Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vi

Kosz do spania, ciuszki - aukcje

Polecane posty

Gość hkmkjjhgggggg
wiadomo każdy chce zarobić, ale na allegro za dużo jest większych zestawów które w podobnych cenach idzie wyhaczyć, albo całe wyprawkowe... moim zdaniem może być ciężko sprzedać za taką kwotę, dlatego pytałam o cenę minimalną... moim zdaniem szału nie robią te ciuszki, ale są bardzo ok. Po drugie no suknia jak suknia, każdy ma swoje upodobania. Mi sie dekold nie podoba, ale jeśli Tobie tak to ok:) sama chciałabym mieć takie piersi

to za ile powinny byc wystawione te ciuszki ?? mam jeszcze do sprzedania duzo innych w tej rozmiarowce. Bodziaki, pajace, bluzeczki, rampersy, ale wszystko trzeba jeszcze wyprac i wyprasowac zeby wystawic :)

Gość hkmkjjhgggggg
opaski też chyba trochę drogo...

Gość do autorki...///
gora 120 zł...

Gość hkmkjjhgggggg
powinnaś po prostu rozpocząć licytacje od jakijś kwoty, a kup teraz w razie czego zostawić...

jest licytacja... trudno beda lezec jak nikt nie kupi... nikogo przecież nie zmuszam :)

Gość do autorki...///
lepiej zeby lezały niz sprzedac taniej:O:O...kuurwa,typowa mentalnosc chytrego polaczka

nie jestem chytra, ale wiem ile ja zaplacilam za te rzeczy... pytam czy jest ktos w stanie kupic za inna cene niz 250 zl, ale 120 to zdecydowanie za malo :/ moge dodac do tego zestawu jeszcze np kilka pajacow i bodziakow, ale to przy jakiejs konkretnej ofercie :)

Gość Hyzia Dyzia
Yyy gdzie Wy widzicie jakąś suknie ślubną?? Dom?? Vi ja bym nieobniżała ceny. Za samą kurtke, kombinezon i śpiwór trzeba by było zapłacić 250 zł. A reszta??

Gość truskawkowa ona
gdzie widzimy...litosci:O w dupie tępa lalo:O

Gość wisienka na torcie2
ja bym byla chetna, tylko chcialabym poznac dokladne wymiary poszczegolnych ubranek:) rozmiar z metki niewiele mowi:)

pomijam temat sukni i domu, bo nie tego dotyczy... mowa o dzieciecych ciuszkach... nie obnize ceny do 120 zl, mowie, ze przy jakiejs konkretnej ofercie moge dodac ciuszkow (oczywiscie wystawie aukcje i dodam zdjecia).

Gość wisienka na torcie2
tzn długosc rekawow,nogawek od kroku,szerokosc w pasie i długosc :)

Gość hkmkjjhgggggg
kurtka kombinezon i śpiwór 250zł? niby gdzie? poza tym taki bobas zimową porą to raczej w kombinezonie a nie kurtce...

wisienka na torcie2 większosc z tych ciuchow jeszcze do zeszlego tyg nosila moja pol roczna corka. W tej chwili ma 70 cm. Pomijam oczywiscie rozmiar 56, ktory nosila jakos do 2 miesiac zycia. truskawkowa ona chyba nie potrzebnie jestes taka niemila... nie interesuja Cie wystawione przeze mnie ciuchy to nie zmuszam do czytania wypowiedzi jak to nazywasz "tępych lal"

Gość Hyzia Dyzia
Ty sama jesteś tępa. Ja nie widze domu ani sukni. Same ciuszki dziecięce. Gdzie ten dom??

Gość w innych aukcjach
a gdzie ma byc?? w ciuchach ;) myslenie nie boli!

Gość Hyzia Dyzia
dobra już widze. Domek fajny.

Gość wisienka na torcie2
ok,rozumiem,ale prosilabym o dokladne wymiary wiekszosc sprzedawcow podaje takie wymiary juz w aukcjach,dlatego prosze o nie :)

Moja corka nosila kurteczke, a do tego rajki i spodnie. jak jezdzila w gondoli to dolna czesc ciala zawsze byla bard ziej okryta, wiec kurtka byla swietnym rozwiazaniem na "wystajace" raczki i nie przegrzewanie dolu. Na allegro uzywane kombinezony stoja po okolo 30-50 zl ja wystawiłam 2 do tego dwie zimowe kurtki, rozki, sukienki, pajace... no ale czekam na jakas konkretna propozycje.

Gość hkmkjjhgggggg
jakoś kurtki u takich maluchów mnie za bardzi nie przekonują... ale każdy ma swoje zdanie...

wisienka na torcie2 bez obrazy, ale nie widzialam na aukcjach z zestawami zeby ktos wymierzal kazdy ciuszek :( moge sprawdzic Ci wymiary jakiejs konkretnej rzeczy jesli nie jestes pewna czy bedzie dobra.

no to jak jest jakas konkretna propozycja ? czy tylko tak sobie dyskutujemy ?? :)

Gość wisienka na torcie2
ok,nie to nie. dziwie ci sie bo byłam gotowa na zakup od reki:O wielu sprzedawcow podaje takie info-klient rzadzi,jak prosi to powinno sie podac i tyle:O

Gość wisienka na torcie2
jaka propozycja? chcialam kupic w opcji"kup teraz" czyli za 250 zł:(

Gość wisienka na torcie2
od tego sprzedawcy mam WSZYSTKIE wymiary kazdego ubranka:)

nie widzialam nigdzie zeby ktos mial wymierzone wszystkie ciuszki :/ nawet zaczelam to robic, ale to bez sensu... zajmie strasznie duzo czasu :( ile cm ma i ile wazy Twoje dziecko, ze boisz sie czy ciuszki beda dobre ?

Kilka razy sprzedawalam ciuszki po moich dziewczynkach,zawsze podawalam wymiary kazdego ciucha. Wiec vi, nie wiem dlaczego tak cie dziwi prosba wisienki.