Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfcccccccpolo

faceci wcale tak nie obserwuja dziewczyn, nie zczajaja jaka panuje opinia

Polecane posty

Gość gfcccccccpolo

nie raz widze tu takie topiki, w ktorym sa wypowiedzi ze faceci dokladnie obserwuja i oceniaja nienzjaome dziewczyny np. na miescie. ze np. jak ida z tylu to oceniaja tylek, nogi poznei cos tam jeszcze. a wcale tak nie jets wg moich obserwacji. jeszcze jak chodzilam do szkoly to czesto zwracalam na to uwage na korytarzu- kolesie siedzieli, laski chdzily - nikt na nikogog nie patrzyl, nie ocenial fogury itp. a wczoraj np, czekalam na kolezanke przed centrum handlowym- siedzialam na takim murku na przeciwko chyba z godzine i tak obserwowalam ludzi- i wogole faceci nie zwracali uwage na nic- patrzyli sie w chodnik, prosto przed siebie nie wiadomo gdzie ale na pewno nie na tylek dziewczyny ktora szla np. w tej chwili przed nimi. wiec nie wiem co to za bzdety... na tym murku sporo osob siedzialo, tez grupki chlopakow, w roznym wieku i jakos nikt wielce nie obserwowal dziewczyn- ani figury z tylu ani ogolnej prezencji twarzy.

Gość gfcccccccpolo
nie, wlasnie. ja sama jako dziewczyna zwracalam uwage izgrabne laski, ladnie ubrane, ogolnie ladne. oczywiscie nie wszystkie, ale spora liczba

a ja jak tu siedze w mielnie i ide na zapiekanke to jak obserwuje to każdy facet obczaja laski tyłki cycki każdy bez wyjątky głowa raz w prawo raz w lewo

A wczoraj przy centrum handlowym nie był gdzies w poblizu jakis klub dla gejów? Z moich obserwacji wynika, że obcinają, komentują i ogolnie spora część no niestety, prymitywna- zaliczanie cip to dla nich najwieksza radosc zycia. Nie wiem na jakich planetach zyjemy, ale na pewno nie na tych samych. U mnie akurat zimno, spore zachmurzenie i prymitywy w okół. Nie polecam zdecydowanie.

Gość Fankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bo to jest bzdura. ogladaja sie perfidnie tylko prymitywne robole i zmutowane potworki(takie patologiczne, brzydkie scierwo). ja tez obserwuje zwyklych facetow i jakos nikt nie patrzy sie na nikogo, nawet jak baba jest idealem. to taki stereotyp. a jest rowniez takowy iz baby pozeraja chlopow wzrokiem:D ja na nikogo nie zwracam uwagi i nigdy tego nie robilam

Gość gfcccccccpolo
moze i dziwne, ale ja tak zaobserwowalam.. nie wiem z zczego wynikaja te roznice w spostrzezenaich ?

ostatnio byla z kolezanka na basenie... z dzieciakami naszymi sie taplalysmy i byl tez taki tatsiek, kiedy wychodzic z basenu to ona i ja sobie go obejrzalysmy po czym sie zorientowalysmy ze obie sie na niego gapimy - ona na nogi ,ja na tylek.. natury nie oszukasz :)

Gość IMO13846
Żona - a może Ty nam podrzucisz coś swojego do "obcinania"? :classic_cool:

Gość gfcccccccpolo
hmm .. ;p

Gość halabrdda
agreed. a już najgorsze są mity o ocenianiu "w skali". to chyba jakies prymitywne prawiczki robią, co miliony dup.jpg widzialy.

Gość IMO13846
Zapomniałem o temacie i wyszło jakbym przestraszył się propozycji Żony. Tylko na wymianę mała, tylko na wymianę. :classic_cool:

Gość jowitttaaa
a mi sie wydaje ze zczajaja ;p