Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytytytytytyty

Włosy długie do tyłka, ma któraś?

Polecane posty

Gość tytytytytytyty

narazie mam do pasa ale myślę czy zapuszczać do tylka? czy spore są problemy z myciem i rozczesaniem?

Gość mam włosy do pasa
z suszeniem jest niewesoło, mój kumpel pracuje w myjni automatycznej i na suszenie chodzę do niego, minuta i jest i git.

Gość Ehhhh :/
Ja mam ;) Co do czesania to kwestia przyzwyczajenia, jak ma się wprawę, to nawet szybko idzie. Ja mam włosy trochę niesforne bo strasznie się kręcą i mimo to daje radę, tylko trochę wkurza mnie ich mycie, bo płucze je z pół godziny :D no ale coś za coś, takie włosy są piękne! :)

Gość krakkkko
niestety, moje rosną do konkretego miejsca pomiędzy łopatkami i dalej ani drgną.

ja mam teraz prawie do pasa, a zapuszczam do kolan i gowno mnie obchodzi czy latwo rozczesac :D

Gość VorreiChiacchierare
Hmm, to wszystko zależy od tego, jakie masz włosy i i jakiego jesteś wzrostu. :) Najważniejsze, żeby wyglądały zdrowo, nie miały porozdwajanych końcówek, nie były przesuszone. Oczywiscie o to nie łatwo. A już w szczególności przy tak długich włosach, o jakich piszesz. Ja osobiście mam włosy, które sięgają za ramiona. A długość ramiona-pas uważam za najlepszą i najbardziej efektowną :) Pozdr,

Gość NiktNIEwiedział
EEhh taaak!uwielbiam włosy do pupci tylko kobiety czy jakaś prześle zdjęcie z takimi?najlepiej bez żadnych szmat,natury nie da się oszukać:-Dkochane

Moja kobieta ma gęste, lśniące, czarne włosy do pupy. Uwielbiam z nią się kochać na pieska, jak zarzuca do tyłu włosy na plecy i ta jej dupcia jak u Brazylijek w rajstopach, albo nylonowych pończochach na pasie.I koszulce nocnej, czarnej, przezroczystej :)🖐️

Gość NiktNIEwiedział
sram mordą