez nieżle najebane w głowce zeby zaczac sie kurwic w wieku 17 lat :O

Gość OneTwo
Gdyby nie kurwy, wielu facetów chodziłoby frustrowanych, złych i przygnębionych. Nie doceniacie tych szmatek.

skonczylam studia, mam zalatwiona prace, musze zaczac normalnie pracowac, bo doskonale zdaje sobie sprawe z tego, ze wiecznie mloda i piekna nie bede. Nie mozna cale zycie byc prostytutka, musze miec normalne zajecie. Stad decyzja z tym, ze to koniec.

"taaaa... nigdy nie zaczniesz normalnego zycia nie bedziesz potrafiła " dzieki za optymistyczna prognoze na moje dalsze zycie, ale moze cie zmartwie- mam gdzies co ty uwazasz:)

aha co do rodzicow to ja sie zaczelam umawiac jak wyjechalam na studia. I to nie bylo tak, ze wychodzilam na godzine, dwie, jak mialam kogos to przewaznie na weekendy wyjezdzalam lub jezdzilam do stolicy (staralam sobie zawsze kogos tam szukac) na 2-3 dni.

dzieki za optymistyczna prognoze na moje dalsze zycie, ale moze cie zmartwie- mam gdzies co ty uwazasz oj, chyba sie przejęlam:O

Enfant Terrible nie zalozylam tematu by czytac ocen na swoj temat i wrozb dotyczacych mojego dalszego zycia takze daruj sobie. Chcesz o cos zapytac to pytaj, a jak masz zamiar mnie obrazac czy oceniac to strzepisz klawiature na marne:P Nie rusza mnie to- o czym juz pisalam

Misiaczku, JESZCZE Cie nie oceniłam ,a le zaraz to zrobie, skoro mi to zarzucasz. Widac lepiej pracujesz cipskiem niż głową, bo czytanie ze zrozumieniem szwankuje, wiec moze jednak zastanów sie czy aby nie pozostac w branży. I nie interesuje mnie kariera dziwki ani meandry tej profesji, dlatego pytan nie mam zadnych A skoro zakładasz topik na publicznym forum, to kazdy moze pisac co chce. I nie wiem czego oczekujesz :D? Pochwał ? ps. niczego Ci nie "wroze". Takze żegnam 🖐️

juz pisalam, nie bede miala nigdy faceta, ale mojemu ex nie powiedzialam. Nie wiem ile mial najmniejszy penis, nie mierzylam:P

nie zastanawialam sie nad tym. Wiesz, szacunek to chyba mam do siebie, ale ostatnio zaczelam go tracic:O Jednak nie jest to spowodowane tym co robilam.

zwiazek z ex:O Popelnilam standardowy blad i sie zakochalam, stracilam szacunek so siebie, bo mi odbilo i nie zakonczylam tego z klasa.

Gość vbfgtyr
czerwona lilia-moze masz ochote pogadac na gg?

Gość vbfgtyr
36768254

Pisze z tobą i próbuje cię nie oceniać ale kurwa jesteś pojebana jak paczka dropsów. Że jesteś dziwką nie przeszkadza ci by mieć do siebie szacun a że się zakochałaś i wariowałaś to straciłaś cały szacunek który kurwa miałaś będąc pieprzoną ruchajką?! Ty jesteś NIENORMALNA ,więc już na pewno z taką zjebaną psychą normalnie żyć nie będziesz. Albo to jest marne prowo i pisze gówniara lat 14.

Gość vbfgtyr
czerwona Lilia -podalem nr wyzej

Gość ghdfhfghgf
a twoi rodzice to myśleli że skąd cię stać na tyle zagranicznych wyjazdów, czy nie wiedzieli że tyle wyjeżdżasz i jak to możliwe?

Gość VorreiChiacchierare
W to, że odbiło się to na Twojej psychice nie wątpie. Pewnie nie będziesz potrafiła zbudować normalnej relacji z mężczyzną. Zastanawia mnie, czy tak na prawdę uda Ci się wyrwać z tej, jak dla mnie, chorej sytuacji. Jak sama pisałaś, bez doświadczenia w zawodzie (tym 'normalnym') będzie ciężko znaleźć jakąś dobrze płatną pracę. Ty jesteś przyzwyczajona do życia na wysokim poziomie. Obawiam się, że wielokrotnie będziesz powracała myślami do możliwości ponownego bycia 'panią do towarzystwa', zajęcia, które zapewne przyniesie Ci większe pieniądze.

Gość ona_1988
Nie jestem w stanie zrozumieć ze takie dziewczyny jak ty piszą o normalnym życiu? po tym co robiłaś......... ;/ dlaczego nie chcesz mieć nikogo? chcesz być sama ?