Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana Kobieta...

Mój chłopak nie ma dla mnie czasu bo pracuje.

Polecane posty

Witajcie! Chciałabym Wam prosić o pomoc i poradne rady. Mój chlopak ma 21 lat, jestesmy w tym samym wieku, skónczył liceum, studiuje zaocznie architekture i w tym roku zapisał sie takze do technikum bhp. Jego ojciec ma firme budowlana, maja 10pracownikow i on takze zalozyłm sobie frme , prowadzi ja od roku czasu i ma 6pracownikow, pracuja od 7 do 20, on czasami siedzi w pracy do 23, bo po pracy musi spakowac samochody i zarzadzic ludzmi, bo ojciec siedzi w papierkowych sprawach i przez to widujemy sie tylko w niedziele, ale jest tak zmeczony ze by tylko spał, na nic nie ma ochoty, strasznie ostatnio schudł i zmizerniał, opuszcza nawet siłownie, nie ma czasu na nic, a przedw szystkim dla mnie :( A teraz jest coraz gorzej, kupił 2działki, postawił garaz na 2auta i pomieszczenie gospodarcze, w tym roku chce inwestowac w nowy dom. Boje sie ze nasze uczucie zaniknie, bardzo mnie kocha, niczego mi nie brakuje, robi dla mnie wszytsko, pozycza mi samochod kiedy tylko chce. Bylismy na wakacjach na Krecie, spedzilismy raem wsolny czas, ale nawet gdy chcielismy odpoczac, to on cały czas miał telefony od klijentów i musiał robic kosztorysy wykonanych prac budowlanych. Boje sie ze nasz zwiazek sie rozpadnie, a on sie zapracuje, mówi ze to wszystko dla nas, by zapewnic nam byt w przyszłosci, ze pracuje tera tak ciezko, by na starosc lezec w domu z emna i nic nie robic. Prosze Was, pomozcie mi, czy on tylko wykreca sie praca, czy mnie omija, lecvz nie wydaje mi sie zeby tak było, gdyz wiem ze prowadzenie prywatnej firmy jest czasochlonne. Nie wiem co zrobic, by spedzam ze mna wiecej czasu, uwielbiam z nim przebywac. co o tym sadzicie??

Gość 3333333333333322
o Jezu, kolejna laska która chce by facet miał mnóstwo kasy ale JEDNOCZEŚNIE miał mnóstwo wolnego czasu :O

Chciałabym aby miał wiecej wolnego casu dla mnie, za czasów liceum spotykalismy sie czesciej, nie miał az tyl e kasy i bylismy bardzo szczesliwi, teraz jest inaczej, on biega tylko za kasa, ja jestem tylko na niedziele i raz na 2 tygodnie moze spotkamy sie w tygodniu. chciałabym zeby sie oszczedzał, przestał tak duzo pracowac i w koncu zaczałe czesciej ze mna przebywac :(

Gość hhressd
byliscie przeciez na wakacjach, wiec o co chodzi

Gość mhmmmmmmmmmmmmmmmmk
kpina! jakie to durne,boze w zyciu bym nie wymagala od faceta uwagi dwa cztery na dobe :O żal

Gość poiul
ja mam podobnie,ale troche czesciej sie widujemy

Gość hehe;)....polaczki smarkaczki
Twój facet to typowy głupi polaczek z hierarchią wartości postawioną na głowie. Wasz związek się na pewno rozpadnie - przetestowane na milionach podobnych przypadków, w międzyczasie może dostać nowotwora z przepracowania