Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

azale

Ambicje mężczyzn dot. kobiet, smiech.

Polecane posty

Przeczytałam art. Nt. wymagań mężczyzn co do kobiet. Panie uskarżały się na wysokie oczekiwania facetów co do przyszłej partnerki. Postanowiłam sprawdzić. Ja nie szukam, więc mi to rybka, no ale ta ciekawość :-D I tak: panie powinny posiadać wyższe wykształcenie, znać co najmniej 2 języki obce, uprawiać niezliczone sporty, i tu przeważały: narty, tenis, pływanie. Do tego powinny być niezależne z ustabilizowaną sytuacje materialną, (pewnie po to aby ich już nie obarczać wydatkami, bo i tak biedaczyska łożą na żonę/y, kochanki, dzieciaki, babki, psa etc) Musi być wyrozumiała, a jakże!:) ciepła, dobroduszna. Zagadnęłam takiego absztyfikanta, najpierw w jednym jęz.-odpowiedź z błędami, drugiegonie rozpoznał, A nie był to chiński!:-D Także panowie: śmiech!:-D

Gość doświadczony facio
W jaki sposób to sprawdziłaś, co? :classic_cool:

Gość jankov322
i najważniejszy wymóg - powinna połykać !!!

Facio, niech to zostanie moją slodką tajemnicą:-D

Gość LeokadiasiostraBronka
Buena" cieszyła się ogromną popularnością - przez 17 tygodni nie wychodziła z czołówki najczęściej granych w rozgłośniach radiowych utworów. Czy podobnie będzie z "Noheo"? - Kiedy tworzysz numer, nie wiesz, co się z nim stanie. Nie wiesz, czy to jest odpowiedni czas, by zadziało się to, co z naszą "Bueną" - mówiła wokalistka Dominika Gawęda w rozmowie z INTERIA.PL. - Nawet jeżeli są przesłanki, że coś może być hitem, nie zawsze to się sprawdza. Rynek jest tak dziwny... Oczywiście, pewne utwory mają ładunek emocjonalny, mają te przesłanki sugerujące, że to może być przebój, ale to ludzie o tym decydują - dodał Paweł Rurak-Sokal, lider grupy. Zespół pochwalił się też, że jeszcze nigdy nie grał tyle koncertów co podczas tegorocznego lata. Posłuchaj nowego singla Blue Cafe:

a co mieli powiedziec ze maja byc atrakcyjne i jedyna ambicja kobiet to zaspokajanie i służenie facetowi ?:D wez nikt tak by nie powiedział :D wiec przez to poszaleli z wymaganiami ktore sa nieprawdziwe : ) jesli juz ktos nam sie podoba to kogo to obchodzi czy zarabia, jakie ma wykształcenie : )

Gość tu nikt nie jest sobą
W tytule powinny być nie ambicje a aspiracje :classic_cool:. Po drugie przestań czytać Cosmo. Pozdrawia dżentelmen z kafeterii

azale Przeczytałam art. Nt. wymagań mężczyzn co do kobiet. Panie uskarżały się na wysokie oczekiwania facetów co do przyszłej partnerki. Postanowiłam sprawdzić. Ja nie szukam, więc mi to rybka, no ale ta ciekawość I tak: panie powinny posiadać wyższe wykształcenie, znać co najmniej 2 języki obce, uprawiać niezliczone sporty, i tu przeważały: narty, tenis, pływanie. Do tego powinny być niezależne z ustabilizowaną sytuacje materialną, (pewnie po to aby ich już nie obarczać wydatkami, bo i tak biedaczyska łożą na żonę/y, kochanki, dzieciaki, babki, psa etc) Musi być wyrozumiała, a jakże! ciepła, dobroduszna. Zagadnęłam takiego absztyfikanta, najpierw w jednym jęz.-odpowiedź z błędami, drugiegonie rozpoznał, A nie był to chiński! Także panowie: śmiech! Naprawdę uważasz, że to śmiech? To współczuję. Mężczyźni mają identyczne oczekiwania do kobiet, jak kobiety do mężczyzn. Nie ma w tym nic dziwnego. Po co mężczyźnie kula u nogi, albo głupia baba z którą nie ma o czym rozmawiać? Kobieta ma mieć wykształcenie, jakąś normalną pracę, a nie za grosze w sklepie. I ma byś ładna, żeby pociągała mężczyzne? To są według ciebie wyórowane oczekiwania? Języki wiążą sięz wykształceniem, a sport z dbałością o figurę.

Kindybałek- śmiech mój polega na tym ,że taki facet, który oczekuje ,powinien sam też tyle dać od siebie! A tu nie:) To niie jest niewiadomo co w dzisiejszych czasach, ale nich i panowie reprezentują to, czego oczekują. Wymaga tych jęz. niech sam sie nimi posługuje, czytaj i myśl poprawnie. Na tym polegało moje przesłanie:)

A to niby czemu? Jakoś dziewczyny nic sobą nie reprezentujące mogą mieć wygórowane oczekiwania i chcieć księcia z bajki? A faceci nie mogą? Jesteś cyniczna.

Chyba źle mnie oceniłeś z tym cynizmem, ale niech Ci będzie:)