vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 ok zaraz to wszystko wymierze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przyszlamamaxxxxxx Napisano Lipiec 31, 2011 Dom zajebisty !!!!! I Ty chcesz kupić nowy, większy ???? Ten jest BOSKI ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahahahahaaaaa Napisano Lipiec 31, 2011 jasne,nowy:Dpewnie kasy braklo na splate kredytu we frankach to sprzedac trzeba:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama taka jak inne Napisano Lipiec 31, 2011 ja bym tu nie składała żadnych propozycji, tylko ustrzeliła cene minimalną na allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahahahahaaaaa Napisano Lipiec 31, 2011 przyjrzyjcie sie tym cuszkom na picassa! beznadziejna szmira!! https://picasaweb.google.com/100525197577288365318/Ciuszki# tam widac,ze to łachy nie pierwszej swieżosci,sprane,powyciagane:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luxlux Napisano Lipiec 31, 2011 wisnia,chyba sie nie doczekasz na te wymiary ksiezniczka od szmat poszla spac:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przyszlamamaxxxxxx Napisano Lipiec 31, 2011 Nie przesadzaj :O Fajne ciuszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 wymiary w cm, bez rozciągania materiały, mierzone z jednej strony zdjęcie nr 1: 1. Różowe body z długim rękawem C&A - 56, jasno różowy w białe groszki Topolino rampers - 50/56 body: pod pachą - 19 długość całkowita (od dekoltu) - 26 długość do kroku - 26 długość rękawa (mierzona od pachy) - 14 rampers: pod pachą - 19 długość całkowita (od dekoltu) - 26 długość do kroku - 21 długość nogawki -6 2. Rampers i sukienka 5.10.15 - 56 rampers: pod pachą - 24 długość całkowita (od dekoltu) - 36 długość do kroku - 25 długość rękawa (mierzona od pachy) - 12 długość nogawki - 12 sukienka: pod pachą - 25 długość całkowita (od dekoltu) - 26 3. Sukienka bombka (brązowa z różowym motywem kwiatowym) i bluzka z golfem (zapinana z tyłu) C&A - 62 sukienka: pod pachą - 25 długość całkowita (od dekoltu) - 34 bluzka: pod pachą - 24 długość całkowita (od dekoltu) - 24 długość rękawa (mierzona od pachy) - 15 4. Sukienka z haftowanymi kwiatkami Ladybird - 0-3 miesiąca sukienka: pod pachą - 26 długość całkowita (od dekoltu) - 36 zdjęcie nr 2: 1. Sukienka bombka (welurowa) Tots - 0-3 miesiąca pod pachą - 23 długość całkowita (od dekoltu) - 27 2. Sukienka welurowa Maers & Spencer - 62 pod pachą - 26 długość całkowita (od dekoltu) - 28 3. Kremowa sukienka z haftowanym kwiatem Minetti -62 pod pachą - 24 długość całkowita (od dekoltu) - 28 długość rękawa (mierzona od pachy) - 17 4. Sukienka welurowa My Afilli - 62 pod pachą - 25 długość całkowita (od dekoltu) - 30 długość rękawa (mierzona od pachy) - 17 5. Bolerko welurowe zapinane kopertowo - 0-3 miesiąca pod pachą - 23 długość całkowita (od dekoltu) - 12 długość rękawa (mierzona od pachy) - 14 zdjęcie nr 3: 1. Body z długim rękawem w jasno różowe paski i welurowe ogrodniczki F&F - 56 body: pod pachą - 21 długość całkowita (od dekoltu) - 24 długość rękawa (mierzona od pachy) - 12 ogrodniczki: pod pachą - 24 długość całkowita (od dekoltu) - 37 długość do kroku - 25 długość nogawki -11 2. Welurowy pajac 5.10.15 -56 pod pachą - 24 długość całkowita (od dekoltu) - 40 długość do kroku - 24 długość nogawki -14 długość rękawa (mierzona od pachy) - 10 3. Welurowy pajac Batyr - 56 pod pachą - 24 długość całkowita (od dekoltu) - 38 długość do kroku - 25 długość nogawki -10 długość rękawa (mierzona od pachy) - 14 4. Welurowy pajac Batyr - 56 pod pachą - 24 długość całkowita (od dekoltu) - 38 długość do kroku - 25 długość nogawki -10 długość rękawa (mierzona od pachy) - 14 6. Welurowe śpiochy C&A - 62 pod pachą - 24 długość całkowita (od dekoltu) - 44 długość do kroku - 27 długość nogawki -15 zdjęcie nr 4: 1. Kremowy dziergany sweterek - 62/68 pod pachą - 31 długość całkowita (od dekoltu) - 24 długość rękawa (mierzona od pachy) - 15 2. Dres Hello Kitty fioletowy ze złotym napisem na plecach bluzy (ocieplany) H&M - 68 bluza: pod pachą - 30 długość całkowita (od dekoltu) - 24 długość rękawa (mierzona od pachy) - 17 spodnie: długość do kroku - 20 długość nogawki - 20 3. Różowy welurowy dres C&A -56 bluza: pod pachą - 21 długość całkowita (od dekoltu) - 19 długość rękawa (mierzona od pachy) - 15 spodnie: długość do kroku - 17 długość nogawki -10 4. Welurowy pajac Kiddy garden - 3/6 miesięcy pod pachą - 24 długość całkowita (od dekoltu) - 42 długość do kroku - 28 długość nogawki -15 długość rękawa (mierzona od pachy) - 15 5. Biały dziergany sweterek - 62/68 pod pachą - 30 długość całkowita (od dekoltu) - 20 długość rękawa (mierzona od pachy) - 13 6. Ocieplany sweter Topolino - 62 pod pachą - 29 długość całkowita (od dekoltu) - 25 długość rękawa (mierzona od pachy) - 14 zdjęcie nr 5: 1. Kurtka zimowa pikowana szaro-różowa. Od spodu ocieplana welurem - 68 pod pachą - 27 długość całkowita (od dekoltu) - 33 długość rękawa (mierzona od pachy) - 14 2. Kombinezon futerkowy. Od spodu podszewka bawełniana. Bardzo ciepły. Jedna nogawka rozpinana do samej stopy. Łatwo się zakłada. Możliwość zakrycia dłoni. F&F - 62 pod pachą - 27 długość całkowita (od dekoltu) - 40 długość do kroku - 34 długość nogawki -6 długość rękawa (mierzona od pachy) - 14 3. Kurta jesienno - zimowa przeciwdeszczowa. Od spodu ocieplana - 68 pod pachą - 25 długość całkowita (od dekoltu) - 32 długość rękawa (mierzona od pachy) - 17 zdjęcie nr 6: 1.Rożek bawełniany - standardowy 2. Rożek z froty z dodatkową poduszką - standardowy 3. Śpiworek z osłoniętymi rączkami i możliwością przełożenia pasa do fotelika. pod pachą - 30 długość całkowita (od dekoltu) - 50 długość rękawa (mierzona od pachy) - 21 zdjęcie nr 7: czapki: biała- głebokość 14, obwód 14 różowa-głebokość 16, obwód 12 fioletowa-głebokość 14, obwód 13 jasno różowa z serduszkiem - głebokość 16, obwód 11 szalik - długość 74, szerokość 12 buciki - długość 9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 i prosiłam żeby nie kometować mojego gustu! nikogo nie zmuszam do ogladania i kupowania! tak zdecydowalam ubierac dziecko i nie sa to sprane szmaty. Ciuszki sa po 1 dziecku, prane w dzieciecym proszku i mala ma ich tyle, ze kazde zakladala 2-3 razy gora. a temat domu pomijam, nie jest moj a aukcja grzecznosciowa... i prosze mnie nie obrazac bo ja nikogo nie obrazam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wisienka na torcie2 Napisano Lipiec 31, 2011 fajnie, tylko ja juz nie jestem zainteresowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama taka jak inne Napisano Lipiec 31, 2011 no ja się nie dziwię, z takim podejsciem autorki, że jej się nie chce... a sprzedawac się chce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 przeciez wymierzylam, ale spoko nikogo nie zmuszam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 a poza tym bylam pewna, ze pani od wymiarow zaraz przestanie byc zainteresowana, ale wymierzylam dla swietego spokoju... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wisienka na torcie2 Napisano Lipiec 31, 2011 no wlasnie,nie lubie ludzi ktorzy jawnie olewaja moje prosby-i dlatego nie kuoie! podalas wymiary bo ci inne laski napisały ze to norma przy sprzedazy ciuchow-a nie dlatego, ze ja cie o to POPROSILAM! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wisienka na torcie2 Napisano Lipiec 31, 2011 wiesz co vi,takich handlar jak ty jest pol allegro,ludzie staja na glowie zeby sprzedac ubranka dzieciece-aukcji jest zatrzesienie:O a ty robisz łache ze zmierzenia kilku ubranek:O szkoda gadac:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 ok, nie jestes zainteresowana i temat tej transakcji skonczony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paolla olla Napisano Lipiec 31, 2011 vi, zglaszam do allegro,ze dom nie jest twoj i to nie twoja wlasnosc!!!!!! nie mozesz pod swoim nazwiskiem wystawiac takich aukcji-chyba ze jestes agentem nieruchomosci!!! i nigdzie w aukcji nie piszesz o tym!!! oszustko!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 nie robilam lachy i zmierzylam... masz racje na allegro sa handlary,a ja nia nie jestem, wiec sie na tym nie znam... sprzedaje pierwszy raz i nie mam parcia na szklo :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 no tak cala kafeteria tylko szukacie zeby komus problem zrobic!!! nie widze tam zadnego oszustwa,a temat dotyczy ciuszkow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paolla olla Napisano Lipiec 31, 2011 zglosilam!! mam nadzieje ze zawiesza ci konto!! za duza kasa wchodzi w gre oszustko!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LuxLux 0 Napisano Lipiec 31, 2011 ja tez zglaszam,to naduzycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 gdzie widzisz oszustwo ?? pisze, ze aukcja prywatna i podane sa nr tel, zreszta jak zawiesza konto to usune aukcje i konto bedzie odblokowane. wystarczy ze dopisze, ze aukcja grzecznosciowa... smieszna jestes... nie rozumiem ludzi, ktorzy tylko szukaja zeby komus zrobic pod gorke :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LuxLux 0 Napisano Lipiec 31, 2011 ale nie ty jestes wlascicielem nieruchomosci:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 temat domu skonczony, jak allegro zadzwoni zebym przedstawila dokumety, ze dom jest moj to to zrobie nic Wam do tego :/ nie tego tyczyl topik! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LuxLux 0 Napisano Lipiec 31, 2011 nie ma czegos takiego jak "aukcja grzecznosciowa" ograniczona kobieto! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość feist Napisano Lipiec 31, 2011 http://allegro.pl/mega-paka-atmosphere-only-new-look-wallis-s-m-36-i1739712637.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Lipiec 31, 2011 ale nieruchomości na all to i tak tylko ogłoszenia, kilka miesięcy temu zmienił się regulamin, więc raczej nie usuną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 kolejny raz prosze mnie nie obrazac, bo ja nikogo nie obrazam! ehh kafeteria... napisalam ze aukcja grzecznosciowa zebyscie przestaly sie wypytywac mnie o dom i rzucac glupie komentarze, ze nie stac mnie na splate kredytu. Poza tym skonczylam temat. Nie Wam musze sie tlumaczyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LuxLux 0 Napisano Lipiec 31, 2011 gdzie w tej aukcji pisze o tym, ze to nie twoja nieruchomosc??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vi 0 Napisano Lipiec 31, 2011 powodzenia, nie bede znizac sie do Twojego poziomu i Cie obrazac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach