Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość precz z synowymiii

wredne synowe

Polecane posty

Gość precz z synowymiii

czy synowe to musza być próżniakami, brudasami itp. po co takie szmatłastwo zakłada rodzinę jak im się nie chce nic w domu robić, jedynie piwko, kawka i koleżanki

Gość nooooooo
no.

Gość PRECZ Z TEŚCIOWYMI!!!
Dopiero teściowe potrafią być wredne:-(

Gość święte krowy
bo synowe myślą, ze jak urodzą wnuka/czkę to należy im oddawać/hołd tak jak w Indiach krowom

Gość wiara _ nadzieja
WEZ JAK TAKIE COS SLYSZE TO MI SLABO!!!!! A TESCIOWE TO MOZE KOCHAJACE MAMUSKI.?? NIE W MOIM PRZYPADKU!!! JA MA ZAWSZE PORZADEK ZAWSZE UGOTOWANE I WYPRANE, KAWY NIE PIJE A CO DOPIERO PIFFKA... A MOJA TESCIOWA W CIAZY MNIE TRAKTUJE JAK NIEPOTZRBNA SZMATE!! KTORA Z ZAGROZONA CIAZA POWINNA BIEGAC W BURAKI !! I TWIERDZI ZE JAK URODZE TO MI MOJE DZIECKO ZABIERZE, A JA MAM SOBIE ZA GRANICE WYJECHAC !! WIESZ JAK MOJ NARZYCZONY SIE CZUJE. ??? ZAMIAST JA KOCHAC TO ZACZYNA NIENAWIDZIEC. UCIEKLISMY OD NIEJ PONAD 100 KM. I CO.??

Gość an2anet
ojj babeczki i synowe i teściowe potrafią być wredne, jeszcze jak jedna i druga upare sa i nie dadzą w swoje dmuchać to już dopiero uciekac, ja też nie przepadam za swoją dlatego widujemy sie tylko w święta, ona ma myślenie typowe jak jaskiniowec, wiec dla świetogo spokoju jak cos mówi to ja już nie zwracam uwagi ,szczególnie mnie krytykuje za wychowywanie mojej córci , nie raz słyszałam ze to zle robie czy tamto, a jak byłam w ciazy i imie wymyslałąm to jaj jej sie nie spodobało to powiedziala ze tylko krzywdze dziecko i ze ona bedzie inaczej mówiła bo jej sie imie nie podoba i dodala ze babcie są po to zeby ingerowac w zycie wnucząt, wiec jej powiedzialam ze ja jestem mamą i ja wybieram imie i komunikujemy sie tylko przez smsy i tak jest dobrze:)

Gość rozrywkowa tesciowaaa
teściowe mogą piwko pić piwko, pali i uprawiać seks z innymi facetami, bo one nie maja już dzieci pod opieką, mają swoje już wychowane, do tego pracują albo maja emerytury, także stać ich na piwko, przy tym jak idą z innymi facetami to nie zalicza wpadki bo już przekwitły. Jednym słowem teściowe to są najlepsze partie do rozrywki a nie do niańczenia synowych, wnuków. Jak żeście sobie napieprzyli dzieci to was problem

Ciekawe czy teściowa jak była synową, to lubiła jak jej teściowa wtrąca się do wszystkiego?

Gość ble ble ble.....
rozrywkowa teściowa ty kurwo to pierdol się z kim popadnie i wlewaj w siebie piwo ty szmatławcu:D brawo , a wpadki faktycznie już nie zaliczysz boś tam już martwa i sucha jak liść z początkiem zimy:D

Gość ble ble ble.....
Teściwe wysłać na księżyc bo to zbędny towar w rodzinie:D...ja moją wysłałam za jej złośliwość a że mam taką naturę że nie pomogą przeprosiny za to jaka dla mnie była więc i do mojego domu wstępu nie ma:).....i mamy spokój.

precz z synowymi - -moze przypomnij sobie jak to ty bylas synową bo sądze,że taka sytuacja miala miejsce.? jest takie powiedzenie ze tesciowej sie nie chwali dopoki nie umrze i odwrotnie,i tez jestem takiego zdania .

Gość Miraculum5
No tak... Bo najlepiej, żeby synowe zrobiły ołtarzyk teściowych, składały modły i je wielbiły. Do tego spełniały wszystkie zachcianki swych teściowych, wszystkiego we wszystkim słuchały i broń Boże nie śmiały się sprzeciwić lub mieć odmienne zdanie.

Niesty teściowe już tego nie pamiętają:-((

Gość gość
teściowe to żmije i to tyle w tym temacie żadna kobieta na potecjalna synową im nie pasuje chyba że same sobie ja wybiorą.jędzowate jędze na miotle:)