Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulinkaaa.!

straszna wydzielina!

Polecane posty

Witam! Chodzi o moją wydzielinę z pochwy.Nie jest to raczej normalny śluz....moja wydzielina przez cały miesiąc ma taką samą konsystencję,barwę i nie zmienia zapachu,a mianowicie jest białawo-żółtawa,kleista,ciągnąca trochę i jest tego nawet sporo....Bolą mnie do tego jajniki czasami i odzczuwam ból podczas stosunku ale nie zawsze.Nie wiem co to jest,niepokoi mnie to dosyć....Używamy prezerwatyw,może jestem uczulona na lateks czy coś?Przestrzegamhigieny,kąpię się codziennie ze szczególną uwagą w okolicach intymnych,zmieniam bieliznę itp i nie zmieniam partnerów seksualnych,mam narzeczonego....to jest dyskomfort dla mnie szczególnie gdy mam to na bieliźnie...Proszę o poradę,ale poważną.Miała któraś z Was tak?

Gość nie ma co panikować
a nie masz tak czasem nadżerki?

Gość nie ma co panikować
zwiększona wydzielina plus ból podczas stosunku może świadczyć o nadżerce. Nie kombinuj tylko idź na wizytę do lekarza. Nie taki ginekolog straszny, powaznie. :)

Jejuuu....Naprawdę mam stracha,boję się strasznie...A jeśli już bym miała tą nadżerkę to czy mogłabym stosować pigułki antykoncepcyjne razem z jakimś antybiotykiem czy czymś takim stosowanym w leczeniu nadżerki?czy to by osłabiało działanie któregoś z leków?