Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myjta plecy

co moze byc gorszego niż tradzik ?

Polecane posty

Gość myjta plecy
hej dzieki za ta recenzje o tym dermogalu tez słyszałam i właśnie mam zamiar go sobie zakupic tylko w aptece kolo mnie nie ma :/ do mycia twarzy póki co bede wierna cethapilowi chociaz duzo kosztuje :/ a krem mam alantandermoline z 5 % depanthenolu chociaz co do niego mam mieszane uczucia bo nie wiem czy nie zapycha (przeczytałam na wizazu i teraz kazdy zaskórnik zwalam na niego) no i jeszcze teraz doszła mi przesyłka z mazideł wiec dosyc fajnie sie spisuje olej z jojoby :) aa i najwazniejsze zrobiłam sobie peeling migdałowy i zaraz potem peeling salicylowy na czoło efekty piekne :) bardzo wygładzona cera mniej zaskórników brak suchych skórek , ale po samym zmyciu sie przestraszyłam skóra bardzo mocno czerwona ale na nastepny dzien juz było ok :) tak gładkiego czoła to jeszcze chyba nigdy nie miałam gdybym mogła robiłabym go codziennie, juz sie nie moge doczekac kolejnego tygodnia :D ,kwas salicylowy dobra rzecz:) powiedz jak Tobie idzie "przygoda" z nim ?

Gość ale w mity wierzycie naiwniaki
hej :) od około tygodnia już używam tego zestawu Burt's Bees, on ma 1% kwas salicylowy. powiem Ci, tak na poczatek, ze calkiem ladnie. nic nie podraznil, a tego sie balam, buzia wlasnie jakby rozjasniona, troszeczke luszczy sie naskorek ale nieznacznie, nie rzuca sie to nawet w oczy. pory oczyszczaja sie, skora dluzej jest matowa. cos tam mi wyskakuje, ale plyn punktowy calkiem niezle sobie radzi z tym (a szczypie jak cholera:P). kosmetyki naturalne, organiczne, maja to do siebie, ze na efekt sie czeka, to jest dla cierpliwych. na razie za krotko by sie szerzej wypowiadac stosuje, ale poki co jest ok :) teraz nic innego nie stosuje do pielegnacji. oczywiscie pozniej wyprobuje tamtych rzeczy. zobaczymy co bedzie. jesli chodzi o rzeczy do mycia buzi to nawet nie wiem co bym Ci mogla polecic. mam kilka takich preparatow, ale nie mam o nich zdania bo za krotko stosowalam. poki nie wykoncze tego zestawu, to nic nie ruszam innego. tego dermagalu poszukaj moze w sklepach zielarskich? no i przez internet tez mozna kupic. bo ja tez w aptekach nie widzialam nigdzie, dopiero w takiej ni to aptece ni to sklepie zielarskim znalazlam. pozdrawiam :)

Gość ale w mity wierzycie naiwniaki
Gość mikamikaaaaaaaaaaaa
właśnie.. jak zmyć PIEGI z twarzy?? HELP!!!! mogę być blada jak trup, niech tylko coś zmyje te cholerne piegi!!

Gość prowokacje the best
autorko jestes bezproblemowa skoro zadajesz takie pytanie