Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość theres no fate

Facet z fobią społeczną nigdy nie będzie miał dziewczyny, rodziny itd.

Polecane posty

Gość theres no fate

Ja jestem tego najlepszym przykładem mimo, że w przyszłym roku będę miał 30 lat. Uciekam przed wszystkim, unikam kontaktu z ludźmi. O kobietach to nawet nie wspomnę. Zero, totalne zero. Przebywanie z ludźmi mnie męczy, nie lubię ich obecności. Jestem wśród ludzi tylko jeśli muszę. Moje życie wygląda mniej więcej tak jak świat widziany przez okno z autobusu. Ci którzy też są takimi fobikami wiedzą o co chodzi. Niestety fobia społeczna skazuje faceta na życie w samotności, bo ja nigdy nie zagadam, nie poderwę żadnej dziewczyny. Przecież to facet musi zrobić ten pierwszy krok, a ja za żadne skarby świata nie odezwę się do dziewczyny która mi się podoba. Do tej pory nigdy nie rozmawiałem z żadną kobietą, jeśli nie były to sprawy służbowe, urzędowe itd. Ja mam problemy w kontaktach z ludźmi, a co dopiero z kobietami. Wiem, że już zawsze będę sam...

Gość theres on fate
ale za to mam wielki biceps prawej ręki

Gość Zaakceptuj to i kup sobie psa
Najlepiej sukę 🖐️

Gość ptasiek nastroszony
moze byc odwrotnie psychole sa czesto tak zdeterminowani ze udoskonalili manupulowanie normalnymi do perfekcji

Gość Boziaaaa
Ja mam fobię i mam męża dzieci i żyję w miarę normalnie w miarę podkreślam.

Gość ptasiek nastroszony
bo jak sie naprawde kogo kocha a nie tylko od czasu do czasu do niego jara to mozna zrekompensowac wszystkie braki bo milosc Ci wszystko wypaczy

Bozia, kobieta ma prościej. To facet ma zawsze wychodzić z inicjatywą. Staszek, właśnie :D jako specjalista w twojej pasji :P jaką polecasz bo musze przywitać krewnego bo wraca do domu z zagranicy :classic_cool:

ja mam fobię i mając 23 lat też jeszcze nie byłam w związku; w ogóle nie wyobrażam sobie jak ktośby chciał się związać z fobikiem? nerwicy i depresji nie zrozumie nikt , kto jej nie doświadczył...

Gość 30-letni fobik
theres no fate podaj meila to sobie popiszemy bo mam ten sam problem co i ty a lat tez nie mniej i może wymienimy doświadczenia?

Gość Boziaaaa
aaa tam łatwiej, łatwiej pfff wcale

Gość ptasiek nastroszony
przeciez to choroba a nie cecha charakteru, moze byc to szlachetny Czlowiek trza mu pomoc tylko z tego korzysc moze byc ze sie zwiazecie jak beton

Gość 30-letni fobik
GRAFIK ZAJ ĘĆ może pogadamy ??

Czlowieku ale o co ci chodzi? Raz mowisz że nie lubisz ludzi i meczy cie ich towarzystwo, a potem jeczysz ze nie masz kobiety. No to sie moze zdecyduj czy lubisz samotnosc czy chcesz miec kobiete? Bardziej niz fobie masz rozdwojenie jazni:D

Gość 30-letni fobik
akurat ci z fobia deprecha itp to zazwyczaj bardzo wartościowi ludzie ale nie mają się jak przebić pośród pozostałych własnie z powodu fobii społecznej.

Już mi starczy na dzisiaj :classic_cool: Ale serio pytam, poleć jakąś dobrą markę bo właśnie tez litr zamierzam kupić :)

niestety, ale z fobią jest tak , że chciałoby się funkcjonować wśród ludzi, ale lęk bardzo to utrudnia, czasem uniemożliwia

Gość 30-letni fobik
GRAFIK ZAJĘĆ oto moje gg 25333152 pewnie zaraz 100 osób do mnie napisze ale co tam :) czekam

No to nie mowicie ze nie lubicie ludzi, bo to odpycha i nikt nie zwiaze sie z taka osoba. Lepiej powiedz wstydze sie, ale chce kogos miec...

Gość Okaneczka10
zastanów sie czy chcesz byc samotny czy chcesz miec kobiete !!! jezeli tak, bo mezy cie samotnosci to sie przełam na przymus :D nie masz nic do stracenia

Gość 30-letni fobik
jakby się pozbyć całkowicie lęku we wszystkich możliwych sytuacjach to życie bylo by bardziej kolorowe