Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 myjta plecy

co moze byc gorszego ni偶 tradzik ?

Polecane posty

Go艣膰 myjta plecy
hej dzieki za ta recenzje o tym dermogalu tez s艂ysza艂am i w艂a艣nie mam zamiar go sobie zakupic tylko w aptece kolo mnie nie ma :/ do mycia twarzy p贸ki co bede wierna cethapilowi chociaz duzo kosztuje :/ a krem mam alantandermoline z 5 % depanthenolu chociaz co do niego mam mieszane uczucia bo nie wiem czy nie zapycha (przeczyta艂am na wizazu i teraz kazdy zask贸rnik zwalam na niego) no i jeszcze teraz dosz艂a mi przesy艂ka z mazide艂 wiec dosyc fajnie sie spisuje olej z jojoby :) aa i najwazniejsze zrobi艂am sobie peeling migda艂owy i zaraz potem peeling salicylowy na czo艂o efekty piekne :) bardzo wyg艂adzona cera mniej zask贸rnik贸w brak suchych sk贸rek , ale po samym zmyciu sie przestraszy艂am sk贸ra bardzo mocno czerwona ale na nastepny dzien juz by艂o ok :) tak g艂adkiego czo艂a to jeszcze chyba nigdy nie mia艂am gdybym mog艂a robi艂abym go codziennie, juz sie nie moge doczekac kolejnego tygodnia :D ,kwas salicylowy dobra rzecz:) powiedz jak Tobie idzie "przygoda" z nim ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ale w mity wierzycie naiwniaki
hej :) od oko艂o tygodnia ju偶 u偶ywam tego zestawu Burt's Bees, on ma 1% kwas salicylowy. powiem Ci, tak na poczatek, ze calkiem ladnie. nic nie podraznil, a tego sie balam, buzia wlasnie jakby rozjasniona, troszeczke luszczy sie naskorek ale nieznacznie, nie rzuca sie to nawet w oczy. pory oczyszczaja sie, skora dluzej jest matowa. cos tam mi wyskakuje, ale plyn punktowy calkiem niezle sobie radzi z tym (a szczypie jak cholera:P). kosmetyki naturalne, organiczne, maja to do siebie, ze na efekt sie czeka, to jest dla cierpliwych. na razie za krotko by sie szerzej wypowiadac stosuje, ale poki co jest ok :) teraz nic innego nie stosuje do pielegnacji. oczywiscie pozniej wyprobuje tamtych rzeczy. zobaczymy co bedzie. jesli chodzi o rzeczy do mycia buzi to nawet nie wiem co bym Ci mogla polecic. mam kilka takich preparatow, ale nie mam o nich zdania bo za krotko stosowalam. poki nie wykoncze tego zestawu, to nic nie ruszam innego. tego dermagalu poszukaj moze w sklepach zielarskich? no i przez internet tez mozna kupic. bo ja tez w aptekach nie widzialam nigdzie, dopiero w takiej ni to aptece ni to sklepie zielarskim znalazlam. pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale w mity wierzycie naiwniaki
Go艣膰 mikamikaaaaaaaaaaaa
w艂a艣nie.. jak zmy膰 PIEGI z twarzy?? HELP!!!! mog臋 by膰 blada jak trup, niech tylko co艣 zmyje te cholerne piegi!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prowokacje the best
autorko jestes bezproblemowa skoro zadajesz takie pytanie

Udost臋pnij ten post