Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opdgopjdpogp

Mój chłopak zbiera fotki

Polecane posty

Gość opdgopjdpogp

Głównie z portali społecznościowych , nie wiem jak się do tego ustosunkować?

Gość to ja wasz menadzer
ale jak rozbiera te fotki:O

Gość opdgopjdpogp
Twierdzi że robi tak od zawsze, traktuje to tak jak zbieranie muzyki czy filmów lub gier

Gość opdgopjdpogp
No co robi, on twierdzi że tylko zbiera, zapełni folder i robi następny tak z przyzwyczajenia

Byłam kiedyś u kumpeli i jej brat miał folder podpisany ''nastolatki''. Obrzydliwe

bankowo szarpie skórę pod fotki koleżanek, też tak robie""" Ja tak robiłem pod zdjęcia mojej polonistki :classic_cool: ale miała wielkie dupsko! :classic_cool: Jej mąż pewnie pocina ją codziennie :D farciarz :O

Gość opdgopjdpogp
Po prostu wielu kolesi coś takiego zbiera i chyba nie ma się czym przejmować, ja po prostu usunęłam swoje konta po za facebookiem,żeby moje nie trafiły nigdy do kolekcji

Gość syry
zerwij z nim to psychol! niech umyje syry

Gość opdgopjdpogp
Odnośnie walenia konia nie podniecąją go stałe obrazy nawet ładne i bardzo ładne jak już coś woli akcje tak twierdzi

opdgopjdpogp Po prostu wielu kolesi coś takiego zbiera i chyba nie ma się czym przejmować, ja po prostu usunęłam swoje konta po za facebookiem,żeby moje nie trafiły nigdy do kolekcji"" Do kolekcji "Najwieksze Kaszaloty internetu" :D

opdgopjdpogp Odnośnie walenia konia nie podniecąją go stałe obrazy nawet ładne i bardzo ładne jak już coś woli akcje tak twierdzi""" Wierzysz w to ? :D

Gość kama nkamilaaa
a co z facebooka to nie trafia do kolekcji?

Gość opdgopjdpogp
No myślę że ciężko, bo mam wszystko poblokowane tylko dla znajomych Oprócz miniaturki imienia i nazwiska to nikt obcy nic nie zobaczy a jak puści w obieg to wiem że ktoś z znajomych wierze czy nie wali mnie to, ja tez nie raz po prostu nie mam ochoty na sex, a on jak wytrzymać nie może to niech sobie wali pod co chce

Gość opdgopjdpogp
Jak mu się nie podoba coś, to niech zerwie i pa. Ale jesteśmy razem więc chyba wszystko ok tak od roku razem Zastanawiam się czy by mu tego nie usunąć tak z czystej wredności:) ciekawa jestem jego reakcji:)

Gość kama nkamilaaa
Ale na NK tez mozesz dla znajmomych tylko miec zdjecia, no i to tyle z tych portrali bo chyba na jakis fotkach.pl nie masz zdjec co?

Gość kama nkamilaaa
no a jak z Fb ktos w obieg pusci wiadomo ze wstedy znajomy to i tak nic z tego, bo przeciez jednego znajomego nie masz zeby wiedziec czy to on, bez sensu piszesz.. a moze ze znajomy to juz moglby uzywac gdzies zdjec? hmmm

Gość opdgopjdpogp
znajomi to nie koniecznie przyjaciele i przyjaciólki, po prostu osoby które się zna np z klasy czy ze szkoły, mniej więcej orientujesz się z kim jesteś w jakich stosunkach Tylko że na nk zjęcie główne jest dostępne dla wszystkich no i te konta fikcyjne i ograniczony transfer zjęć sprawił, że nk nie posiadam od 2 lat a nk było modne 7 lat temu wtedy faktycznie, spełniało to jakie było pierwotne założenie dzisiaj to zwykły portal erotyczno-randkowy a fotkę pl też miałam jakieś 10 lat temu Po prostu teraz na topie jest facebok, twiter, my space

Gość kama nkamilaaa
no racja, rozumiem