Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

pomalowałam pazury na pomarańczowo i mam dobry nastrój :)

Polecane posty

Gość pammyx33
Ale to prawda że w przerwie podczas seksu tu wchodziła :D:D Może i głupia, ale stokroć wole proszka ;)

a co do koloru, to preferuje czarne, granatowe, fioletowe ew. czerwone. Teraz mam czarne.

Gość pan idealny und madry
włosów to ty nie masz, twarz moze byc po tuningu, bez makijazu pewnie straszniue, rozstepy na dupsku, niski iloraz inteligencji, mało inteligentne wypowiedzi :O ideał nic tylko brac ;/

ja tej nocy ani nie pomyslalam by tu wejsc :D ale ona jest uzalezniona.

Gość ASDFGHJKLQWERTYUI
proszek ez słownik do reki :o

Gość Omega.
MARTVA I JENNY SIĘ KŁÓCĄ? PRZECIEŻ KIEDYŚ SIĘ LUBIŁY!

prawnik ma prawo pisac z bledami :D a raczej sprzataczka prawnika :D

Martva --> akurat jennifer jest coraz mniej. Wczoraj prawie wcale się nie wypowiadała. Ty co się pojawisz musisz już wszystkich obrażać?. Sama jesteś brzydka, a na dodatek chora niestety więc z jakiej ty racji się wogóle równasz z ludźmi zdrowymi?. A na dodatek zauważyłam że to ty właśnie przesiadujesz cały dzień na kafeterii :O

Gość Żelinda1234567890
jennifer8787*** być może mam rację, ale zadałam pytanie po co z nimi w ogóle dyskutujesz? To jest jak walka z wiatrakami. Taka martva czy noxelia czy jak jej tam to typowy przykład ludzi żyjących w naszym kraju - wszystko wiedzą najlepiej, zawsze mają rację, a w gruncie rzeczy to typowi żałośni, zazdrośni idioci. Więc mówię Ci odpuść sobie, bo nie ma nawet sensu dyskutować z kretynami pokroju martvej :o ps. a ja mam teraz paznokcie pomalowane na czerwono. pozdrawiam :)

Gość ASDFGHJKLQWERTYUI
*wez

Gość ASDFGHJKLQWERTYUI
jenny do obciagania a proszek do sprzatania WIO!!!!!!!!!!!!!

Może się śmieje, nic mi do tego. Ale przynajmniej nie jest zadufaną, chorą psychicznie dziewczyną któa wszystkim mówi w twarz kim to ona nie jest :O.

sam seks to ja nie lubią mnie nie wiem dlaczego to ich się o to spytaj... zdż cześć:) Proszek dzięki za wstawiennictwo ja zaraz uciekam na dwór póki nie pada ,miłej niedzieli kobietki!

Gość Żelinda1234567890
martva jesteś jedną z największych idiotek na kafe :o myślisz, że taka fajna jesteś, a założę się, że w 'prawdziwym' życiu jesteś tępym, głupim, zadufanym w sobie pustaczkiem ;) a swoje frustracje wylewasz na kafeterii. ps. 'prawdziwe' życie to nie kafeteria słonko, choć wiem, że Tobie trudno w to uwierzyć 🌼

Gość ASDFGHJKLQWERTYUI
wszytskie głupiescie dziury dżeny czyli magda frajerka proszek, zdz na zasiłku martva chora na łeb