Paulinkaaa.! 0 Napisano Lipiec 31, 2011 Witam! Chodzi o moją wydzielinę z pochwy.Nie jest to raczej normalny śluz....moja wydzielina przez cały miesiąc ma taką samą konsystencję,barwę i nie zmienia zapachu,a mianowicie jest białawo-żółtawa,kleista,ciągnąca trochę i jest tego nawet sporo....Bolą mnie do tego jajniki czasami i odzczuwam ból podczas stosunku ale nie zawsze.Nie wiem co to jest,niepokoi mnie to dosyć....Używamy prezerwatyw,może jestem uczulona na lateks czy coś?Przestrzegamhigieny,kąpię się codziennie ze szczególną uwagą w okolicach intymnych,zmieniam bieliznę itp i nie zmieniam partnerów seksualnych,mam narzeczonego....to jest dyskomfort dla mnie szczególnie gdy mam to na bieliźnie...Proszę o poradę,ale poważną.Miała któraś z Was tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma co panikować Napisano Lipiec 31, 2011 a nie masz tak czasem nadżerki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulinkaaa.! 0 Napisano Lipiec 31, 2011 Szczerze to nie wiem,boję się iść do lekarza...nawet jakiegoś raka się boję czy coś.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma co panikować Napisano Lipiec 31, 2011 zwiększona wydzielina plus ból podczas stosunku może świadczyć o nadżerce. Nie kombinuj tylko idź na wizytę do lekarza. Nie taki ginekolog straszny, powaznie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulinkaaa.! 0 Napisano Lipiec 31, 2011 Jejuuu....Naprawdę mam stracha,boję się strasznie...A jeśli już bym miała tą nadżerkę to czy mogłabym stosować pigułki antykoncepcyjne razem z jakimś antybiotykiem czy czymś takim stosowanym w leczeniu nadżerki?czy to by osłabiało działanie któregoś z leków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach