Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle sny

7 lat od rozstania a on wciaz mi sie sni.

Polecane posty

Gość zle sny

Zdradził mnie i zostawil kilka mies. przed slubem. potem jeszcze przez długi czas utrzymywaliśmy kontakt bo on nie byl pewny czy chce byc z tamta czy ze mna. w koncu on został ojcem i ozenił sie i ja takze wyszłam za mąz i mam dziecko. Niestety on ciagle mi sie sni, i to tak bardzo realnie np. wczoraj sniło mi sie, że zapraszał mnie na swój slub. Strasznie mnie męczą te sny, czuje się po nich bardzo rozbita i wracaja złe wspomnienia. Czy mozna zrobić coś aby nie śnic o danej osobie?Nie kocham go juz i nie chcę sobie psuc nastroju głupimi snami i wracaniem do przeszłości.

Gość zle sny
nikt nic nie napisze...:(

Gość poradźcie
dziwne skoro mówisz że już nic do niego nie czujesz, może to rozstanie było traumą która powraca w snach?

Gość zle sny
myślę, że tak naprawdę ciagle go kocham, w łóżku był wspaniały, moj obecny mąż jest otyły i leniwy, rzadko się myje

Czy go kochasz nie wiem, wiem za to, że ludzie którzy odcisnęli swoje piętno, do tego bolesne, mają prawo zostać w pamięci na długie lata.

Gość zle sny
to wyżej to podszyw... mój mąż jest wspaniałym facetem i jestem z nim bardzo szczęsliwa, a te sny powracaja bardzo często i strasznie wytracaja mnie z równowagi

Gość rtyrty
ja mam podobnie, tylko ze od rozstania minęło 6 lat, on się ożenił, ma dzieci, a ja mimo kilku nieudanych związków po drodze dalej jestem sama...

Gość zle sny
rtyrty - ale sni ci sie zle czy razcej sa to jakies pozytywne momenty. Chodzi mi o to, że moj ex sni mi sie zawsze w takich raczej nie negatywnych snach, nie sa to sceny rozstania ale własnie w tych snach jestesmy dobrymi znajomymi, on zaprasza mnie do domu czy ostatnio mi sie sniło, że zapraszali mnie na swoj slub....bez sensu

Gość rtyrty
często śni mi się, że wracamy do siebie, albo całujemy itp.. nie lubię tych snów bo wiem, że to już niemożliwe